dimarts, 26 d’agost del 2014

Vuit partits

Ha començat la Lliga! Iupiiiiiii! Oblidem-nos dels problemes de la vida diària i gaudim de la màgia de l'esport rei!!... Això sí, ja que ens deixem "anestesiar" voluntàriament, al menys que els qui maneguen tot això facin les coses una mica bé! Què menys podem demanar?

Comença la Lliga, sí, però la primera travessa (sistema amb el qual espero algun dis ser rica) va farcida d'equips anglesos i la segona d'italians. Per què? Doncs pel numeret que han organitzat a segona divisió amb el Múrcia i el Mirandés.

Però bé, aquestes cosetes -tan pròpies de la #marcaespaña, tot s'ha de dir- són el de menys. Al final tot s'arregla i a jugar! I que guanyi el millor!!

... El millor? O aquell que tingui més ajuts?

L'aperitiu a la primera jornada lliguera va ser el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya guanyada amb tota justícia per l'Atlético de Madrid. I ja arribo on volia arribar. En el transcurs del partit, en Simeone -entrenador de l'Altético- protesta una jugada i, en la queixa, dóna unes petites "collejas" a l'àrbitre assistent. Mai de la vida qualificaria aquells petits copets al clatell d'agressió, senzillament, perquè no ho són. Podríem dir que es tracta d'una falta de respecte o de consideració, però agressió no. Tot i així, això li va costar la vermella. En Simeone reacciona (com tants d'altres abans d'ell) aplaudint l'àrbitre per la seva decisió i marxa demanant al públic que no pari d'animar l'equip. Després, malgrat estar expulsat, va seguir el partit des de la grada. Tot això, ficat en un sac, ha donat un resultat de vuit partits de sanció... VUIT PARTITS DE SANCIÓ!!

Sí, bona gent que llegiu aquest humil blog. Vuit partits de sanció és exactament el mateix càstig que va merèixer aquesta simpàtica i esportiva multi-acció de Pepe:


Què us sembla pitjor, la multi-acció de Simeone o la multi-acció de Pepe?

Recordem també què passa quan qui no té una bona conducta és entrenador del Madrid.

L'indesitjable Mourinho, amb tota la intenció del món, s'apropa cap en Tito Vilanova (llavors segon entrenador del Barça) i li fica el dit a l'ull (agressió!) Quan en Tito es tomba i, amb tota la justificació del món, li dóna una empenta (què menys?, aquell boig l'acabava d'agredir!) què va passar?... UN PARTIT de sanció... PER ALS DOS!! O sigui, Un per a cada un: Un partit pel que ataca i un pel que es defensa...


Així anem...

Ah! Aquesta setmana hem encertat un "10" a la travessa! Cobrem 1,22 €!

18 comentaris:

  1. El futbol es així...
    Si no t'agrada no el miris...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, sí que m'agrada, el que no m'agrada és tota la porqueria que l'envolta :-)

      Elimina
  2. Doncs mira, jo seré una de les que no veuran cap partit, això sí, espero que et toqui una travessa de molts milions. ;)

    Bona tardaaaa ... bessets!! ☺

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com m'agradaria que s'acomplissin els teus desigs!! ;-))
      Petonassos, guapa!!

      Elimina
  3. Es que en Florentino sap fitxar molt bé.....inclús fora del camp

    ResponElimina
    Respostes
    1. Algun dia a aquest home se li haurien de destapar tots els xanxullos que té, que deuen ser moltíssims... i en Jordi Pujol semblaria una Germaneta de la Caritat ;-))

      Elimina
  4. No és una mica aviat per començar a queixar-nos dels àrbitres?. ;-DD

    Jo també estic convençut que el comitè sancionador aquest no és cap exemple d'equanimitat (sinó certament de tot el contrari) però això no ens ha de fer justificar les "collejas", que van estar del tot fora de lloc.

    I una altra cosa, suposo que la primera frase és irònica, no?. No em vull creure que de veritat et deixes "anestesiar" per molt rei que sigui l'esport del futbol. :-P

    M'uneixo als desitjos de SA LLUNA i també espero que arrepleguis una bona travessa aquesta temporada. :-)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh, i no he dit res de l'expulsió d'en Mascherano, que va ser totalment injusta! :-)

      No, no, si jo no justifico les "collejas", entenc que poden ser considerades una falta de respecte i, per tant, sancionables... però tot plegat, tota l'actuació d'en Simeone no li hagués posat jo més de dos partits. Si fossim moooolt estrictes tres. Però vuit?? És ridícul.

