dissabte, 28 de setembre del 2013

Units per ses Illes i per la nostra llengua comuna




M'adhereixo de tot cor a la iniciativa del BLOG-VIA PER LA INDEPENDÈNCIA de mostrar el nostre suport als Docents de les Illes Balears.

Prou atacs a la nostra llengua!!

12 comentaris:

  1. hem de protegir la nostra llengua, el nostre territori, les nostres tradicions
    perque a ells els hi refenfinfla

    junts podrem !!

    ResponElimina
  2. N'hi ha que ens voldrien fer desaparèixer però som massa tossuts per donar-lis aquesta alegria. Tot el nostre suport als docents de les Illes en defensa de la llengua que és la seva i la nostra. :-)

    ResponElimina
  3. tots junts lluitarem contra els pirates rancis que intenten robar-nos la llengua

    ResponElimina
  4. Cal que tots donem el nostre suport, i tant que sí. Ja no s'amaguen que volen un genocidi lingüístic, però el poble ja no és el que era, ara se n'adonaran.

    ResponElimina
  5. i jo i jo ......i moltíssima gent....per sa llengua per la nostra dignitat!

    ResponElimina
  6. Tots hi som, i tant que si!!

    Aferradetes i bon dia! :)

    ResponElimina
  7. Crec que ets la única persona de la blocosfera amb problemes per deixar comentaris en el meu bloc. Quin problema tens?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No em reconeix :-( Cada vegada em demana la contrasenya i quan la poso em diu que NO és. Estic avorrida. La darrera vegada vaig haver de canviar de compte, tancar uns quants blogs experimentals que tenia a WordPress, posar noves contrasenyes... la feinada que em va donar per poder posar-me la meva imatge!!... I ara és com si s'hagués perdut tot :-((

      Elimina
    2. doncs comenta sense imatge, tampoc serà cap tragedia

      Elimina
  8. Si Assumpta, tots amb ses illes i ses illencs, i amb els valèncians que també és revolten. El PP haurà fet mes pel Països Catalans que nosaltres mateixos.

    ResponElimina
  9. Al final, el PP aconseguirà fer independentistes també a les Balears. I espera't, que amb una mica més de temps fins i tot al País Valencià! Quin colla de dropos, ostres.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!