dimarts, 17 de desembre de 2019

Aquest blog es retroalimenta

Una de les coses curioses que té el meu blog és que he parlat de temes taaaaaan diferents i tan barrejats, que la gent deu buscar coses a Google i encara els deu sortir alguna pàgina meva hehehe... perquè, la veritat, la de visites que té, estant tan adormit com està, és ben alta, eh?


Pobret meu... ell m'espera i, quan escric alguna cosa, es posa feliç i content.

I ja que estic aquí, he vist que en XEXU, al seu blog, ha resumit un any de la seva vida en un post... Doncs jo vaig a resumir-lo en una imatge hehehe


A la barra lateral del blog encara tinc posat el seguiment d'un intent de dieta de fa més de tres anys hehehe

9 comentaris:

 1. Doncs jo ara no miro mai les estadístiques, la veritat, però tenint de referència les teves m'he decidit a fer-ho i mira quines coses. La meva Col·lecció de moments actual, i en actiu, amb entrades noves i tot això en l'últim més ha tingut 1650 visites, i la Col·lecció de Moments antiga la que està aturada de fa no sé quanta anys n'ha tingut 3.200. O sigui que més val blog aturat que posts en marxa... he, he, he... suposo que tens raó que és per la diversitat de temes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. M'has fet riure amb el teu refrany inventat!! :-DD "més val blog aturat que posts en marxa".
   Jo crec que sí... com més diversitat de temes, més fàcil és que algun despistat hi vagi a parar hehehehe

   Elimina
 2. Jo he hagut d'activar un filtre per a que no sigui visible als motors de cerca, però encara rebo visites estranyes. I a vegades, fins i tot a mi amb diu que no és un lloc segur.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ostres, a mi també m'ho ha dit a vegades. Segons com entro, o des d'on entro, em deixa anar que no és un lloc segur!!

   Elimina
 3. Aquestes estadístiques són una mostra que els blogs poden estar adormits... però encara no estan morts. ;-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. És com allò que fan els ossos... hibernen...
   El meu blog està en aquesta situació... Però VIU!!

   Elimina
 4. Ho veus com tu també tens capacitat sintètica! Encara em guanyes, jo he necessitat tot un post ben llarg i tu ho has enllestit amb una sola foto!

  ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!