diumenge, 3 de febrer del 2013

Què? / Qui?.- Gener 2013.- Tercer dia de Joc.- Ja tenim encertants!

Benvolguts companys de travessia!

Ara sí! Amb la nova foto molts ja heu vist el què és el que s’amagava a la imatge misteriosa. La primera en parlar, la RITS, ja ho clava “un cendrer-paperera de peu!”, no es pot definir millor què és “aquesta cosa”...

Com a jurat -incorruptible- que sóc, he decidit donar per bona qualsevol resposta que porti la paraula “cendrer” o “paperera”.

Així doncs, els encertants són, per ordre de comentari:

RITS, CARME ROSANAS, DAFNE, XEXU, MIREIA (que també veu les dues funcions... encara que diu que la veu tombada hehe) i PONS007.

Veig que també hi ha molts que apostàveu pel paraigüer. Hi té molta semblança però, veritablement, no tindria massa capacitat (i menys amb la “tapa-cendrer”) si hagués de fer aquesta funció.

Aquí teniu la foto original. La veig fer dijous passat a una sala d’espera. Diu en Josep Lluís que algun dia em diran alguna cosa per anar fent fotos a tot arreu... però mentre no arribi aquest dia, jo vaig jugant ;-)


Recordeu que tots els encertants, si també endevineu el personatge del mes de febrer, podeu tenir un punt “extra” per haver completat la “parella” de resultats “gener-febrer”.

LA CLASIFICACIÓ GENERAL QUEDA AIXÍ (Per ordre alfabètic)

Un punt.- Carme Rosanas, Dafne, Mireia, Pons007, Rits i XeXu

Moltíssimes gràcies a tots els que heu participat! Tant hi fa si encerteu o no, el somriure me'l regaleu igual!

22 comentaris:

  1. Almenys comencem bé! No ho hagués dit mai amb la foto del primer dia, però em sembla que la segona era molt més clara. A veure el mes que ve (o aquest, més ben dit) amb qui ens sorprens.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan jo faig les fotos, estic veient l'objecte, clar... sé el què és i, quan la retallo, per posar-la aquí, sempre em sembla que "es veu clar"... però aquesta vegada reconec que, amb la primera foto, semblava difícil, sobre tot perquè era impossible determinar la mida, no hi havia cap referència de res, no es podia saber si feia dos centímetres o deu metres :-))

      Amb la segona foto (sobre tot, combinant-la amb la primera) ja m'ha semblat que era molt més senzill d'endevinar. Tot i així, crec que no es pot considerar fàcil, per tant, els guanyadors teniu força mèrit ;-))

      Encara no sé quin personatge posar! A vegades me'n venen dos o tres (i els guardo) i a vegades no tinc ni idea de per on tirar... Però m'ho passo bé i és gràcies a tots els que jugueu ;-))

      Elimina
  2. M'explicat fatal, tombada volia dir de perfil....No sóc de fiar. Jo penso que síq ue era difícil. Amb la primera l' unica cosa que es veia clara era la paret.... no es veia si estava davant, enganxat.... Ufff. I ara toca Qui per el que sóc una negada total

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què vol dir "no sóc de fiar"? ;-)) El fet és que de perfil o de cara... l'objecte el vas endevinar perfectament, així que, enhorabona!! ;-)))

      Elimina
  3. Llàstima que ara els diumenges no em puc connectar a Internet, perquè amb la segona foto em sembla que si l'hagués encertat. :-(
    En fi, felicitats als guanyadors i a veure si tinc més sort el mes que ve. :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ooooooooh!! MAC!!... Sabia que tenies més problemes de connexió però no tenia ni idea que els diumenges no et podies connectar gens!!
      Em sap greu...

      De totes formes, estic segura que, per a tots els participants, segueixes essent el rival més perillós ;-))

      Elimina
  4. Ni de xurra n'encert cap! :(

    Plorooooo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No dona, no ploris... ja veuràs com al proper joc anirà millor ;-))

      Elimina
  5. Ooohhh!!! un cendrer paperera diu!! Molt difícil ehhh!! Aquí on visc jo no en tenim d'aquests així.... per això no ho vaig endevinar! hehehehehe! (Excuses....)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe pensa que jo visc a Reus i que els encertants estan força repartits per la geografia catalana... així que potser tu vius a l'únic lloc on no n'hi ha :-DDD

      Elimina
  6. No hi ha manera! personatges o sia els qui encara però amb el què....ni fava! felicitats a la guanyadora!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em fa gràcia perquè tots teniu els vostres preferits "Qui" o "Què" ;-))
      En tot cas, gràcies per intentar-ho, xiqueta!! Smuac!

      Elimina
  7. dispensa, a les guanyadores i el guanyadors....ehem!

    ResponElimina
  8. ueeee!!!! xò reconec que ho vaig tenir fàcil amb la segona pista. En tinc a la feina d'aquestos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, mira, això és qüestió de sort! ;-)) Jo la vaig veure a una sala d'espera i vaig dir... "Caram, caram... això, agafat per parts, podria ser un bon QUÈ" ;-))

      Elimina
  9. Viscaaaaaaa!!!! La primera em va fer ballar el cap!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eeeeei!! M'agrada que estiguis contenta per aquest encert! Molt bé!! ;-))

      Elimina
  10. Respostes
    1. Segur que a la propera la veuràs fàcil a la primera!! Moltíssimes gràcies per jugar, guapa!

      Elimina
  11. Gràcies, Assumpta per les teves paraules.
    Crec que ja ho tinc arreglat lo del virus. Una persona amiga ha fet la feina i ara ja no surt la pantalla que fins a mi no em deixava entrar. Gràcies. Anton.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!

      Doncs me n'alegro molt! :-) Moltes vegades veig dibuixos teus a través de la finestreta lateral del blog de la CARME i, quan vaig a entrar, sempre aquell toc d'alarma que em fa marxar ràpidament... Però bé, avui he pensat que tant de temps sense que ningú digués res, potser és que no passava res greu :-))

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!