dissabte, 18 d’octubre del 2008

Ja pot fer fred!!

Arriba el fred... i hem de treure la roba d’hivern!!

M’agrada posar-me jerseis gruixuts de llana (moltes vegades fets per mi) i embolicar-me en bufandes, xals, xalines, posar-me gorros, gorres, boines i tota mena de coses que em donin sensació d’abric... i, com tracto molt bé tota la meva roba, em duren anys i anys... He fet unes quantes fotos...

La meva bufanda més antiga té més de 30 anys :-) i me la vaig fer jo mateixa... Tindria uns 14 anyets quan la vaig fer i la vaig arribar a portar moltíssim!! Fa un parell d'anys la vaig trobar "perduda" a un calaix a casa la mare, la vaig rentar i me la vaig endur (sóc una sentimental)




Aquesta la vaig dur pel casament d’un cosí meu, que es va casar el novembre i a la muntanya feia una rasca!!... ara farà divuit anys.




Aquesta no sé quants anys té, però molts... el meu marit en va comprar dues semblants, una per mi i una altre per ma germana (m’encanta perquè té molt blaugrana)




I aquesta la vaig estrenar pel bateig del meu nebot, que té vuit anys.



És molt bonica, a la foto no s’aprecia... té molts colors... a veure si apropant-ho una mica...




Aquesta va ser un cas de necessitat perquè estàvem a Barcelona, ma germana i jo, mortes de fred, esperant al carrer, i hi havia un venedor ambulant que en tenia... no vaig poder resistir. Quan pot fer? No sé... molts anys.




Aquesta tan xula va ser un regal de reis de la meva sogra deu fer sis o set anys.




Aquesta un regal de ma germana farà uns cinc anys.





Aquesta primeta me la vaig comprar jo fa dos anys a C&A.




Aquesta m’encanta de tan hippy que és, la vaig veure l’any passat i me’n vaig enamorar... dissimuladament vaig aconseguir que me la portessin els reis de la mare.




Aquesta és la més nova que tinc, està per estrenar, és un regal de la meva sogra que me’l va portar aquest estiu, des de llavors estic esperant que vingui el fred per poder-me-la posar, m’encanta!!




Aquestes que van conjuntades bufanda i gorro, la lila la vaig comprar a El Corte Inglés deu fer deu o onze anys i l’altre és un regal de la meva sogra d’aniversari o reis un o dos anys desprès (jo faig els anys el desembre, així que moltes vegades, com saben que m’agrada, em “cauen” cosetes així)






Les gorres, gorros, barretets, boines, etc. també son aconseguit al llarg dels anys... aquí a Reus no se’n veuen gaires, però a Barcelona sí, moltes... i jo sóc molt barcelonina... com diu el refrany “ande yo caliente, ríase la gente”.














I les bufandes del Barça no poden faltar, eh? La primera té catorze o quinze anys i la segona és la nova d’aquest any, que me la vaig comprar el dia que vàrem anar a veure el Gamper, que em va fer molta il•lusió...





Apa doncs, ja pot fer fred jeje

35 comentaris:

  1. Versión en castellano

    "¡Ya puede hacer frío!"

    ¡¡Ya llega el frío y vamos sacando la ropa de invierno!!

    Me gusta ponerme jerséis gruesos de lana (muchas veces hechos por mí) y envolverme en bufandas, chales y chalinas, ponerme gorros, gorras, bufandas, boinas y todo tipo de cosas que me den sensación de abrigo. Y como conservo muy bien toda mi ropa, me duran años y años…
    He tomado unas cuantas fotos.

    La primera es mi bufanda más antigua, tiene más de 30 años y me la hice yo misma… tendría unos 14 añitos y me la puse muchísimo. Hace un par de años la encontré olvidada en un cajón en casa de mi madre, la lavé y me la llevé (soy una sentimental)

    La segunda la llevé hará dieciocho años en la boda de un primo mío que se casó en noviembre y en la montaña, otra la estrené para el bautizo de mi sobrino que ya tiene ocho años… muchas son regalos de mi marido, madre, hermana o suegra, cada cual tiene su recuerdo.

