dijous, 30 de juliol del 2015

Jo passo de Whatsapp (versió actualitzada)

Em passen coses rares, però aquesta del post anterior, que se m'ha publicat a mig fer, ha estat molt divertida!

De fet, tota la culpa és meva. Resulta que vaig començar a fer aquest post i, quan tenia el primer paràgraf, vaig anar a dinar i, enlloc de desar-lo vaig fer el que faig sempre en aquests casos (que és una ximpleria, però em vaig acostumar a fer-ho així i ho segueixo fent així) que és, clicar a "planificar" i posar-lo per dos dies més tard. És com un toc d'atenció per a mi mateixa perquè no el deixi "penjat"...

Però, mentrestant, m'han fet un encàrrec d'artesania, estic molt ocupada i em va marxar el post del cap!! hehehe... així que, passades les 48 hores el post -obedient ell- s'ha publicat! :-DD

En tot el matí no he mirat el blog però cap allà les sis de la tarda he mirat el correu i he trobat comentaris... i he recordat el post!! L'únic que podia fer en aquell moment era posar una noteta dient "POST A MIG FER" ja que havia de marxar!!

M'ha fet molta gràcia llegir el comentari d'en XEXU dient "Quin post més curtet"! hehehe

Bé, el cert és que en MAC l'endevina quan s'adona que, en el text del post, parlo en passat... I és que fa un parell de mesos, o una mica més que tinc Whatsapp!! i això és el que volia explicar! ;-))

Va ser molt divertit perquè, efectivament, jo no tenia cap interès per gaudir d'aquest invent localitzador, però...

Deu fer unes nou o deu setmanes, una amiga de la Parròquia em va explicar que tenia problemes amb la connexió de Internet. A casa seva no tenia línia fixa i anava amb la connexió aquella usb molt malament. Em va demanar si l'acompanyava a Movistar a preguntar i, com no tenia altra cosa per fer, la vaig acompanyar. Un cop a la botiga, li van recomanar que es donés d'alta d'una línia (al pis seu, que és de lloguer, hi havia hagut telèfon, però estava donat de baixa), en fi, que entre tota l'oferta que li feien li van dir "i et regalem un mòbil com aquest"


He de dir que a mi, que anava amb un mòbil sense càmera, sense... mmmmmmm... bé, un mòbil que "només" servia per telefonar i enviar smss de pagament, aquest que li van ensenyar em va semblar molt modern (ara sé que és un model vell, però ho sé ara, llavors el vaig veure com a una meravella) i vaig dir "ostres, jo tot això que li dieu ja ho tinc i mai m'heu regalat un mòbil així" i la noia em va respondre "si et fidelitzes per dos anys, te'l regalo ara mateix" i jo vaig dir "si veritablement no m'ha de costar ni un cèntim, em fidelitzo" i la noia va assegurar "no et costarà ni un cèntim més i, a més, et posarem fibra òptica, tot gratis"... llavors vaig finalitzar dient "fidelitzeu-me". Més o menys va ser així.

Per tant ja tinc Whatsapp... i he de dir que el faig servir, eh? :-) Tot i així, segueixo oblidant-me el mòbil, se'm segueix acabant la bateria i no me n'adono, el deixo dins la bossa quan arribo a casa i no el sento... o sigui que tot bé, com sempre... però amb algun Whatsapp de tant en tant.

La llàstima va ser que al cap d'uns dies la meva amiga va anar a comprar-se una funda pel mòbil nou i li van dir que no en tenien perquè era un model vell... De fet, no es poden fer selfies... però m'és igual, eh? Jo passo de selfies!!!

