divendres, 25 de juliol del 2014

Somiant amb bàscules

Ja el meu darrer post anava de somnis... Avui seguiré. I és que la nit passada no he parat de somiar amb bàscules. Eren com de farmàcia antiga i, no sé què passava, que quan jo hi pujava, la xifra del pes es veia borrosa i, tot i que podia tenir una idea, m'era absolutament impossible saber el pes exacte.


Potser el meu somni era auto-protector, pensant que si, efectivament, pogués veure de forma clara la xifra resultant de l'operació del "pesatge", m'agafaria un cobriment de cor i ja no despertaria.

Tot això té una explicació lògica i és que fa uns mesos vaig començar a fer dieta de nou i, quan havia perdut tres o quatre quilets, la bàscula es va espatllar (no per excés de càrrega, ho prometo... encara quedava mooooooolt de marge hehehe) el fet és que va ser espatllar-se la bàscula i jo deixar la dieta i és que sóc una persona tan original que si no puc pesar-me, no sé fer dieta. "No em surt" :-DD

Van passar uns mesos i fa cosa de tres setmanes vàrem comprar una bàscula nova. És més senzilla, no és digital ni res de nova tecnologia. Podria fer-li una foto però el cert és que em fa mandra però, perquè tingueu una idea, us diré que s'assembla bastant a aquesta:


I, clar, ara ja puc fer dieta de nou. Des de que la tinc (i el problema és que no recordo el dia exacte) he perdut 2,5 quilets, però ara porto tres dies estancada... Si gairebé no menjo!!

Aquesta nit segur que somiaré canelons, pizzes, truita de patates, batuts de fruites, gelats, flams...

En fi doncs, que hauré de tornar a posar el quadret del pes a la barra lateral, a veure si fa efecte com l'altre vegada.

23 comentaris:

  1. M'ha agradat això de que no saps fer dieta si no tens bàscula... és ben original, com tu mateixa admets :-DDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clar, sóc com aquells ciclistes que necessiten algú que els vagi corrent al costat dient... "Va, ànim, tu pots!" i tot allò que els diuen a les pujades de muntanya hehehehe

      Elimina
  2. No domino el tema, però no se si serveix de gaire que facis dieta si després hi ha efecte rebot i al cap d'un temps tornes a estar igual. Això d'anar guanyant i perdent pes els hi vas molt bé als actors de Hollywood per guanyar Òscar, però a la gent normal no se jo...

    ResponElimina
    Respostes
    1. El problema no és que hi hagi "efecte rebot"... mmmmm... o sigui, sí que hi ha "efecte rebot" però és provocat per mi mateixa :-DD
      Hi ha gent que, quan deixa la dieta, comença a recuperar pes... jo, normalment, quan deixo una dieta, si no faig imbecilitats, sóc capaç de mantenir-me... ara bé, quan veig que fa un o dos mesos que he deixat la dieta però encara miro de menjar sa i tal i NO recupero, doncs començo a fer burrades... i no és que em permeti algun capritxet sinó que em compro Nocilla, magdalenes, sopo entrepans... en fi, que em mereixo tot el dolent que em passa :-((

      Elimina
  3. Em sembla que el quadre de pes de la barra lateral només va servir la primera vegada. Recorda que a la segona vas deixar de fer-li cas. A mi em passa, agafo una estratègia que em va bé i faig una bona davallada. Però si després vull seguir la mateixa estratègia no hi ha manera. Calen coses noves a les que et puguis aferrar, coses que et sorprenguin a tu mateixa. Ànims, ara que ja tens bàscula ja no tens excuses. Però en època de gelats és molt, molt difícil...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí, però va ser per alguna cosa en concret... No recordo què :-) No estava ben concentrada... i havia de perdre poc, no tenia motivació :-DD

      Elimina
  4. DIETA PER SER FELIÇ:
    - Mirar-te al mirall a primera hora del matí i dir-te: què maca sóc!
    - Menjar en petites quantitats, cinc o sis vegades al dia.
    - Menjar de tot, carn, peix, fruita, amanides, llegums ...
    - No diexar cap menjada, l'efecte rebot després és pitjor.
    - Beure dos litres d'aigua al dia (o més), fora de les menjades. Un tassó mitja hora abans de les menjades i dos o tres tassons en dejuni. Aigua natural.
    - La bàscula fora dels ulls, pensar-hi només un cop a la setmana.
    - Caminar o passejar o ballar, ara quan fa fresqueta, si pots al matí o a la nit cada dia.
    - Riure molt (això sé que ho fas).
    - I sentir-te feliç. perqué hi ets i pots gaudir de totes les petites-grans coses de la vida.

    Bon matí i molts bessets, preciosa!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe què és maca la LLUNETA! ;-))

      Quan jo li dic al mirall "què maca sóc"... observo en la seva expressió un intent d'aguantar-se les ganes de riure... o sigui, ell dissimula, però jo li noto :-DD
      El meu problema principal és que gairebé no faig exercici perquè em fa mal tot. Ja no puc dir genolls, malucs... perquè ara, darrerament ha començat el turmell esquerra... és pesadíssim, filla. Llavors ho he de fer tot a base de limitar la teca.

      Lo que sí m'apunto ben clarament és això de l'aigua. Sóc conscient que bec poquet, així que ara mateix, quan acabi aquests comentaris, aniré a fer un bon vas d'aigua ;-))

      Riure sí... tot el que puc!! :-DDD

      Petonassos!!

