tag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post461299255385723940..comments2024-03-21T11:33:53.596+01:00Comments on BLOG DE L'ASSUMPTA: Experiment a la cuina (amb no massa èxit)Unknownnoreply@blogger.comBlogger39125tag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-69810434755411347382009-10-22T00:15:20.660+02:002009-10-22T00:15:20.660+02:00jajajajaja, mira que ets genial!!!! ets tota una i...jajajajaja, mira que ets genial!!!! ets tota una intrepida inclus amb el menjar !!!!<br />es questio de fer proves.!!!<br />una abraçada.M.TeReSahttps://www.blogger.com/profile/04093121537905780686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-28496629967113013242009-10-21T01:20:44.028+02:002009-10-21T01:20:44.028+02:00TÍA ELSA.- Jejeje vos a lo práctico ;-)) Más vale ...<b>TÍA ELSA</b>.- Jejeje vos a lo práctico ;-)) Más vale malo conocido jeje <br />Lo cierto es que este experimento se podía tomar, pero no estaba especialmente rico :-))<br />Besos!!<br /><br /><br /><b>MA-POC</b>.- Sóc una inventora amb poc èxit... Però mira que si arriba a sortir bé!! ;-))<br />Abraçades!!Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-33176818225478259552009-10-20T19:10:21.738+02:002009-10-20T19:10:21.738+02:00Quins invents que fas... però em sembla que no aca...Quins invents que fas... però em sembla que no acaba de colar :)Ma-Pochttps://www.blogger.com/profile/04966477028854168554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-20551269579904577432009-10-20T01:53:23.076+02:002009-10-20T01:53:23.076+02:00jajaja! no sé a mi combinaciones raras no me van, ...jajaja! no sé a mi combinaciones raras no me van, me gusta el té con leche o con limón o té saborizados, como con naranja o frutilla, pero eso de chocolate ummm, no me suena! Despùes contá como va con el chocolate puro. Besos tía Elsa.tia elsahttps://www.blogger.com/profile/14147526620670237837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-60641980508956355792009-10-20T01:47:21.423+02:002009-10-20T01:47:21.423+02:00McABEU.- Mmmmmmm què bones són!! Tot i que n'h...<b>McABEU</b>.- Mmmmmmm què bones són!! Tot i que n'hi ha de moltes formes de capses de shortbread <a href="http://www.walkersshortbread.com/" rel="nofollow"> as you can see here</a> :-)) Delicious!! ;-))<br />Mac!! Acabo de descobrir que tenim un nivell de cuina molt similar! ;-))<br />I estic segura que el nou experiment sí que t'agradarà si el proves jejeje<br />Abraçades!!<br /><br /><br /><b>CLIDICE</b>.- Això també ho diu una amiga meva! ;-) No s'hi posa ni sucre... Però jo, com em vaig aficionar al te llegint llibres d'Agatha Christie i allí s'hi posaven una miqueta de llet i sucre, doncs faig igual ;-))<br />Petons!!<br /><br /><br /><b>ÒSCAR</b>.- Nooooo, no, no et vull desilusionar!! Si no estava dolent, de veritat... només que m'ho esperava molt millor :-)<br />No ploris, home, que se'm trenca el cor...<br />Mira, llegeix el següent post i segur que t'agradarà més i tornaràs a somriure ;-))<br />Abraçades!!<br /><br /><br /><b>REBAIXES</b>.- Jejejeje t'asseguro que es podia beure! ;-))<br />Abraçades!!<br /><br /><br /><b>MARISA, el rincón de mi niñez</b>.- Jejejeje mejor que lo sigas tomando como hasta ahora! ;-)) No es malo, de verdad, pero mejor al método tradicional ;-)<br />Sí "Cola-cao" és una marca de cacao en polvo para disolver en la leche :-))<br />Besos!!<br /><br /><br /><b>SÍLVIA</b>.- Ostres!! Amb llet condensada!! Això crec que podria estar molt bo!! Llàstima que no en tinc a casa que sinó encara em posaria a fer l'experiment ara mateix :-))<br />Petons!!<br /><br /><br /><b>MIREIA</b>.