    Las gorras, gorros, boinas, etc. También los he ido consiguiendo a lo largo de los años. Aquí en Reus no se llevan mucho, pero en Barcelona sí… y yo soy muy barcelonesa… como dice el refrán “ande yo caliente, ríase la gente”

    Y las bufandas del Barça no pueden faltar, eh? La primera tiene catorce o quince años y la segunda es nueva de este año, me la compré el día que fuimos a ver el Gamper, que me hizo mucha ilusión…

    Así pues ¡ya puede hacer frío! jeje

    ResponElimina
  2. Per bufandes no serà! no tens excusa si agafes un refredat aquest estiu eh! jeje... i de fet i curiosament, jo tinc les dues bufandes del final, una és nova nova del nou equipament, i l'altre... té molts anys... de l'època en què en Gaspar encara anava a Montserrat sense mirar-se el partit jeje...

    ResponElimina
  3. estàs ben servida, eh?
    les fotos molt boniques, però saps què he trobat a faltar?
    que fossin fotos teves amb les bufandes posades!
    un petó!
    ;)

    ResponElimina
  4. Me encanta la lana, yo nunca he sido buena haciendo punto, pero mi madre me hacía unas bufandas enormes, una, fíjate si era grande, que la usaba de colcha en la cunita de mi hija. Un beso

    ResponElimina
  5. aquesta teva butaca s'haurà sentit com una model de passarel·la.
    Una Top-butaca!
    La bufanda del barça no em crec que la tinguessis guardada amb la roba d'hivern!

    ResponElimina
  6. CESC Ai, Xiquet!! jajaja no tinc excusa, no, però dels refredats a mi ningú em salva, que em conec!!! Aquest any ja n'he passat un de ben gros... i calculo que abans de dos mesos en caurà un altre :-))
    Amb la primera bufanda hi he celebrat molts titols jo :-) Ara espero celebrar-ne amb la nova jeje
    Abraçades!!!


    MAR Siiiiii jajaja i tant que estic ben servida!! I no he posat tot el que son foulards i mocadors més finets i tal perquè l'article hagués estat inacabable :-))
    Uiii quina vergonya... si surto jo, s'espatlla l'ordinador jeje
    Abraçades!!!


    ISABEL Deberías animarte a probarlo :-))
    Hacer punto relaja muchísimo!!
    Poner la bufanda que tejió tu madre como mantita en la cuna de tu hija me parece algo muy tierno :-)
    Besos!!!


    ESTRIP Jajajaja anava a posar alguna cosa de la butaqueta!!
    És la meva preferida... en tenim dues iguals i aquesta és la meva. Si alguna vegada no em trobo bé, m'assec allí, a vegades m'adormo perquè el cap queda molt ben reposat... és una mica el meu petit refugi... I avui l'he fet fer de "Top-butaca" :-)))
    Doncs...
    D'acord... m'has descobert... Les bufandes del Barça les tinc guardades a un altre calaix i al final, quan ja tenia l'article a punt m'he dit "què caram, les del Barça també!!" :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  7. Ja pot fer fred, ja! Ens hauries d'haver posat les fotos amb les bufande s i els barets posats. Deus estar ben guapa!

    ResponElimina
  8. quin munt de bufandes i gorres. La de quan tenies 14 anys és moníssima (veig que això de les manualitats ja et ve de sempre!), la hippie és curiosa, però abriga poc. Jo a l'hivern tb porto sempre bufanda, però gorres no massa, només si fa molt molt fred, i guants, sempre tb.

    (si amb la floreta de retalls de roba, que et vull fer, no me'n surto... et faré una bufanda!... tot i que... fer una bufanda deu ser molt difícil, primer hauries de fer un post explicant-ho :-S Mira, de moment el primer obstacle que he trobat és que no sé on es compren retalls de roba... investigaré) ;-)
    Petonets! :-)***

    ResponElimina
  9. La conclusió a la que arribo és que la teva sogra ho té fàcil amb tu, té un recurs pels regals que no li falla mai.

    Jo no en sóc gens de fredolic, de fet, m'agrada el fred, així que veien aquesta col·lecció se'm posen els pèls de punta, i em venen uns fogots... m'estressen les bufandes al coll, no hi puc fer més.

