dissabte, 24 de març del 2018

No us conec personalment, però us admiro de tot cor...


En @joseprull ha dit al jutge: Tinc 2 fills, Roger i Bernat, de 3 i 8 anys. Avui vostè té el poder de decidir si els veig créixer. Si decideix tancar-me els lliuraré la dignitat d’haver defensat unes idees legítimes, lícites, nobles, democràtiques i d’haver-ho fet pacíficament


10 comentaris:

  1. Nou bones persones a la presó. Aquesta és la justícia de la democràcia espanyola: injusta i antidemocràtica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Des de que vaig fer aquest post, cada dia les coses pitjors...
      Vull dir que Espanya, cada dia fa les coses pitjor... perquè arribarà un moment que tot farà un pet immens...
      I, finalment, guanyarem!!

      Elimina
  2. la repressió de l'aparell de l'estat és anorreadora, ens volen tancar a tots menyspreen la democràcia, es passen pels dallonses el resultat de les eleccions imposades per ells, ens engarjolen a tots , a tothom, prevaricació del jutge querellem-nos ja1 milers de querelles contra ells, els jutges que han segrestat la democràcia i Catalunya sota les ordres d'un tal M.R que apareix segon altres jutges en els sobres que es repartien ....ai las no no hi ha justícia perquè abans es posen a la presó per idees que no pas als corruptes .....seguiria però millor paro

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'opinió pública europea cada vegada s'adona més de com estan les coses a Espanya... passo per moments en que -no cal dissimular- em venen unes ganes de plorar terribles, a moments en que l'ànim em puja i em sento optimista.

      De moment, el tracte escocès a la Professora Ponsatí, és molt positiu... Clar que Escòcia és Escòcia...però anem bé. Al final, la putrefacta actuació judicial espanyola estarà tan bruta i fastigosa que no hi haurà per on agafar-la... i guanyarem!!

      Elimina
  3. Havia llegit aquesta frase que se li atribueix a en Rull, ho resumeix tot molt bé. S'estan trencant 9 famílies sense haver comès cap delicte, perquè a 9 innocents els tracten com si fossin psicòpates perillosos per la societat. Amb risc de fuga. Tot plegat, és esperpèntic. Però la seva maquinària mediàtica és tan potent que molta gent acaba comprant aquest missatge. L'hem de combatre com sigui, i hem d'aconseguir treure'ls.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em passo el dia a Twitter explicant la presumpció d'innocència.
      Gent que no té la menor idea de res (i molts d'ells gairebé ni d'escriure) gosen dir bestieses com "se lo han buscado".

      El Dret Penal és un Dret que ha de ser utilitzat com a recurs final, i de forma molt restrictiva... Cada delicte ve molt ben definit al Codi Penal i "el que és, és", vull dir que si un delicte exigeix violència, és absolutament antijurídic imputar aquest delicte a algú que no ha actuat en sa vida de forma violenta.

      El Jutge Llarena és un PREVARICADOR (Prevaricar és dictar una resolució injusta a posta) de primera magnitud. Algun dia haurà de pagar per tot això.

      Elimina
  4. No tinc paraules per tanta maldat d'aquest estat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc, xiqueta...
      Mai m'hagués imaginat que fossin tan mala gent i tan curts, perquè -i jo, la veritat, no perdo l'esperança- la seva imatge a l'estranger està quedant seriosament tocada. De moment els polítics europeus callen en la seva majoria, però la premsa no... I al final els polítics hauran de cedir. Ho veig així.

      Això acabarà amb referèndum "tutelat" per la UE... clar que, haurem de vigilar molt perquè la UE mateixa farà campanya pel NO, clar... ens amenaçaran de quedar fora d'Europa, de no tenir mercats, bla, bla... Haurem de ser forts i no caure en els seus paranys!! (Al cap i a la fi... Algú vol ser a l'Europa de Juncker??? Ecs!)

      Elimina
  5. Divendres passat vaig tornar a tenir una mica el sentiment dels dies 1 i 2 d`octubre: incredulitat però sobretot tristesa... No els entenc, no entenc res, no entenc com ho poden fer i seguir dormint a les nits.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara jo porto un parell de dies que em sento més optimista, des de que sé que l'advocat alemany d'en Puigdemont és un mega-crack, però la veritat és que passo els dies en muntanya russa.

      Sento alguna cosa i, segons com, em dóna per posar-me a plorar...

      Jo tampoc ho entenc. Ells han de saber que fan mal, no pot ser que ho facin "sense voler", ells saben què diu la llei, què diu el Codi Penal, quins requisits té cada delicte, i han de saber que mai, mai, mai, cap de les persones que tenen a la presó ha actuat ni ha promogut la violència.

      Jo confio en que algun dia "es farà justícia"...

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!