- Ja fas bé, ja :-))<br />No l'he provat mai el Nespresso, però em fa l'efecte que ha de ser molt, molt bó! ;-))<br />Petons!!<br /><br /><br /><b>JORDI</b>.- Jajaja a cullerades!! No sé qui va ser (l'Òscar?) ostres... ara no ho recordo... que va dir que barrejava Cola-cao amb oli, feia com una pasta i el passava pel pa... Ho vaig provar i resulta!! :-))<br />Abraçades!!<br /><br /><br /><b>EVA</b>.- Jajajaja així m'agrada que seguiu els meus consells, per això experimento jo mateixa i us passo els resultats ;-))<br />Petons!!<br /><br /><br /><b>NIMUÉ</b>.- Holaaa!! :-)) Sí, et conec de llegir-te a cal <b>XeXu</b> :-))<br />Ostres, em sap greu si t'esperaves un post amb un bon menjaret i t'has trobat un experiment no massa reeixit ;-))<br />Uaaaaaaaau!! Tu has provat el meu segon experiment... oi que és bo? :-))<br />Petons!!<br /><br /><br /><b>ELS DEL PiT</b>.- Ostreeeeees!! Nocillaaaaa!!! jajaja ai, ai, que em feu venir ganes!!<br />I que em dieu de les Galetes Príncipe? ;-)<br />Totes aquestes coses són delicioses!!<br />Las sabatilles del Barça! jejeje Un amic sevillà i sevillista que viu a Bèlgica (pel qual vaig brodar l'escut del Sevilla a punt de creu... des de llavors el Sevilla li té la mesura presa al Madrid, per cert) va anar de vacances a la seva terra, va veure les sabatilles i me les va enviar per regal d'aniversari-Nadal-Reis ;-))<br />Abraçades x 2 !!Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-61381946216725264382009-10-19T21:35:38.026+02:002009-10-19T21:35:38.026+02:00Ja es veu que no eres de jugar a pastetes de petit...<b>Ja es veu que no eres de jugar a pastetes de petita, eh? Jo li hagués posat nocilla, hi hi hi..</b>.<br />Vostè li posaria nocilla al teclat de l'ordinador si li deixés!<br />A mi ni amb llet ni res, el te per tu que t'agrada i les sabatilles del Barça que he vist no sé on que et van enviar de Sevilla, molt xules!Els del PiThttps://www.blogger.com/profile/01211545443647625630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-26952998667514171482009-10-19T21:01:57.413+02:002009-10-19T21:01:57.413+02:00hola! dooooncs... jo arribe de cal Xexu per curios...hola! dooooncs... jo arribe de cal Xexu per curiositat perquè he llegit que faries un post sobre cuina. Però no m'esperava llegir el que he llegit!!! jeje! jo sóc molt fan dels tes però mai se m'havia passat pel cap això de la xocolata. En canvi al nescafè (amb llet) sí que li he posat colacao (o uns altres cacaus en pols) i queda bo! :)nimuehttps://www.blogger.com/profile/03338356275999973197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-68675180196061175362009-10-19T20:43:13.280+02:002009-10-19T20:43:13.280+02:00Seguiré el teu consell de no provar-ho...en canvi ...Seguiré el teu consell de no provar-ho...en canvi la llet amb cola-cao o el té mmmmmm aquests si...<br />Una abraçada!!!Evahttps://www.blogger.com/profile/01428746049023767771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-54708303183741396932009-10-19T20:28:11.173+02:002009-10-19T20:28:11.173+02:00Jo el Cola-Cao me'l cruspeixo a cullerades!Jo el Cola-Cao me'l cruspeixo a cullerades!Jordihttps://www.blogger.com/profile/12897818895545651434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-8540682124797508922009-10-19T18:45:07.092+02:002009-10-19T18:45:07.092+02:00No ho veig clar, no jo això del té amb colacao. A ...No ho veig clar, no jo això del té amb colacao. A mi el té, només amb sucre. El cafè amb llet i espumeta. Un bon volutto de la Nespresso amb la seva llt calentoneta: genialMireiahttps://www.blogger.com/profile/04328686947222047176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-7024554887414299562009-10-19T17:41:28.908+02:002009-10-19T17:41:28.908+02:00Hola Assumpta!