    ResponElimina
  10. Mare meva!, t'has proposat fer la competència al Corte Inglés?? Quanta bufanda!!

    ResponElimina
  11. CARME Tan bonic que és el fred!! Uiiiiii ben tapadets i protegits amb cosetes de llana!! :-)
    No sé com hi ha gent que li agrada la calor! Ai, no! Ecs, ecs!!
    Fotos meeeeeeeeeeveeees?? jejeje... i s'espatlla el blog i llavors què? :-))
    Abraçades!!!


    BRUIXOLETA Doncs em vaig fer un jersei a joc amb la bufanda!! jeje... Era tan rudimentari!!! La llana era prima i les agulles gruixudes i això feia que el jersei s'estireeeeeees com si fos moooooooolt elàstic!! No tenia ni goma ni res al voltant del coll!! Però jo me'l posava, eh? :-))
    La hippy és una passada... me la poso i vaig pel carrer amb un aire de "sóc com sóc" jeje
    Ai, bruixoleta!! Xiqueta!! És que no sé pas què dir... que ara compraràs roba especial... si jo creia que tindries retalls... si només amb que hagis tingut la idea de pensar en una cosa per mi jo ja estic molt contenta, de veritat...
    En fi, que l'únic que puc fer és donar-te una abraçada de les fortes, fortes!!! :-)


    XEXU Conclusió MOLT encertada!! :-))
    Per mi em pot regalar bufandes, foulards, xals, xalines (la veritat és que poso les dues paraules perquè quedi bé, però tampoc sé massa la diferència, eh?) que segur que m'agrada!!
    Ah!! Tampoc creguis que me les cenyeixi massa al coll, eh? Més que res m'embolcallo amb elles :-))
    Abraçades!!!


    FERRAN Nooooooo jajaja, al Corte Inglés no!! que ells ho venen i jo no me les vull vendre pas!! jejeje
    Amb el que me les estimo les meves bufandetes!! :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  12. Caram, tu! Ja m'agafa calor només de veure-ho! :-D Jo també sóc més del fred.

    ResponElimina
  13. Bonica col·lecció.
    Salut!
    (per cert, ara que ho pense, també m'agrada el formatge)

    ResponElimina
  14. Son guapissimes les teves bufandes!!! Jo com soc molt calurosa, em decanto mès per les gorres. M'encanten!!! En tinc moltes. Ja tinc ganes de que arribe l'hivern per posar-me alguna. Salutacions,
    Paky
    www.miradas.it

    ResponElimina
  15. Que llegue el frio que quiero verte desfilar con toda la coleccion... La primera que quiero ver es la que te regalo tu suegra, esa de flores... esta muy bonita.

    Pero ahora que me doy cuenta, nunca te vi con niguno de los gorros que tienes, o si? Mi hija dice que quiere verte con la bufanda finita del C&A, ella tiene un jersey a juego pero no creo que te lo pueda prestar... jajaja...

    Besos

    Vero y Laura

    ResponElimina
  16. Hola, ratolina formatgera!!! ;)
    T'has plantejat fer un plaid de patxwork amb tot això??? Mare meva, quina varietat, i quina coloraina!!!! jejejje

    El fred està al tombar la cantonada, llastima que al baix camp no en faci massa... jejje

    ResponElimina
  17. La neva bufanda dels boixos te 26 anys pero jo no les tracto be,esta una mica desfilada de voleja per tota europa

    ResponElimina
  18. Uffff... quin curro de post, tens peces d'abric molt maques... Quines ganes que tinc que vingui el fred, encara que jo sóc poc de bufandes. M'encanta sentir l'aire fresc al coll... Jo em quedo amb les gorres, no per escalfar el cap, sinó més aviat per tapar el poc pèl que em queda jijiji.

    PD: Vés preparant el te i posa't la bufanda, que ja falta poquet pel partit del Barça,.. jejeje

    Petonets!!!

    ResponElimina
  19. P-CFACSBC2V Caram!! Has escrit el post a les 5:22 de la matinada!! M'agrada un post a aquesta hora jejeje
    Homeeee, no cal posar-s'ho tot junt, eh? jejeje :-)))
    Abraçades!!!


