dijous, 30 de juliol del 2015

Jo passo de Whatsapp (versió actualitzada)

Em passen coses rares, però aquesta del post anterior, que se m'ha publicat a mig fer, ha estat molt divertida!

De fet, tota la culpa és meva. Resulta que vaig començar a fer aquest post i, quan tenia el primer paràgraf, vaig anar a dinar i, enlloc de desar-lo vaig fer el que faig sempre en aquests casos (que és una ximpleria, però em vaig acostumar a fer-ho així i ho segueixo fent així) que és, clicar a "planificar" i posar-lo per dos dies més tard. És com un toc d'atenció per a mi mateixa perquè no el deixi "penjat"...

Però, mentrestant, m'han fet un encàrrec d'artesania, estic molt ocupada i em va marxar el post del cap!! hehehe... així que, passades les 48 hores el post -obedient ell- s'ha publicat! :-DD

En tot el matí no he mirat el blog però cap allà les sis de la tarda he mirat el correu i he trobat comentaris... i he recordat el post!! L'únic que podia fer en aquell moment era posar una noteta dient "POST A MIG FER" ja que havia de marxar!!

M'ha fet molta gràcia llegir el comentari d'en XEXU dient "Quin post més curtet"! hehehe

Bé, el cert és que en MAC l'endevina quan s'adona que, en el text del post, parlo en passat... I és que fa un parell de mesos, o una mica més que tinc Whatsapp!! i això és el que volia explicar! ;-))

Va ser molt divertit perquè, efectivament, jo no tenia cap interès per gaudir d'aquest invent localitzador, però...

Deu fer unes nou o deu setmanes, una amiga de la Parròquia em va explicar que tenia problemes amb la connexió de Internet. A casa seva no tenia línia fixa i anava amb la connexió aquella usb molt malament. Em va demanar si l'acompanyava a Movistar a preguntar i, com no tenia altra cosa per fer, la vaig acompanyar. Un cop a la botiga, li van recomanar que es donés d'alta d'una línia (al pis seu, que és de lloguer, hi havia hagut telèfon, però estava donat de baixa), en fi, que entre tota l'oferta que li feien li van dir "i et regalem un mòbil com aquest"


He de dir que a mi, que anava amb un mòbil sense càmera, sense... mmmmmmm... bé, un mòbil que "només" servia per telefonar i enviar smss de pagament, aquest que li van ensenyar em va semblar molt modern (ara sé que és un model vell, però ho sé ara, llavors el vaig veure com a una meravella) i vaig dir "ostres, jo tot això que li dieu ja ho tinc i mai m'heu regalat un mòbil així" i la noia em va respondre "si et fidelitzes per dos anys, te'l regalo ara mateix" i jo vaig dir "si veritablement no m'ha de costar ni un cèntim, em fidelitzo" i la noia va assegurar "no et costarà ni un cèntim més i, a més, et posarem fibra òptica, tot gratis"... llavors vaig finalitzar dient "fidelitzeu-me". Més o menys va ser així.

Per tant ja tinc Whatsapp... i he de dir que el faig servir, eh? :-) Tot i així, segueixo oblidant-me el mòbil, se'm segueix acabant la bateria i no me n'adono, el deixo dins la bossa quan arribo a casa i no el sento... o sigui que tot bé, com sempre... però amb algun Whatsapp de tant en tant.

La llàstima va ser que al cap d'uns dies la meva amiga va anar a comprar-se una funda pel mòbil nou i li van dir que no en tenien perquè era un model vell... De fet, no es poden fer selfies... però m'és igual, eh? Jo passo de selfies!!!

dimecres, 29 de juliol del 2015

Jo passo de Whatsapp

Les poques -i boníssimes persones- que segueixen aquest blog amb assiduïtat és probable que m'hagin llegit alguna vegada que no pensava fer ni un pas per tenir aquesta cosa pesada i "esclavitzadora"... a més, em resulta bastant patètic veure a qualsevol cafeteria taules amb gent jove (i no tan jove) on tots estan amb el cap ajupit, vinga a teclejar, sense dirigir la paraula als companys que tenen al costat.


POST A MIG FER ;-))

dimarts, 21 de juliol del 2015

Junts pel SÍ


Com m'agrada aquesta foto!!

Aquesta tarda m'he posat tan contenta en sentir les declaracions dels cinc primers membres de la "llista" de Junts pel SÍ!