doncs...no ho sé. No m´agrada el te...Hola Assumpta!<br />doncs...no ho sé. No m´agrada el te! i amb llet condensada?<br />salutacions<br />sílviaSílviahttps://www.blogger.com/profile/18375837545619652635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-23814712155083727652009-10-19T17:12:31.441+02:002009-10-19T17:12:31.441+02:00Uyyyyy a mi me fascinan todos los té ,de frutas,ne...Uyyyyy a mi me fascinan todos los té ,de frutas,negro ,verdes,pero nunca se me hubiera ocurrido esto!!-<br />El Cola Cao es similar al cacao?.<br />Besitos y está bueno experimentarEl rincòn de mi niñezhttps://www.blogger.com/profile/16387304348666858922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-6304240568653281922009-10-19T17:10:12.296+02:002009-10-19T17:10:12.296+02:00Jo no m'ho beuria...Anton.Jo no m'ho beuria...Anton.rebaixeshttps://www.blogger.com/profile/18319701645166000767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-38926220206989186142009-10-19T17:03:43.271+02:002009-10-19T17:03:43.271+02:00però ... si el cola-cao queda bé a tot arreu!!!
a...però ... si el cola-cao queda bé a tot arreu!!!<br /><br />acabes d'enderrocar, amb el teu post assumpta, un dels meus mites: la combinabilitat absoluta del cola-cao amb qualsevol líquid i sòlid que un es proposi barrejar. <br /><br />sniiiiiiiif! :)òscarhttps://www.blogger.com/profile/05324739233663667455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-10945481235258671382009-10-19T13:21:00.290+02:002009-10-19T13:21:00.290+02:00el te millor sense res, ni llet ni res, per apreci...el te millor sense res, ni llet ni res, per apreciar-lo millor :)Clidicehttps://www.blogger.com/profile/03980871897747265372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-72664085200287446422009-10-19T12:56:37.654+02:002009-10-19T12:56:37.654+02:00Exacte, aquelles galetes de la caixa rodona de lla...Exacte, aquelles galetes de la caixa rodona de llauna. ;-)<br />No estic tan segur que el meu experiment tindria el mateix resultat que el teu, encara que siguin els mateixos ingredients, en cuina l'ordre dels factors si altera el producte. Però de totes maneres pensa que això t'ho diu un que té un nivell de cuina que arriba una mica més enllà (només una mica :-D) dels ous ferrats i les amanides, per tant tampoc posaria la ma al foc de que no tinguis raó tu :-DDD<br />Veig que anuncies un nou experiment per aquest vespre, ja l'esperem amb candeletes. :-))McAbeuhttps://www.blogger.com/profile/00432607846143456519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-81087626716809982362009-10-19T12:18:22.822+02:002009-10-19T12:18:22.822+02:00ELVIRA FR.- Jejeje amb això d'anar canviant in...<b>ELVIRA FR</b>.- Jejeje amb això d'anar canviant ingredients m'has fet pensar en una cosa que no té res a veure però que a vegades faig :-) Els fils de punt de creu que jo faig servir per brodar són de la marca "DMC", a vegades veig alguna cosa bonica per fer, però el gràfic indica els fils de la casa "Anchor"... per no haver-los de comprar, hi ha unes taules d'equivalència (tal número Anchor és tal número DMC) jeje vas canviant tots els "ingredients"... i queda bé també, però igual, igual no és :-))<br />Ui, el te sense sucre... alguna vegada ho he fet, però m'agrada més amb sucre... en canvi, el cafè amb llet, sense sucre jejeje<br />Petons!!