dimarts, 18 de març del 2014

Que ens hem tornat bojos?

Espero que aviat podré postejar i comentar amb un ritme normal, però mentrestant, aquí deixo unes imatges per a la reflexió. Les vaig fer la setmana passada aquí mateix, a Reus. Són dues botigues diferents. Una de roba juvenil i l'altre de roba de dona.



Ah, no us penseu que porten aplicacions amb fils d'or ni pedreria... Roba completament normal.

dimecres, 5 de març del 2014

És fascinant!!

Sempre he pensat que la meva ment és una barreja absolutament irreparable d'ordre i desordre, de mètode i anarquia i, ambdues coses, portades al màxim extrem. Puc guardar meticulosament els meus fils de brodar, perfectament organitzats en capsetes i, al mateix temps, tenir la taula de l'escriptori amb munts de papers, llibres, revistes i tota mena d'estris en un precari i perillós equilibri.

Doncs bé, crec que les persones que van inventar -o, sense més, posar en pràctica directament- aquesta afició de la que parlaré, deurien tenir un cervell del mateix tipus...

Mireu quina barreja de llibreta!


Això és un "diari" com cal!! Aquí hi ha de tot... paraules, moltes paraules (lletres escrites a mà, lexicografia dibuixada), papers de colors, retalls, fotografies... tot barrejat i ordenat al mateix temps.

D'aquesta meravella sembla ser que en diuen "Art Journal"... i jo sense saber que existia!! Ho vaig descobrir ahir per la nit! No fa ni vint-i-quatre hores... però m'ha robat el cor.








Certament, veient coses com les següents, ens adonem que és una tècnica germana de l'scrapbooking, però el segon em sembla més "estudiat", menys espontani...




No hi entenc, és la veritat. Són coses que he descobert fa molt poc. Ara bé, jo m'imagino algú que fa scrapbooking comprant papers especials, lletres especials, pintures especials... mentre que veig a qui fa Art Journal retallant papers de revistes, aprofitant papers de regal, agafant velles aquarel·les o retoladors per pintar tota una pàgina, dibuixant-ho i retallant-ho tot de forma més casolana... Igual no és això i estic ficant la pota... però és igual, si no és així, ja ho aniré descobrint. De moment, la sensació que tinc és que l'Art Journal em transmet llibertat i l'Scrapbooking no, tot i que m'agrada i penso que és una afició molt maca, certament, però caríssima si ho vols fer "com cal".