divendres, 30 d’octubre del 2009

Una Conselleria divertida...


Estava passejant pels blogs quan, a casa de la Maria , m'he trobat un vídeo que m'ha fet riure. En realitat es tracta d'un anunci, però la idea l'he trobat genial! :-)

Ella diu que si fos la titular d'una suposada Conselleria encarregada de promocionar activitats que fessin somriure a la gent, faria coses com aquesta que veurem. Jo la voto!! :-))

En aquests dies que els polítics ens fan posar de malhumor i ens desmoralitzen (podeu veure el magnífic post d'en XeXu en forma de relat) estaria bé que n'hi hagués alguns que, amb detalls com aquests, ens proporcionessin un petit kit-kat en el tràfec diari. Millor que se'ls gastin fer-nos somriure que no que se'ls posin a la butxaca.

Només dura un minut i mig, val la pena veure'l! ;-)

33 comentaris:

  1. Doncs si posar una mica de humpr i bon rotllo a la feina estaria molt be.

    ResponElimina
  2. Ostres, em sobren els últims segons, quan diuen que és un anunci de Volkswagen, però el vídeo està realment bé, és molt curiós. Es veu la gent més alegre i tot, i realment molts pugen per les escales. Però no em sembla que es pugui dur a terme una conselleria divertida, seria tan deficitària que no compensaria. Tenir la gent contenta no fa guanyar diners. O sí, qui sap. Però no crec que ningú es vulgui arriscar.

    ResponElimina
  3. ostres..jo m'hi apunto!!
    es guai!!!
    jajajajjaj

    ResponElimina
  4. Es BONÍSSIM!!!!!! Quin començament de dia més fantàstic!!
    Aquí no sen´s hagués acudit mai!!!

    ResponElimina
  5. Realment tens raó, en aquests moments en els que la política (perdó, els polítics) es mostren com realment són, hem de somriure a la vida. Hi ha vida més enllà de la que ens volen presentar els que viuen de la política. I a voltes és molt divertida com demostra el vídeo!

    ResponElimina
  6. Bon dia!
    Necessitem ser feliços i aquest vídeo ho demostra, la gran majoria de la gent tria fer "soroll" pujant per les escales i arribar a dalt amb un somriure als llavis.
    El que no sé si seria tan bona idea és fer-ne una Conselleria, els polítics tenen tendència a posar-nos de mal humor i resultaria incompatible una cosa amb l'altra ;-DD

    ResponElimina
  7. S'haurien de fer més coses com aquesta! Però, és clar, ara no, que "hi ha crisi" (ho poso entre cometes perquè sí que és veritat que hi ha crisi, però encara és més indignant la crisi dels nostres polítics).

    ResponElimina
  8. Jo no sé on és que el vaig veure i també em va semblar una idea genial! Si en comptes de malgastar els diners (o de robar-los per corruptes) els invertissin en aquest tipus de coses, tot aniria mooooolt millor! :)

    ResponElimina
  9. cal ser optimistes, aquí també gaudiríem d'una iniciativa així. perdem massa aviat el gust pel joc innocent, però ens costa poc recuperar-lo. Només cal veure els somriures dels que pugen, tots són somriures d'infant. Una forma excel·lent de començar el dia, gràcies :)

    ResponElimina
  10. Ostres una idea boníssima!!!! a més a part de fer música fas esport perquè tothom puja per les escales i deixa abandonades les mecàniques....proposo que les posisn a totes les sortides de metro!!!

    ResponElimina
  11. serà un anunci o una estratègia comercial, xò el muntatge i la gent que va pujar les escales s'ho van passar d'allò més bé!

    ResponElimina
  12. Molt bo el vídeo!! Jo proposo que a l'IKEA hi hagi mobles que quan els passis la mà per sobre, soni l'himne de l'Alcorcón!

    ResponElimina
  13. Molt bo, realment divertit. Hi ha gent que té idees de bon rotllo, encara!

    ResponElimina
  14. Me encantóOO si hasta me dió ganas de ponerme a saltar en esa escalera.Y ame voy a visitar esos blog que anuncias.
    Un beso y buen fin de semana

    ResponElimina
  15. per favor! quins nervis!!!!!!!! la idea està bé, molt divertida i curiosa... però no va passar ningú amb cap noció de música?!?! sembla que no pugui ser!
    Que no me'n posin pas cap prop de casa, però. Quin mal de cap i quins nervis que hi agafaria!!

    ais Assumpta... ara no sé si és pel refredat i l'espessor de cap que porto que no m'agrada :P

    Sobre el tema política i humor... uf, és que tot plegat ja ho és una xarlotada, però passa que nosaltres no tenim el mateix sentit de l'humor que ells...

    petons!!!