27 comentaris:

  1. Tu passes de selfies com passAVes de whatsapp. No hi ha com tenir una cosa per començar a fer-la servir. Jo també trobo que això de les selfies és una rucada, però en faig. Ja m'estranyava a mi que el post fos tan curtet, de fet em semblava tallat, però quan el post queda a mitges el més normal és que l'autor el faci desaparèixer de seguida. Com que aquest continuava, he pensat que ja estava, que era això. No m'he fixat que parlessis en passat, però bé, ja veig que t'has modernitzat. El mòbil no serà d'última generació, però et permetrà fer moltes coses que no podies fer, és molt còmode. Massa, perquè enganxa molt, però bé, com deia en Macip a l'altre post, fet servir amb mesura és molt i molt útil. El que em sorprèn és que et posin fibra òptica gratuïta per fer-te un contracte de permanència. Però fa temps que no canvio de companyia, no sé què ofereixen ara. Tot i que jo el meu mòbil no el canviaria, ni que me'n regalin un!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha sí, el comentari de les Selfies era per fer riure... clar... segur que si em regalen un altre mòbil i pot fer Selfies, començaré a fer-ne ;-))
      De totes formes estic ben contenta de mi perquè el faig servir amb molta mesura... no vaig amb el mòbil a tot arreu i el miro tan sols de tant en tant ;-))

      Sí, sí, em van posar la fibra òptica gratis... no he pagat ni un cèntim. Movistar (roda el món i torna al born... si haguessin vist un article assassí que els hi vaig dedicar fa uns anys no m'haurien regalat res hehe)

      Elimina
  2. Bé, doncs ja està el misteri resolt. :-)))

    Segur que en trauràs un bon profit d'aquest nou mòbil, el ventall de possibilitats s'eixampla si ho comparem amb "un mòbil que només servia per telefonar i enviar sms". :-D

    He de dir que m'ha sorgit el mateix dubte que a en XEXU, m'estranya que el canvi a la fibra òptica sigui completament gratis. El primer que m'ha vingut al cap és que la instal·lació si que te la fan gratis però que després has de pagar més cada mes per aquesta millora de servei. Però admeto que jo tampoc estic al dia de les ofertes de telefonia i suposo que ja te n'has assegurat que no serà així abans de "fidelitzar-te" per tant me n'alegro per tu i per la teva modernització telefònica. :-))

    Ah, i fas bé de passar de les sefies... almenys fins que tinguis un pal d'aquells que es veu que van tan bé per fer-les... :-DDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs és cert, no m'han cobrat res més, eh? Es veu que ara la fibra òptica ja va inclosa en el pack i a la meva escala ja estava tot fet, tan sols faltava que ho entrin pis per pis... ja fa uns mesos ens van deixar una publi dent que ho feien però, per pura mandra, no vaig dir res (m'empipa molt tenir gent a casa amb una caixa d'eines hahaha). Ara ja està tot OK ;-))

      A la propera potser també regalin el pal de la selfie... :-DD

      Elimina
  3. Com que últimament publiques tan poc fins hi tot has perdut la pràctica i per això et surten aquests desastres de posts a mig publicar, si es que....
    El whastapp és útil, això es innegable, però si es fa servir en excés i en els moments inoportuns es converteix en una molèstia. Qui diu whastapp diu qualsevol altre servei de missatgeria, el que passa es que aquest ha caigut en gràcia perquè ha sigut dels primers

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi em molesta quan veig gent que sembla que ignoren tot el seu entorn "real" i que només estan pendents dels whatsapps... crec que estan malalts, però perquè volen.
      No vull dir algú que, en un moment, es posa a llegir i escriure i perd cinc o deu minuts sinó gent que s'hi està tota l'estona passant olímpicament dels companys...

      Elimina
  4. Ara sí, feina feta.
    Demanar fidelitat a un mòbil? és com una parella.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha és com una pròtesi de la mà :-))
      http://ogrenmeyoldasi.weebly.com/uploads/6/4/8/8/6488365/9817303.jpg?381

      Volíen fidelitat a la marca... Movistar :-)

      Elimina
  5. veus que bé .....jo no tinc whatsup , em molesta que tothom pugui tenir el numero del mòbil ja se sap fan grups i algú d'aquest grup forma part d'un altre i així fins l'infinit total que mitja Catalunya i part de l'estranger et pot trucar perquè coneix el teu número ....o sigui que no en tinc ....quin embolic amb el post a mig fer oi'?jo l'he vist ara sencer
    per cert una alternativa al whats aquest és telegram