<br /><br /><br /><b>McABEU</b> Crec que has trobat la clau de l'<b><i>enigma</i></b>, cosa lògica en tu jejeje<br />Probablement tens tota la raó i el problema és l'aigua i que el Cola-cao està pensat per disoldre en llet i no en aigua, clar!! :-)<br />Preneu el te!!! oooh!! :-))<br />De totes formes, clar, ara que hi penso, si sou escocesos és lògic que prengueu el te amb pastes i tal (galetes shortbread, imagino jeje)<br />El teu procediment sembla bo, però el resultat seria el mateix, perquè jo també hi vaig posar el rajolinet de llet... ara bé, jo no hi vaig posar sucre (s'ha de trobar la fòrmula exacta jiji)<br />Sí!! Això dels bons ingredients és regla bàsica de la meva activitat experimental :-))<br />Abraçades!!<br /><br /><br /><b>PUIGMALET</b>.- Jajajaja no, no, de veritat que no em va passar res :-)) i ahir per la nit vaig fer la segona part de l'experiment i tampoc m'ha passat res ;-)<br />Ostres, hauré de provar això del whisky, que en <b>Jordi C. P.</b> també m'ho va recomanar! :-))<br />Abraçades!!<br /><br /><br /><b>SÀNSET</b>.- Imagina que seria del Ferran Adrià sense els seus experiments, deconstruccions, fums, vapors, essències i coses així :-))<br />Seguim, seguim provant, que alguna cosa bona trobarem :-))<br />Petons!!<br /><br /><br /><b>ESTRIP</b>.- Jajajaja el teu comentari breu, però claríssim m'ha fet riure :-))<br />Dolent no era, de veritat ;-))<br />Abraçades!!<br /><br /><br /><b>RITS</b>.- Ostres, a tu que no t'agrada el te si que no t'ho faria provar :-)<br />Aquest vespre posaré un segon experiment que va quedar boníssim... i d'aquest sí que t'en recomanaria una tasseta ;-))<br />Espero que vagis millorant una miqueta cada dia!! :-)<br />Petons!!Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-84619691275964289382009-10-19T11:17:07.868+02:002009-10-19T11:17:07.868+02:00uix, Assumpta, no sé què dir-te, potser millor gau...uix, Assumpta, no sé què dir-te, potser millor gaudeix del te com sempre no?<br />certes barreges donen molts rodaments de panxa!ritshttps://www.blogger.com/profile/05222783417290898962noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-24598482549399521162009-10-19T09:50:04.151+02:002009-10-19T09:50:04.151+02:00ui, això no fa per mi!ui, això no fa per mi!estriphttps://www.blogger.com/profile/13783973651680570802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-88145286776679749222009-10-19T09:47:05.279+02:002009-10-19T09:47:05.279+02:00També tinc la sana -o no- costum d'experimenta...També tinc la sana -o no- costum d'experimentar amb el menjar. Massa sovint acabo concloent que més val el mal conegut... però si no experimentéssim, no seria tot una mica més avorrit?<br /><br />*Sànset*sànset i utnoahttps://www.blogger.com/profile/12615667873709265943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-89585026551804640322009-10-19T09:32:10.694+02:002009-10-19T09:32:10.694+02:00Això deu fer venir una cagalera...
Un amic em va ...Això deu fer venir una cagalera...<br /><br />Un amic em va aconsellar fa anys una combinació millor amb el te: te amb un rajolí de whisky. Ara que ve el fred és una beguda ben reconfortant. I no emmona, que només és un rajolí!Puigmalethttps://www.blogger.com/profile/15464681709308992385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-83412779581945268002009-10-19T09:00:05.988+02:002009-10-19T09:00:05.988+02:00Bon dia!