    ResponElimina
  16. elur té raó emb el tema soroll, però quna gràcia !!! i més fas execici, genial!

    ResponElimina
  17. Fer coses diferents, trencar la rutina sempre anima la gent.

    ResponElimina
  18. Ho vaig sentir per la ràdio fa poc.
    És divertit i la veritat és que pot ser molt ecològic... però les escales mecàniques no deixen de funcionar!

    A més, a la que un ja hi ha passat un parell de cops es deu fer repetitiu.

    Adéu!

    ResponElimina
  19. M'alegra moltíssim que us hagi agradat... a tots menys a Elur, que com està molt refredada, no ho pot apreciar perquè té el cap espés jeje

    Si depengués de mi en posaria un a cada entrada de Metro, Renfe, Ferrocarrils de la Generalitat i qualsevol escala que hi hagi pel carrer...

    M'ha fet molta gràcia aquell pare que, enlloc d'agafar al petit en braços i anar per l'escala automàtica fa que el nen puji escaló a escaló perquè senti totes les notes :-))

    Gràcies a tots pels comentaris!!

    ResponElimina
  20. Apa que no s'estalviaria en escales mecàniques amb un invent com aquest. Ge-nial!
    Tot i que destrempa una mica veure que finalment és un anunci, però qui sap si algú pilla la idea... :)

    Gràcies pel vídeo Assumpta!

    ResponElimina
  21. Está muy bueno, realmente muy bueno! Besotes y buen finde tía Elsa.

    ResponElimina
  22. Jo crec que es nota que són d'una altra cultura que no volen viure estressats amb el de sempre i que aposten per somriure, bona idea Assumpta, per variar! jeje

    ResponElimina
  23. A la rambla de Barcelona aquesta setmana passada vam fer aquest experiment:
    http://www.youtube.com/watch?v=5Lgvx_TYlzo
    Va ser divertidíssim!

    ResponElimina
  24. ummm... continuo pensant que no en voldria pas cap prop de casa... i ja no tinc el cap tan espès :P però és que... uuuuuuuuuuuuf tan de soroll m'atabala!

    petons, guapa! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  25. M'ha semblat fantàstic. Quina llàstima que la idea de divertir la gent estigui basada en ximpleries i no en coses maques com aquestes.

    ResponElimina
  26. Hola Assumpta!
    que bo!!! A veure si ho fan per Barcelona...
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  27. Quina escala més divertida Assumpta! Jo vull una igual a casa... I si, una conselleria així seria genial, però estan per a altres coses més importants...

    Una abraçada! :D

    ResponElimina
  28. Ostres! en TONI m'ha donat una idea!! Jo també les vull per l'escala de casa! Així, poc a poc, però miraria de pujar a peu i així faria música :-)

    Ai ELUR, ja t'entenc... és que tu no vius a un carrer com el meu, que és terroríficament sorollós de cotxes, motos, camions "normals", camions d'escombraries, Renfe, etc... clar... llavors segur, segur que voldries unes escales com aquestes jejeje

    Moltíssimes gràcies a tots pels vostres comentaris!!

    Ah!, per cert... URI... és broma? jajaja mira que jo sóc molt, molt crèdula! El vídeo ja veig que no és Barcelona, a més que ho diu, però... vareu fer el mateix? No! És broma, oi? :-)

    Petons i abraçades!!

    ResponElimina
  29. Divertidisimo.... de esta manera haria mas ejercicio... a ver cuando la ponen por aqui.

    Por cierto, mi mama ahora con esto del traductor que has puesto, entra a leer tu blog aunque nunca deja comentarios (ni en el mio :-( )

    ResponElimina
  30. VERO.- Jejeje m'imagines a mi pujant i baixant escales? ;-) Igual seria la millor fisioteràpia jeje
    Ai!! quina il·lu pensar que la teva mare entri al meu blog!! :-))
    Fes-li un petó de part meva!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  31. Qué xulo el vídeo!
    M'ha alegrat un xic el dia!
    :-******

    ResponElimina
  32. KUDIFAMILY.- Si t'ha fet somriure una miqueta, ja sóc feliç!!
    Guapetona!!!
    Smuaaaaaaaaaaaaaaaac!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!