    JERONI MALEUFF Moltes gràcies!!! :-)
    Doncs vinga, si t'agrada el formatge pots anar "picant" que n'hi ha per a tots jeje
    Abraçades!!!


    PAKY LÓPEZ Gràcies!!! :-) M'alegra que t'agradin!!
    A mi les gorres també m'entusiasmen... no sé perquè aqui Reus quasi no hi ha gent que en porti... a veure si introdueixo la moda ;-)
    Abraçades!!!


    VERO Jo diria que la primeta aquesta de C&A l'has vist segur, segur... i una de molts colorins també perquè un dia me la vaig oblidar a classe d'anglès i vas pujar tu a buscar-me-la :-)))
    Aqui a Reus quasi no me les poso mai... però aquest any penso introduir la moda!! jaja
    Digues a Laura que en aquests moments porto un jersei a ratlles horitzontals negre i gris, a veure si serà com el seu ;-))
    Molts petons per les dues!!
    I avisa a Osvaldo i Enric que ja comença el partit en uns 20 minuts jeje


    MONTSE Jejejeje ara estas en la època de "veure patchwork" per tot arreu... em temo que si les meves bufandes caiguessin a les teves mans les faries a trossets per tornar-les a cosir desprès jajaja :-))))
    Jo sóc fredolica, aqui i a tot arreu ;-))
    Petons, guapa!!!


    DDRIVER Diuen els xinesos que les coses que es nota que estan usades tenen més valor, que el pas dels anys els hi dona un plus... així que la teva bufanda és mooooooooolt valuosa :-))
    Abraçades!!!


    PRAXIS Gràcies per piropejar les meves estimades bufandes... tens molt bon gust jeje :-)))
    A mi també m'agrada sentir el fred i, llavors, la sensació de poder abrigar-me... és com de protecció!!
    Siiiiiiiiii ara mateix agafo la bufanda... i el te l'està preparant el meu home mentre jo acabava de respondre els posts (t'ho prometo, eh? jajaja)
    Cap al sofaaaaaaaaaaa :-))
    Força Barça!!
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  20. mira, ara arribo de casa d'una tieta que tinc, que tb li agrada molt cosir i fer tot de manualitats. I una de les primeres coses que m'ha ensenyat, és un bolso que ha fet amb retalls de roba, pq està fent un curs de patchwork. M'ha fet molta gràcia pq jo que no havia ni sentit mai a parlar d'això, ara resulta que tu en parles, la NÚR tb n'està fent un curs, i ella tb. I ja li he dit que la propera vegada que vagi a la caseta que té a la muntanya, a passar un cap de setmana, ens posarem les dues a cosir, i jo faré la flor, que ja em fa molta il.lu.
    Petonets :-)***

    ResponElimina
  21. I tan que ja pot fer fred, estas ben preparada, si no tinc que possarme ja et fare un truc jajaja que tens roba d'abric per tots.
    Una abraçada

    ResponElimina
  22. BRUIXOLETA Fer patchwork en una caseta de muntanya!! Això pot ser la cosa més relaxant del món!!
    Si!! jejeje... hi ha molta gent enamorada del patchwork :-) Tot allò que un pot fer amb les pròpies mans és molt gratificant!!
    Segur que serà una flor preciosa!!! :-))
    Mil milions de gràcies!!
    Petons!!


    GEORGE Aqui hi ha per abrigar a la blogsfera en plè jejeje :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  23. Gràcies per la teva visita i el teu comentari. M'ha donat l'opotunitat de coneixer el teu blog, alegre, variat, desprén alegria.
    Gràcies.

    ResponElimina
  24. RAMON Gràcies a tu per la teva visita i les teves paraules!! :-))
    El teu post al blog de la Montse convidant-nos als seus "visitants habituals" a veure-la com fa les seves magnífiques fotos em va agradar moltíssim!!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  25. Presumidaaaaaaaaaa!!!!!! ja t´imagino tota ben conjuntada amb bufanda i barret, com m´agradaria veuret !!!!!!
    mmmm les dues ultimes son les que mes entranyables (aixo entre tu i jo ara que no ens veu ningu, jiji) la resta son fastastiques, ets molt trasuda !!!
    petons bonica.

