dijous, 1 de març del 2018

Presos polítics i polítics presos...


Parla XAVIER CORBERA, d'ERC a l'Ajuntament de Rubí.
Diu veritats de principi a fi.
Fem córrer aquest vídeo!!

13 comentaris:

  1. Ja va bé que els diguin les coses a la cara d'aquesta manera, segurament els entra per una orella i els surt per l'altra, però se'ls ha de dir ben clar, i que tothom ho vegi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. S'ha de dir i repetir mil vegades.
      No sé si ahir vas veure PREGUNTES FREQÜENTS... Genial!! Un Magistrat emèrit del Tribunal Suprem (Antonio Martín Pallín, espanyol) donant lliçons al periodista aquell pijo del PP (Pablo Montesinos) i deixant ben clar que ni "Puigdemont se ha fugado" i que els presos catalans són presos polítics sense dubte.

      Elimina
  2. Molt ben dit! Ells ja ho saben que menteixen Però s'ha de dir clar perquè tothom ho senti.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una cosa que em va empipar molt és que explica que en Miquel Iceta anava dient que havia parlat amb els familiars dels presos i que això és mentida!! Però com es pot mentir així?

      Elimina
  3. Encara que estic d'acord amb en XEXU que els destinataris d'aquestes veritats no es donaran per al·ludits, està clar que no per això s'han de deixar de dir. Cal dir-ho i cal repetir-ho, i tant que sí.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord, MAC, algunes coses no es poden passar... No podem oblidar res del que està passant i s'ha de dir i repetir les vegades que calgui.

      Elimina
  4. Sí que corre aquest video. El vaig vewure en un altre mitjà.
    Les canta clares.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, però, tot i així, jo hagués volgut que encara es veiés més... Que se'ls caigués la cara de vergonya a qui tenen la culpa en tot això.

      Elimina
  5. És que jo tampoc ho entenc com es queden tan panxos... Han robat?, han actuat amb violència?, què han fet?? Són gent de Pau i encara estan empressonats, Clar que són presos polítics! Jo crec que hi han motius per estar enfadat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. És tan evident que "la justícia espanyola" està prevaricant que, ni que sigui per por a que algun dia algun tribunal superior (europeu) els tiri la cavalleria per damunt, hauran d'acabar fent marxa enrere... Tinc confiança en que aviat veurem els nostres presos lliures.

      Elimina
  6. tard o d'hora se'ls hi caurà el pèl als qui ens estan fent tot això ,seguim denunciant i explicant les barbaritats

    ResponElimina
  7. Miro les noticies i em revolto, no hi puc fer més. Tenen la cara tant dura i diuen mentides amb una tranquil·litat!!!

    ResponElimina
  8. Que segueixin prevaricant, que algun dia veurem algun jutge tancat.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!