Jo tampoc sóc massa de prendre te, de fet...Bon dia!<br />Jo tampoc sóc massa de prendre te, de fet només en prenc quan fem uns berenars familiars de te amb pastes (són com una tradició familiar que fem de tant en tant, molt de tant en tant i sense mirar si són les cinc en punt :-DD). No m'hi afegeixo mai llet, trobo que el te és una beguda massa "aigualida" perquè lligui bé amb la llet i potser això és el que no funciona del teu "invent", el colacao s'ha de fer amb llet i no amb aigua. :-)<br />Potser t'hagués quedat més bé si haguessis fet primer un colacao espès (una gran cullerada de colacao amb un petit rajolí de llet) i després afegir aquesta "xocolata a la tassa" dins del te amb sucre (si t'agrada dolç) per obtenir el te a la xocolata que buscaves. Jo no ho provaré però et regalo la recepta ;-DD<br />Una altra cosa, quan dius que el teu invent "no és dolent" m'has recordat una cosa que moltes vegades deia (i diu) ma mare quan li preguntàvem si algun menjar havia sortit bo: "Com voleu que hagi sortit dolent si tot el que hi he posat és bo" i afegia "A més, el que no mata engreixa" :-DDDMcAbeuhttps://www.blogger.com/profile/00432607846143456519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-59115679302667040702009-10-19T00:44:30.747+02:002009-10-19T00:44:30.747+02:00De vegades jo ja també faig experiments com quan e...De vegades jo ja també faig experiments com quan em va agafar per provar de fer algun plat seguint les instruccions d'un llibre de receptes...com que no acostumava a tenir mai els ingredients que deien jo els anava canviant pels que sí tenia...total qualsevol semblança amb la recepta original era pura coincidència....jo si prenc te me'l prenc sense llet i sense sucre (això si el cafè sempre amb llet i amb sucre)El que si he provat és posar-hi un tros de xocolata o un bombó al cafè amb llet...està bo!Elfreelanghttps://www.blogger.com/profile/01293261072991928037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-26807184901635603592009-10-19T00:32:50.425+02:002009-10-19T00:32:50.425+02:00JOAN CANAL.- Jajajaja sí, jo vaig fer la prova i u...<b>JOAN CANAL</b>.- Jajajaja sí, jo vaig fer la prova i us comunico el resultat per si us fa servei ;-))<br />M'has fet molta gràcia!! :-))<br />Abraçades!!<br /><br /><br /><b>KWEILAN</b>.- Val, crec que prens una bona decissió :-)) Si t'agrada el te amb llet, tu segueix amb el teu costum habitual ;-)<br />La pregunta és molt bona! :-)) I tant que m'ho vaig beure! No era dolent... era "passable". Si hagues estat una medicina seria deliciosa :-))<br />Es podia beure sense problema... ara bé, molt millor el te amb llet o bé el Cola-cao amb llet ;-))<br />Petons!!<br /><br /><br /><b>XEXU</b>.- Jajaja jo també he rigut quan t'he llegit la resposta que m'has posat a "l'experiment" i també abans quan escrivia tot el tema del pollastre rostit al teu blog!! <br />Mira, riure és molt sa!! així que fem molt bé de riure.<br />Ah!! Ara mateix vaig a probar el Nescafé amb llet i cola-cao!! I tant!! :-))<br />Abraçades!!Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945250588531061708.post-38420336456729599492009-10-19T00:25:09.907+02:002009-10-19T00:25:09.907+02:00Nescafé sempre amb llet, home, que si no és infuma...Nescafé sempre amb llet, home, que si no és infumable. No et garantitzo l'èxit, però xocolata i cafè lliguen força. Bé que se li posa pols de cacau als capuccinos, no?<br /><br />Ostres, de vegades ric quan em fan un comentari, si és enginyós o divertit, però aquesta vegada m'estava descollonant quan he deixat l'altre. Mira, m'he fet gràcia a mi mateix, sóc així de ximple.Sergihttps://www.blogger.com/profile/08735151452501299430noreply@blogger.com