    ResponElimina
  26. Hola Assumpta,

    Baja repertori. En tens per totes ocasions.

    Donen un toc diferent.

    Una abraçada

    ResponElimina
  27. ep artistaaaaa !!! tens un regalet al meu blog :)

    ResponElimina
  28. Caram... quina col•lecció!
    Així es pot passar un hivern amb fred sense gaires problemes.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  29. Si, si!! que arribi el fred!!!
    Déu n'hi dó quina col·lecció de bufandes! i les més amples també les pots fer servir de xal!

    Jo en tinc un parell o tres però em serveixo de les de ma germana, que li agraden molt i a més sembla que tingui un imán perqué li regalin!

    M'encanta molt la grisa a conjunt amb la gorra!

    Dels gorros, és molt xulo portar-ne, però a barcelona no creguis que també en porta molta gent. A mi em fa vergonya posar-me'n quan en realitat és molt xulo!!

    Una abraçada1

    ResponElimina
  30. jajjaja me mataron ,me encantaron las bufandas del barca...Sos tan fanática como yo de mi adorado topo gigio!!!Solo los calzones nos fantan jajaj.
    Assumpta preciosas tus bufandas,y las chalinas.Las de colores una belleza.
    Y la de tu boda...que lindo que todavía guardes en tu placard todo eso.
    Un beso enorme.
    y me encantó este post de tus recuerdos.

    ResponElimina
  31. Vols dir que hi ha prou dies de fred per portar-les totes!???!!! :) aquest hivern ja m'hi fixaré pel carrer a veure si et reconec per les bufandes o els barrets! :)

    ResponElimina
  32. M.TERESA Jejeje... sí, sí, ara que no ens veu ningú, jo també penso que les dues últimes són... diguem-ne... genials!! jejeje

    Ja he recollit el premi... Et vull donar les gràcies de veritat, eh? ♥
    Petonets!!!


    HORABAIXA Sí!! la veritat és que és difícil no trobar-ne alguna que combini amb qualsevol cosa que em posi :-))
    Abraçades!!!


    JAN PUERTA Jeje sí, de fet sembla una col·lecció!! Per anar ben abrigadeta :-)
    Abraçades!!!


    RITS Aaaaaai les germanes!!! jajaja
    A mi ma germana també m'agafava la roba :-)
    Sí, sí, m'embolico com si fos un xal amb moltes, a part de l'escalforeta és com si donessin protecció :-)
    Ui, jo a Barcelona veig bastantes persones que en porten... i quant més ens atrevim, més serem... tu ànim!! jeje
    Petons!!!


    MARISA el rincón de mi niñez Es cierto, eh? jajaja somos apasionadas de lo nuestro!!
    Ya sabes que yo también disfruto un montón en tu blog :-)))
    Besotes!!!


    AIGUA Jajajaja donaaaa, espero que sí, eh? :-)
    Pensa que jo sóc molt fredolica!!
    Mira, si algun dia veus pel centre una dona amb ulleres, bossa en bandolera, caminant no massa depressa i embolicada amb alguna d'aquestes peces ja em pots venir a saludar que em farà molta, molta, molta il·lusió :-)
    Petons!!!

    ResponElimina
  33. ¡vaya coleccion de bufandas y gorros!!!!

    me encantan, ya sabes que yo tambien las hago para regalar sobre todo y da gusto cuando ves que se las ponen...

    hacia dias que no me pasaba por aqui, pero hija, estoy tan atareada con mis cosas :-)

    petons

    ResponElimina
  34. Algunes bufandes són xules!per cert,avui estas d'enhorabona que ve vent del nord i baixen les temperatures x Catalunya :D

    ResponElimina
  35. KARMENTXU Ya sabes que siempre eres bienvenida!! :-))
    Y menuda eres tu tejiendo para los tuyos!!!
    Abrazotes, guapa!!!


    SPAGHETTI Noia!! I tant si han baixat les temperatures!! Tot el dia que he portat la bufandeta aquesta primeta a ratlles negres i grises jeje
    Petons!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!