dimarts, 1 d’agost del 2017

Cada dia...

Hola!!

Cada dia penso que seuré davant l'ordinador i faré un post :-)

Tinc "pendent" el RELAT per la CARME i he d'explicar un munt de coses... però la xafogor em mata.

El meu ordinador (jo no tinc portàtil, ni tablet) és un ordinador normal de sobretaula. És en una petita habitació, amb una finestra que dóna a un carrer on toca el sol a lo bèstia fins que es pon. Això, a l'hivern m'encanta (de fet, tot el pis és molt clar i a l'hivern és ideal, que jo necessito llum), però a l'estiu seure a fer alguna cosa és una tortura... és com entrar en un bany de vapor sense opció a, després, anar a una piscina fresqueta.

Aquesta xafogor em fa sentir molt cansada... molt, molt cansada...


Tornaré!

10 comentaris:

  1. Ànims, que ja hem passat la meitat de l'estiu. Jo també escric des d'un ordinador fix, i a casa hi fa molta calor, més que fora, però vaig aguantant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aguantes perquè es jove. Quan tinguis la meva edat... mmmmm... ja s'haurà inventat alguna cosa per no passar calor i energèticament sostenible :-DD

      Elimina
  2. Jo, en el cas de tenir les mateixes circumstàncies que expliques, miraria de traslladar provisionalment el PC a un altre lloc més ventilat de casa i si això no fos possible em sembla que m'agafaria "vacances d'ordinador" fins que arribi el bon temps, ja no tinc edat per segons quines tortures jo.
    De totes maneres, jo no sóc tu així que ànims, no t'hi capfiquis gaire i fes només allò que et vegis capaç de fer que ja saps que "no hem vingut al món dels blogs a patir". :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe el teu comentari comença amb la paraula "JO"... i aquí està el problema... que -lamentablement!!- jo no sóc tu... ai!... si jo desconnecto l'ordinador i el poso a un altre lloc segur, segur, segur que no el sé connectar :-DDD amb la qual cosa seria com un ordinador "mort"... hehehe no m'atreveixo pas!!

      Certament, no hem vingut a patir, però us trobo una mica a faltar ;-))

      Elimina
  3. No hem vingut al món dels blogs a patir... he, he, he... quanta raó té en Mc!

    Fes el que puguis... no cal forçar les coses, no. Fes el qie tinguis ganes de fer.

    I ànims que ja falta menys...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest és el problema, que "tinc ganes de fer" coses i, quan m'assec aquí... xofff... bany que vapor (que NO sauna, que té la calor seca) :-DD

      Siiiiiiiii cada dia queda un dia menys de calor!! hehehe

      Elimina
  4. tinc la solució posa't un ventilador al costat de l'ordinador i un plat ple de glaçons .....be t'entenc a mi també em deia xafada la xafogor.....ai els posts teus que ens perdem per culpa de la calor !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això ho vaig provar!! :-))
      Fa cosa d'un mes, també en plena onada de calor... Vaig posar unes tasses amb aigua a la nevera fins que es va congelar, llavors les vaig treure i les vaig posar davant del ventilador. Puc dir que es notava una mica, però prefereixo la tardor :-DDD

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!