    ResponElimina
    Respostes
    1. Telegram? És un programa o parles dels telegrames tradicionals? :-)))

      Elimina
  6. eeeep l'he fet
    http://sidubtosoc.blogspot.com/2015/07/soc-un-flam-o-no.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. El vaig llegir.. BONÍSSIM!! Em vas fer riure molt!... :-DDD

      Elimina
  7. un post inspirat en el teu comentari sobre els flams i el bany maria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per cert, que avui ha baixat una mica la temperatura. Aquesta nit s'ha pogut dormir... veurem la propera :-))

      Elimina
  8. Ara sí! Felicitats per deixar-te seduir pel costat fosc! :)

    ResponElimina
  9. Ara s'entén tot molt bé!

    Gràcies per l'explicació...

    Jo també programo els posts a mig fer. Quan feia posts cada dia anava programant un cada dia, ara els programo més o me ts cada dos dies. Un post amb dibuix sense text, o sl revés.

    I també un parell de cops se m'han escapat sense acabar... Precisament per anar massa slow.

    Va bé tenir un mòbil més modern... Es pràctic. Jo tampoc faig selfies, cap problema...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah! I tu et pots fer una fundeta ben bufona, tipus bosseta de llapis o d'ulletes, com les que em vas fer per mi...

      Elimina
    2. Imagina que sona el mòbil i mai recordo on l'he deixat... el sento de lluny i el vaig buscant... a vegades se'm queda a la bossa i ni el sento... o s'acaba la bateria i no me n'adono ... un desastre!

      M'ha fet gràcia que també programis els posts a mig fer!! :-)) De fet és estrany fer-ho així, el més normal és guardar un esborrany i publicar-lo quan l'acabes... Mira, m'ha fet gràcia compartir una raresa :-DD

      Si li faig una funda al mòbil ja segur que mai arribaria a temps a respondre hahaha amb el que tardo a trobar-lo, a més, obrir la funda!! :-DD

      Elimina
  10. Jo tampoc tenia gens d'interès en tenir un trasto d'aquests, però ara se'm faria dificil prescindir-ne. Té un munt -enorme- de prestacions que ajuden molt en el dia a dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo el faig servir poc, però la veritat és que, quan ho faig, em fa gracia ;-))

      Una cosa que faig a vegades és buscar els titulars de diaris digitals... ostres, això sí que m'agrada :-DD

      Elimina
  11. Assumpta, el Whatsapp, in my opinion, és un bon invent, però no s'usa amb mesura, ves. Et permet mantenir el contacte amb amics i coneguts sense haver de recórrer a la intempestiva trucada.
    Ja m'he adonat que Movistar, i d'altres, quan fan ofertes i donen "coses" és perquè fan liquidació de models que s'acaben. Jo també em vaig trobar, quan ja feia temps que en tenia un que m'havien ofert, que el meu mòbil no feia Selfis, i no m'ho podia creure. Tothom en podia fer, caram! T'asseguro que pots passar tranquil·lament sense Selfi.
    Ara em van fer l'oferta d'un model Samsung. Jo de seguida a mirar si tenia Selfi - fa riure - i més. A muirar-me'l amb lupa, a preguntar als meus fills, el meu ex... I arribo a la botiga i em diuen que no el tenen ni el poden demanar. En podia agafar un de la gamma per sobre i un de la gamma per sota. Li vaig dir que se'l confitessin. Home! I si després no té selfi què?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha boníssim el teu comentari!! :-DDD

      Clar que sí! Ens regalen les "restes"... i ara, mira, tothom fen selfis i nosaltres sense poder immortalitzar la nostra bella imatge en les situacions més intempestives ;-)))

      Elimina
  12. Uiii qué bé! També fa poquet que el tinc i té avantatges si ho utilitzes bé. ;)

    Aferradetes des del mòbil!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. El meu és ben boig... els missatges a vegades li queden hores encallats... pffff...

      On hi hagi un bon ordinador i un mail... :-DDD

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!