dimarts, 17 d’abril del 2018

Ja tinc un Màster

Estic molt, molt contenta! Sempre he pensat que la gent que té estudis de Doctorat, que han fet Màsters o que han estudiat com a mínim dues carreres universitàries (si pot ser simultàniament, millor) són com uns éssers superiors. 

Jo -i no és falsa modèstia, no- fins ara tenia una única carrera, obtinguda amb tot el temps del món (vull dir que, mentre estudiava no treballava, res em distreia... tan sols feia algun cangur, algunes horetes en un parvulari, però res important... em dedicava a estudiar i prou... o... ara que ho recordo, durant un temps també feia d'administrativa a mitja jornada, per les tardes, en una acadèmia d'informàtica -parlo del temps de les fitxes perforades... sí, sí, no existien ni els fabulosos disquets!!-) doncs res, una carrera de cinc anys, sense massa dificultat (va, no cal fer comèdia, que Dret no és difícil... clar que llegint resolucions del Jutge Llarena començo a valorar molt més la meva clarividència jurídica perquè ell, coses evidents, no les acaba d'entendre, pobre home)... per on anava?... Doncs res, que jo volia un Màster... Jo volia ser algú de reconeguda vàlua intel·lectual, algú admirat... i, per fi ho he aconseguit!!

Gràcies a la prestigiosa Universitat de Sant Esteve de les Roures puc ensenyar, joiosa, el MEU MASTER!!!



11 comentaris:

  1. Just ara estant dient per la ràdio que la Cifuentes ha renunciat al seu màster (aquell que NO tenia). :-DD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial el teu comentari, MAC!!! Ha renunciat al Màster que no tenia!!! :-)))...

      Et concedeixo el "Màster en respostes enginyoses" per la mateixa Uni que jo, la de Sant Esteve de les Roures :-DD

      Elimina
  2. No us equivoqueu. El que és més preocupant és que SÍ que tenia el màster, però sense haver-lo fet. La universitat li havia signat, estava tot en ordre i avalat per les autoritats universitàries. El problema és que no l'havia fet, no l'havia cursat, només li havien regalat. Però era legal, amb tot en ordre. Això és el que ho fa indignant. Ella podria haver mentit i dir que el tenia, però que no fos veritat, mentir al CV, que ho fa molta gent. Però és que en realitat sí que el tenia! Regalat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí... Tens raó... És així...

      Ei, però el MEU és bo de veritat, eh? ;-)

      Elimina
  3. Som tan enginyosos! Des que va sortir el tema aquest de Sant Esteve de les Roures que no han parat de sortir notícies d'aquest poble inventat, i això de la universitat és genial. Hi ha compte de twitter del poble, de la universitat del poble, i vaig veure que Esquerra Republicana va fer un compte també de la secció local de Sant Esteve, hahaha. Brutal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si!!! :-))
      Hi ha una secció local de la CUP (que està fent una consulta pública per trobar nom a l'Ateneu) un diari local: "La veu de Sant Esteve", una biblioteca i fins i tot Arquebisbat!!
      La Delegació de Ciudadanos, que només parla en castellà i reclama constantment haver guanyat les eleccions... Ara bé, de tot, el que a mi m'ha deixat parada és la web de la Universitat: amb salutació del Rector i tot!!

      Per cert.. ahir, després de discutir una estona, els de la CUP i el senyor Arquebisbe es van posar d'acord en demanar al Museu de Lleida que torni el Retaule de Sant Esteve...

      I, parlant de Lleida, els de C' acusen als CDR d'havert tallat els accessos al Port de Lleida, cosa que ha deixat als bars del Municipi sense Cafè...

      Humor català... m'encanta!!! :-))

      Elimina
  4. Doncs pots estar ben orgullosa, perquè aqeusta Universitat és de prestigi contrastat. Nova, moderna, actual del tot. I ensenyen totes les matèries que et puguis imaginar.
    M'encanta el teu màster. I mira, ara potser m'haguessin fet falta aquests teus estudis. Perquè he estat preparant llibres per alliberar (per llibresxlarepública) i volia posar-hi punts, amb frases maques o amb dibuixos... i la veritat no m'han quedat gaire vistosos... a la propera em faig un master en un plis... he, he, he...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí, en pocs dies està agafant una fama que és molt, molt merescuda!! A Sant Esteve tenen gent molt preparada per a tot i la UNIVERSITAT aviat estarà entre les més destacades del món ;-))

      Llibresxlarepública... ai, ai... segur que n'heu parlat i jo m'ho he perdut, però sona molt bé! Buscaré info.

      A veure, CARME, em costa pensar que tu facis uns punts i no et quedin bonics... Estic segura que t'han quedat súper xulos!!... Ara bé, si un altre dia en vols més i no tens temps...donaaaaaaaaa me'ls encarregues a mi, que la meva butxaca... ai...perdó... vull dir... que el meu sentit artístic t'ho agrairà molt!! :-DD

      Ah!!

      Elimina
  5. m'agrada molt més el teu màster que el de la Cifuentes, la universitat d'aquest poble gloriós no la supera cap

    ResponElimina
  6. M'encanta la capacitat que tenim, com a poble, de resistir.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!