dimecres, 17 d’agost del 2016

Relats estiuencs de la Carme (agost).- Els cargols (Relats Conjunts)


- Ehem... és aquí.
- Com que és aquí?... On vols dir “aquí”?
- Dooooncs… que aquesta és l’adreça… El nostre és el primer segona-A-esquerra.
- Primer segona-A-esquerra? No veus que això està saturadíssim? Si els residents actuals ja gairebé no hi caben! Això està massificat! On vas fer les reserves?

La cargola Mariola diu tot fluixet :

- Mmmmm… per Internet… vaig buscar «apartaments turístics» i vaig reservar. L’adreça és aquesta, segur. Em van dir que estaríem molt bé... Ambient familiar, bona companyia...

Els cargolets no diuen res però fan cara de voler marxar.
El cargol Maiol, diu…

- Ho sento, Mariola… Ets massa confiada, has estat víctima de tot aquest embolic dels apartaments il·legals. Hi ha cargols amb molt pocs escrúpols. "Bona companyia!"... si gairebé no es poden moure! Està clar que això no té les condicions necessàries. No pateixis, reina, marxem. Ja trobarem un lloc millor.

Els cargolets Aniol, Farriol i Carola somriuen. No els feia gaire gràcia passar les vacances en un lloc tan concorregut, amb les ganes de córrer i jugar que tenen!


Com molts sabeu, els nostres amics de RELATS CONJUNTS fan vacances els mesos de juliol i agost, és per això, perquè no ens marxi el vici d'escriure, que la CARME, sempre ens fa una proposta alternativa... Animeu-vos a participar!!

6 comentaris:

  1. He, he, he... Que ràpida!!

    Quina gràcia, pobres cargolers també tenen problemes d'allotjament, com els humans!!! Molt divertit, Assumpta, m,ha agradat molt.

    Moltes gràcies per la publicitat.

    ResponElimina
  2. Molt bona pensada! Quina imaginació relacionar els cargols amb els apartaments turístics. A mi de moment no em ve res, però ja vindrà, ja vindrà.

    ResponElimina
  3. És que és un problema greu aquest de la sobreocupació... fins i tot per als caragols. :-DD

    ResponElimina
  4. Realment, si elscargols parlessin, potser ens explicarien una història semblant a la teva.
    Vés a saber!

    ResponElimina
  5. molt bona aquesta m'ha agradat molt els diàlegs dels cargols i veig que dels apartaments turístics no s'escapen ni ells !pobrissons

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots pels vostres comentaris!! ;-))
    Tan bon punt vaig veure la bonica foto de la CARME vaig pensar que aquests cargolets estaven molt "amuntonats" (tot i que, per a ells, segur que té força sentit posar-se així hehehe) però jo necessitaria una mica més d'espai vital... i vaig pensar en aquests llocs turístics tan massificats... i va sortir això :-DD

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!