divendres, 19 de juny del 2015

Em faig un fart de riure amb ella...


La coneixeu? Anastasia Azaranka Ayuso, la nena que fa el paper d'Ana Pastorcilla a "La hora de José Mota"... ser capaç de fer el paper, tan serieta, tan ben posada... em fa molta gràcia. Però el dia aquest de la conversa amb "Jordi Évole" va ser el meu preferit.

12 comentaris:

  1. No sé com pot fer-ho sense riure, ho fa molt bé aquesta nina.

    Nanit ... aferradetes! ☺

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per gravar aquests programes han de fer molts talls, als propis actors se'ls escapa el riure moltes vegades i han de repetir les escenes... tot i així, la petita aconsegueix una serietat que em fa moltíssima gràcia ;-)))
      Petons!!

      Elimina
  2. És un programa que no veig però jutjant només per aquest vídeo, realment ho fa molt bé. Una petita gran actriu. :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Divendres al vespre TVE-1 :-)
      Per mi, José Mota és el millor "còmic" de l'actualitat... i la nena és una passada. Aquí, curiosament és en Mota qui l'entrevista a ella, però el micro-espai és justament al contrari, és ella qui entrevista a polítics diversos i ho fa molt bé, amb aquesta mateixa "serietat" ;-))

      Elimina
  3. La primera vegada que la veig. La veritat és que no m'ha fet riure, tampoc t'enganyaré, però la nena ho fa bé, no m'estranya que els cridés l'atenció. Suposo que en sentirem a parlar, a més té un nom difícil d'oblidar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De moment només la coneix la gent que segueix el programa, com a mi en José Mota em fa molta gràcia, la vaig descobrir mirant el seu espai de divendres al vespre i me'n vaig fer "fan" indiscutible. M'encanta com sap mantenir-se tota seriosa, en el seu paper d'entrevistadora (normalment és ella qui entrevista a un -o una- polític, paper que fa ell, perfectament caracteritzat)

      Hi ha "cares" que s'adapten a personatges dels més diversos. A Catalunya tenim al gran Queco Novell (el meu preferit, amb diferència, de tots els actors del Polònia) que aconsegueix una semblança impressionant a personatges tan diferents com Rajoy, Josep Cuní, Felip Vi o Xavier Trias... També feia un formidable Oriol Pujol.o Zapatero. Doncs a en Mota li passa igual, ben caracteritzat, les seves faccions s'adapten a persones molt diverses i, entrevistat per la nena, em fa molta gràcia :-)

      Elimina
  4. No coneixia ni l'un ni l'altra. Ho fan bé tots dos, però la nena, per l'edat té molt de mèrit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La nena és moníssima i fa el seu paper tan bé!! :-))

      Elimina
  5. alguna vegada l'he vist el programa encara que no gaire , si que m'havia fixat en la criatura....ho fa molt molt bé ( pel meu gust millor que l'humorista)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi en Mota m'agrada, ho reconec. Actualment és l'únic humorista espanyol que em fa gràcia i trobo que la nena ho fa genial... i això també és un mèrit d'ell. A vegades els "famosos" no volen ningú que els hi faci "ombra" en canvi en Mota té un bon equip... Me'l puc imaginar perfectament "dins" de l'equip del Polònia i no em desencaixa gens :-)

      Elimina
  6. No m'agrada el Mota i no veig el programa, però segur que ho fa millor la nena que ell.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi en Mota abans no em feia ni fu ni fa, fins que en Josep Lluís s'hi va aficionar i en veure'l a ell partint-se de riure davant la tele m'hi va fer aficionar. Actualment he de dir que el trobo molt bo :-)

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!