dimarts, 5 d’abril del 2016

Post dedicat a la CARME i fet gràcies a "Les Antònies"

Tothom que faci una mica que llegeixi els meus comentaris a ca la CARME ROSANAS sabrà que sóc una fan dels seus dibuixos. Ja pot anar canviant de tècnica que a mi sempre m'agraden. Des de que li vaig veure el primer Paint, a que va començar amb les aquarel·les, a fer dibuixos en grisos, en negres, composicions amb munts de paraules plenes o envoltades de doodles, o uns quadradets moníssims...

Fa uns dies, al blog de LES ANTÒNIES, que és un espai de manualitats molt creatiu, on igual et fan un coixí de patchwork que et munten un mini-àlbum d'Scrap, van anunciar l'arribada de la primavera amb un dibuix que em va encantar (adoro aquestes barreges de flors, doodles, paraules)


i ens proposaven pintar-lo!

Immediatament vaig pensar en els Quadradets de la CARME i en la de vegades que ella em diu que m'animi a pintar si m'agrada. Així que em vaig imprimir el dibuix i vaig posar "mans a l'obra"... Els primers resultats els anava publicant a l'INSTAGRAM perquè em vaig endur tota la paradeta a la Cafeteria (per l'abans i el després del futbol) i així Les Antònies ho podien anar veient.


Aquestes són dues de les quatre capses de retoladors que vaig fer servir per pintar el dibuix. Són les que més vaig utilitzar. Fa anys que els tinc i no s'assequen. Una d'elles deu tenir uns quinze anys ben bé i l'altre uns deu :-)


A mida que avançava anava fent fotos, però va acabar el dia i, malgrat les hores dedicades, no l'havia acabat. Finalment, uns dies després ho vaig aconseguir!! Així que, tal com vaig pensar des del començament, aquí està tot el dibuixet pintat i dedicat a la CARME, tot i donant les gràcies a les ANTÒNIES per animar sempre el món de la xarxa amb els seus reptes, propostes, tutorials...


21 comentaris:

  1. Quin detall més maco!!
    Na Carme estarà molt contenta i nosaltres també, per aquest preciós homenatge a la primavera que encara no acaba d'arribar per aquí. :)
    Molt, molt xulo, nina!
    Aferradetes i mil somriures.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, maca!! ;-))

      Tot i això he de reconèixer que a mi els colors que m'agraden més són els de la tardor!! hehehe... el que passa és que el dibuix em va semblar una passada de temptador! ;-))

      Elimina
  2. Em recorda aquelles mandales que ens vas fer pintar ja fa un temps. :-D

    Molt xulo, segur que a la CARME li encanta. :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. És veritat! :-))
      De fet suposo que, malgrat la "forma", la sensació és la mateixa, passar una estona relaxant la ment mentre vas posant colors dins unes formes :-))

      Elimina
  3. Quanta psicodèlia, hahaha. Està molt bé, és una bona distracció, jo em sortiria de la ratlla deu mil vegades, crec que o tindria prou paciència per omplir aquest dibuix de colors!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, psicodèlia, hehehe... m'ha fet gràcia! M'has fet pensar en els dibuixos que sortien en moltes pel·lícules dels anys 70 quan algú tenia un malson, o així... hehehe
      Ho has de provar, potser t'agradaria! No es tracta de fer-ho a tothora, només una mica de tant en tant, és súper relaxant! :-))

      Elimina
  4. Nena!!!! T'ha quedat perfecte, sembla imprès, no pas pintat a mà. I preciós de colors!
    Gràcies per dedicar-me un post. el dibuix de les Antònies és bonic i els teus colors encara més.

    Per cert, et buscaré a l'Instagram també!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic súper contenta que t'agradi!! :-))
      Ara em falta fer un pas més: Dibuixar jo soleta els fons...

      Ei, ja saps que si em moro abans que tu, totes les meves capses de retoladors, llapis, pintures, bolis, etc. te les deixo a tu, eh? Ho he dit en diverses ocasions, però va bé recordar-ho (no, no tinc intenció de morir-me aviat, però mai se sap) Et quedaries parada quan veiessis tot el material!! ;-)

      Ja t'he vist a l'Instagram! Tens unes fotos precioses!! :-))

      Elimina
  5. Un dibuix molt happy!! i pintat encara queda més bonic! Pintar i fer manualitats relaxa molt i és una activitat enriquidora, una bona manera de descansar la ment!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi que sí que és relaxant? :-)
      Vas triant els colors, vas veient com creix... sí, sí, estic molt d'acord amb tu! Ho hauré de practicar més! ;-))

      Elimina
  6. Tornen els hippis!!
    Bon mestratge i bon aprenentatge.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que sembla inspirat en els hippies dels anys 60-70! :-))

      Elimina
  7. No vull semblar egocèntric però... Falta gaire pel post dedicat al Pons?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha, ha, ha... No sabia que en pons era gelòs.
      Pensava que els robots no ho eren...
      Egocèntric, està fora de tot dubte, es veu que els robots en són més que ningú.

      Elimina
    2. Doncs mira, PONS, l'altre dia em vaig recordar de tu, en un post que vaig fer xerrant amb en MAC, sobre un llibre llegit... Sí, sí, vaig parlar de tu i del teu autor més admirat :-))

      Elimina
  8. molts colors i ben pintat ...t'ha quedat molt primaveral ,la Carme pot estar ben contenta del post i del dibuix ....i tot això abans i després del futbol....? caram temps ben aprofitat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la idea era que quedés primaveral ;-)) Va ser força estona abans del partit i, de fet, no el vaig pas acabar, vaig haver d'acabar-lo un altre dia. Sembla que no però aquestes coses són entretingudes de fer ;-)

      Elimina
  9. Un detall molt bonic, m'imagino tot el que hauràs gaudit mentre anaves donant color a les formes. Ara a seguir i a gaudir

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'encertes de ple! És molt entretingut i relaxant posar-se a pintar... La veritat és que m'ho vaig passar pipa :-))

      Elimina
  10. T'ha quedat guapíssim. Nena, tu si que en saps!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Feia tant de temps que la CARME em deia que m'hi posés... i, mira, al final ha arribat el moment... Ara a veure si agafo el costum i faig més dibuixos! ;-)

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!