      Elimina
  5. Assumpta...jo no n'he perdut cap però tinc la intenció de baixar 10 kgs. Per força... :-(

    Si tinc tots els punts teus al cap, i els de Sa Lluna, me'n sortiré. Gràcies, maques, petonarros a totes dues!! :)******

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va, CANTIRETA!! Ho hem d'aconseguir, va... a pels 10 Kgs. les dues!! :-)) Pensem que és qüestió de salut, que per estètica no ens fa falta que, com diu la LLUNETA som ben maques (una miqueta plenetes però en absolut grasses)... I, després estarem ben contentes!!

      Ànim!!!

      Elimina
  6. xò que et peses cada dia?
    això no ho pots fer!!! un cop a la setmana. hi ha dies que es reté més líquids, dies que sembla que perdis més però no.... fer-ne el seguiment és un cop a la setmana. jo sempre em peso el dilluns al matí.... i va,.... de vegades.... recaic i a mitja setmana ho torno a fer. Però sempre m'han dit que res, que un cop a la setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe sóc una "pesadora" compulsiva... No puc, de cap de les maneres, veure la bàscula allí i no pesar-me... Sé que tens tota la raó tu... però el meu cap li dóna l'ordre als meus peus "No pugeu a la bàscula!!" i ells, ni cas :-DD

      Elimina
  7. jo anit vaig somiar tota una aventura i en ella quasi perdia el bolso amb les claus i tot el que hi duia dins ....si he somiat i ho recordat vol dir que també he de perdre pes? segur que si perquè amb uns cinc quilos menys aniria molt bé ....vaja que gràcies a tu ara he associat somnis bascula i pes ....ja em diràs quin regim fas?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha no, dona, no va lligat això de somiar amb perdre el pes... a no ser que somiïs amb bàscules!! ;-))
      Cinc quilets? Va! apunta't amb la CANTIRETA i amb mi (nosaltres anem a per 10) i a veure si ho aconseguim!! :-))

      Elimina
  8. Doncs el passat diumenge vaig estar pensant en tu, Assumpta, i en els teus posts sobre les dietes. Vaig anar a passejar per Reus, era la primera vegada que visitava la ciutat (que per cert em va agradar molt) i vaig arribar a la plaça on hi ha el monument del general Prim. Allà mateix es veia el cafè Viena, que moltes vegades has esmentat des d'aquí, i vaig comentar a la gent que m'acompanyava que coneixia una noia dels blogs que hi anava a les tardes per estar fresqueta... Fins i tot vaig mirar a dintre la cafeteria i no, no hi vaig veure cap balena. Així que una de dues: o no hi eres o no estàs tan grassa com dius. :) Per cert, he descobert un cotxe de línia que uneix Vilafranca amb Reus amb només3/4 d'hora. Així que penso tornar per passejar-hi amb més calma.
    Una forta abraçada, guapa, i no t'obsessionis pel pes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ooooooooooh!!! Quina llàstima!! Vas estar al MEU Viena i no ens vàrem veure!!... On era jo diumenge passat?... pensem, pensem... ostres, jo era al Viena... sí, sí.
      A quina hora? Hi vàrem anar tard, molt tard, cap a quarts de set!!

      Ei, si un altre dia tornes, m'ho dius i quedem per fer un cafè allí mateix!! Al pis de dalt, en diumenge (en dissabte hi ha molt més soroll, molta més gent) s'hi està súper bé, fresquet, es pot llegir, xerrar, cosir... T'ho dic de veritat, eh? Si vens un altre dia, m'avises!! :-))

      Ah! I noooo, dona, estic una mica "pleneta", però no "destaco" pel pes hahahaha... en vull perdre perquè tinc artritis i fibromiàlgia i tot em fa mal. Quan menys pesi, més bé em trobaré ;-))

      Elimina
    2. Doncs no ens vam veure per poquet, Assumpta; cap a les 6 ja vam anar a buscar el cotxe, aparcat a la quinta forca, per marxar. Al matí vam anar a visitar el castell d'Escorlalbou i ens vam aturar a dinar a Reus, molt a l'entrada, en una cafeteria despersonalitzada.
      Fet, el dia que torni t'aviso i ens veiem al Viena! Petons, guapa!

      Elimina
  9. Somnia tot el que vulguis amb aliments ben suculents, que els somnis no engreixen. I ja posats, en el somni, buida una ampolla de Costers del Segre. O dues!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estàs segur que els somnis no engreixen?... Jo sospito que a mi m'engreixa tot!! :-)))

      Elimina
  10. Jo només un cop, que recordi, he aconseguit fer dieta i rebaixar 6 o 7 quilos. Després ho he tornat a intentar, amb bàscula de farmàcia (també van bé, eh?) i ho he deixat córrer. Intento no passar-me amb les pastes i ja faig prou! T'envio força i ànims, però sense amargar-te... rient molt, com diu la lluna ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pels ànims, maca! .-)
      Sí, ja sé que les bàscules de farmàcia també van bé, però tenen dos inconvenients bàsics (al menys les de tres farmàcies que conec aquí a Reus, les més properes a casa)

      1.- S'ha d'introduir una moneda o res de res...
      2.- Has d'anar vestit sempre igual? (pensa que jo sóc una histèrica en aquests temes i cinc grams són cinc grams)
      3.- Has d'anar sempre a la mateixa hora?

      Hhehehe que dit DOS i n'he posat TRES... però és que el 2 i el 3 "fan un tot" :-DDD

      Elimina
  11. La millor dieta és menjar equilibrat i no passar-se amb els gelats ;D

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!