      Home, no trobo pas malament de tant en tant anestesiar-se una mica... hi ha drogues pitjors! :-DDD

      Com m'agradaria que els anhels teus i de la LLUNETA fossin escoltats! ;-))

      Elimina
  5. Assumpta m'has llegit el pensament! bé que això que has escrit i la referencia al dit a l'ull , que si va ser una agressió!!!! ho vaig pensar en saber que li havien caigut vuit partits al Simeone....per cert en català las "collejas"són calbots ....una travessa de 10 encerts i cobreu més d'un euro ....dona la propera encerta un 14 que cobraràs més .....la propera un catorze!!!!
    els qui marquen les sancions estan cecs o estan completament imbecils !

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Calbots!", clar! ;-)) és una paraula ben xula! M'agrada!... A veure si me'n recordo (darrerament perdo la memòria que és una barbaritat)

      Jo no crec que els comitès sancionadors estiguin cecs... ergo... són completament imbècils (hahahaha m'ha fet riure l'expressió!!)

      Amb tan bons desigs al final potser sí que em tocarà una bona travessa! què bé!! ;-)))

      Elimina
  6. Endavant amb les travesses!
    No sé què dir-te. Ara, s'han posat durs. Suposo per l'efecte Luis Suárez i la sanció del Mundial. Ja sé que no té res a veure, però a partir d'ara crec que veurem moltes sancions estratosfèriques. Res, que no tenen res de sentit comú i sols es deixen portar. I ara es porta el càstig exemplar, quan abans es passava de tot.
    Vaig veure el partit. A mi, el nou Barça no m'acaba d'emocionar. Espero estar equivocada i aviam si ens engresca!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El cas Suárez era diferent... el tio era doblement reincident i, a més, amb una mossegada, no tan sols pots fer mal sinó que pots encomanar qualsevol malaltia... Espero que li marxin aquestes tendències agressives.

      Nosaltres també vàrem veure el partit a una cafeteria ;-))
      Bé, va estar millor que la temporada passada, no? :-) En tot cas, tot aquest món està tan brut, tan dependent dels interessos econòmics i tot el que els envolta que fa menys il·lusió... Ara bé, l'esperit blaugrana segueix present als nostres cors! ;-))

      Elimina
  7. Sens dubte, les accions d'en Simeone no són mereixedores de sanció, i em preguntaria si d'expulsió. Potser estava tan exaltat que va picar una mica massa fort, però hi ha imatges de tot i és una acció que no és comparable a les altres que dius i a tantes altres. El cas és que si aquests copets haguessin passat dins del terreny de joc, el quart àrbitre s'hagués tirat a terra cridant com un desesperat i agafant-se el clatell com si acabés de rebre una bala...

    Res, que la federació ja ha decidit que aquest any no li toca guanyar la lliga a l'Atlético. Ara veurem a qui li toca, jo crec que pinta Madrid, però qui sap si li toca al Barça altre cop.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic totalment d'acord amb tu... jo no veig cap agressió per enlloc i l'única cosa sancionable que fa és quedar-se a la grada quan ell sap que, un cop expulsat, no pot estar allí. Ara bé, si consideren que va protestar massa, que els copets van ser una mica massa intensos... posa-li un parell de partits... però VUIT???

      El Madrid va patir per guanyar al Córdoba... aquesta temporada ja no faran res de bo. En Cristiano Ronaldo està acabat i aviat començarà a posar-se gelós d'en James :-)

      Elimina
  8. Amb 10 encerts només es guanya això!
    S'ha de castigar les sortides de to, tant als jugadors com als entrenadors com a qui sigui, però ja se sap que els càstigs no són mai imparcials.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els guanys depenen de si hi ha més o menys encertants (més o menys gent a repartir el pastís)...
      Aquesta setmana hem encertat un DOTZE i només cobrem 6,5 Eur... ufff

      El Madrid sempre és el més protegit. És així i no hi ha volta de fulla...

      Elimina
  9. Agressió? Estan de conya.... Falta de respecte , si, però para de comptar.Es injust i desmesurat com tantes i tantes altres sancions que ha posat la Federació. Sembla que aquesta lliga "pinten bastos" per el Atlético i vigilem no ho facin també per el Barça...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord amb tu... injust, desmesurat i tot el que hi vulguem dir. Alguns sempre surten amb avantatge i altres saben que, davant el dubte, tenen les de perdre...
      Esperem que el nostre bon joc pugui superar tot això! ;-)

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!