dimecres, 29 de juliol del 2015

Jo passo de Whatsapp

Les poques -i boníssimes persones- que segueixen aquest blog amb assiduïtat és probable que m'hagin llegit alguna vegada que no pensava fer ni un pas per tenir aquesta cosa pesada i "esclavitzadora"... a més, em resulta bastant patètic veure a qualsevol cafeteria taules amb gent jove (i no tan jove) on tots estan amb el cap ajupit, vinga a teclejar, sense dirigir la paraula als companys que tenen al costat.


POST A MIG FER ;-))

7 comentaris:

  1. Qui post més curtet! Sí sí, i tant que t'hem sentit dir-ho. I coincideixo amb tu que és esclavitzador, però també és gratis, o pagues una petita quantitat per un volum de comunicació ingent. Intento fer-los servir el mínim per fer el ruc, però em comunico molt al llarg del dia amb diverses persones, i és molt útil. Si ho hagués de fer pagant, el sou que cobro no seria prou per pagar la factura de tanta comunicació.

    ResponElimina
  2. Tot i ser barat, li resultava car. Era un home tan callat.

    ResponElimina
  3. Esclavitzador potser, però com totes les eines, ben usada és fantàstica! A mi em fa molt servei.

    ResponElimina
  4. Com totes les coses, tot depèn de l'ús que se'n fa i per tant és "esclavitzadora" només fins el punt que cadascú es deixi esclavitzar. No hem de donar la culpa a l'eina, sinó als que més que usar-la, n'abusen. ;-)

    Però dit això, vull comentar alguns aspectes "tècnics" del teu post. M'he fixat en l'ús del passat a la frase "jo no pensava fer ni un pas per tenir aquesta cosa" i si a això li afegim aquest avís final de "post a mig fer", jo diria que ens vols explicar alguna cosa... :-DDD

    ResponElimina
  5. Jo m'he tret el so del watsap i així, no molesten i només me'ls miro quen jo vull i tinc temps.

    I mai quan estic amb altra gent... Va bé per algunes coses, però s'utilitza molt per enviar bestieses (pricipalment en els grups) que jo sovint no contesto.

    Ben utilitzat, està prou bé.

    ResponElimina
  6. Companys, disculpeu, al post següent teniu l'explicació d'aquest desastre :-)))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!