dimarts, 23 de desembre del 2008

Un premi :-)


Mai a la vida he fet això... si alguna vegada m’han passat un premi he donat les gràcies de tot cor (no pel premi en sí, segur que immerescut, si no perquè demostra que algú ha pensat en mi i això sempre emociona) però no l’he passat a ningú.

Com puc triar jo entre els amos i mestresses de més de setanta blogs que m’agraden? Massa complicat i aquestes coses em fan patir... però, una vegada és una vegada i m’he inspirat una mica i ho faré i trencaré les normes, com sempre, i enlloc de passar-ho a cinc ho faré a sis jeje

A mi m’ho ha passat la Robeta d’Estiu i, en homenatge a ella, he retallat la imatge agafant una miqueta de marge amb el color del seu blog jeje ;-)

A les persones a qui ho passo doncs ja saben... que si volen ho poden passar a tres, cinc, vint-i-quatre, nou-centes-tres... no passar-ho a ningú, passar-ho en general...

Sóc conscient que em deixo gent que m’agrada molt (per això dic que em fan patir aquestes coses) per altre part, està claríssim que hi ha algunes persones, autèntiques debilitats meves, a qui no els hi puc regalar perquè ja els hi va passar la mateixa Roba d’Estiu.

Els posaré per ordre alfabètic:

- Bajoqueta (L’hort de la Bajoqueta) Té quatre blogs la tia, no els poso pas tots ara jaja. En ells hi ha pensaments i coses generals, menjaret per la panxa (dos blogs de cuina) i menjaret pel cervell (un blog de llibres) :-)
- Ferran (In varietate concordia) Un dels blogs que fa més temps que segueixo i en el que sempre trobo coses molt interessants i ben documentades adobades amb simpatia.
- Òscar (The lost art of keeping a secret) Un descubriment de no fa massa però d'aquells que enganxen a la primera amb un bon rotllo impressionant.
- P-CFACSBC2V (Friccions) Un nick així (que sempre presumeixo que escric de memòria i és cert) es mereix un premi jeje... paraules màgiques sobre imatges especials.
- Rits (vuitè vuitena)... Perquè cada vegada hi descobreixo més coses que m'agraden.
- Vero (Las cosas de Vero)... Perquè m'ha convidat a un tallat aquesta tarda... jejeje... perquè té un blog de manualitats magnífic i és una gran persona.

24 comentaris:

  1. Traducción al castellano

    "Un premio :-)"

    Nunca antes lo había hecho... si alguna vez me habían dado algún premio, pues daba las gracias de todo corazón (no por el premio en sí, seguro que inmerecido, si no porque demuestra que alguien ha pensado en tí y eso siempre emociona) pero no los pasaba.

    ¿Cómo puedo escoger entre los propietarios y propietarias de los más de setenta blogs que me gustan? Demasiado complicado, y estas cosas me hacen sufrir, siento como si estuviese despreciando a alguien... ay!!
    Pero, por una vez, he decidido hacerlo y lo pasaré a seis personas :-)

    A mi me lo ha pasado Roba d'Estiu y, en homenaje a ella, he recortado la imagen tomando un poco del color de fondo de su blog jeje

    A las personas a las que se lo paso pues ya saben, que decidan si lo quieren pasar a su vez o no y a cuánta gente (en principio, las "normas" dicen que a cinco) pero yo doy libertad total :-)

    Soy consciente de que me estoy dejando de mencionar a gente que me gusta mucho (por eso digo que estas cosas me hacen "sufrir") y, por otra parte, está clarísimo que hay algunas personas, auténticas debilidades mías, a las que no se lo puedo regalar ya que se lo pasó la propia Roba d'Estiu al mismo tiempo que a mí.

    Los pondré por orden alfabético:
    - Bajoqueta.- "L'Hort de la Bajoqueta y tres blogs más :-) uno general, uno de cocina normal, otro de cocina para celíacos y uno de libros.
    - Ferran.- "In varietate concordia".- Uno de los blogs que hace más tiempo que sigo y en el que siempre encuentro cosas muy interesantes y bien documentadas, sazonadas de simpatía.
    - Òscar.- "The lost art of keeping a secret".- Un descubrimiento de no hace mucho pero de aquellos que enganchan a la primera, con un buen rollo impresionante.
    - P-CFACSBC2V.- "Friccions".- Un nick así (que siempre presumo de que escribo de memoria y es cierto) bien merece un premio jeje... palabras mágicas sobre imágenes especiales.
    - Rits.- "Vuité vuitena".- Sencillamente porque cada día descubro más cosas que me gustan en su blog.
    - Vero.- "Las cosas de Vero".- Porque esta tarde me ha invitado a un café jejeje... porque tiene un blog de manualidades magnífico y es una gran persona.

    ResponElimina
  2. joderrrr ni la loteria ni aixo..quin any...

    ResponElimina
  3. Sembla que tornen a sortir aquests premis meme, fa un any n'hi havia la tira rondant, i és clar, amb les normes que tenen, tothom els acabava rebent. Jo vaig deixar de passar-ne, no em semblava una cosa seriosa, i si he de destacar algun blog, ja ho faig. En realitat, per això es van creuar els premis c@t, per intentar fer una mica més seriós això de premiar els blogs que ens agraden. Recordo que quan havia passat algun premi d'aquests, passava de les normes, com tu, però del que més passava era d'això de no repetir, perquè és una bajanada. No podem citar els blogs que més ens agraden perquè algú altre ja ho ha fet? Au va!

    Res, que ja veus què en penso d'aquestes coses, però això sí, igual que dius tu, el més important és que algú hagi pensat en tu, sobretot perquè li agrada el teu blog, no perquè no quedava ningú més a qui donar-li. Sempre és especial. Tu has fet una bona tria, alguns no els conec, però d'altres en sóc seguidor de fa temps.

    ResponElimina
  4. Gràcies per la part del regal que me toca :)
    I gràcies per apreciar lo meu tros de biscuit sense gluten, no tothom ho faria :)

    Jo no passaré a ningú això... però algun dia posaré los meus blogs més recomanables :)

    ResponElimina
  5. MoooOOOOoooltes gràcies!!! :-D I mira que he pensat alguna vegada posar-me un nick més "amè", però ara que fa temps que te'l saps de memòria em sembla que no cal :-)

    ResponElimina
  6. muaccccccccccccccccccs assumpta i moltíssimes gràcies per aquest regal anticipat de nadal!

    tu (t'ho hauré dit ja com unes tres-centes vegades) si que transmets un bon rotllo que no te l'acabes i, potser per això, encara fa més il.lusió que et recordis de mi i et sentis tan a gust al meu bloc.

    premi a banda: et un sooooooooool !!!

    ara, quan arribi al despatx, me'l poso a bloc més content que un gínjol, unes castanyoles i unes pasqües juntes!!!

    ResponElimina
  7. Ho has explicat millor que jo, que tinc aquest post preparat. Ja sé que hi ha gent que no els vol o que bo li agraden, com en xexu, perquè diu que no són seriosos. Jo mé s que com un premi m'ho prenc com un regal personal. I no hi veig res més que això. Un reconeixement de persona a persona, com si fos un "mimo" virtual.

    Signaria ara mateix tot això que dius... i també m'hagués agradat retortnar-te'l, però he intentat no repetir, com també l'hagués pogut passar a en Xexu, però mai no m'hi atreviria! ;)

    ResponElimina
  8. Gracias por el premio, ya lo incluire en mi blog!!

    No creo que por un cafecito de nada uno se merezca un premio pero lo agradezco de todas maneras. Cuando necesite levantar mi animo te invitare a otro cafe para seguir cosechando premios, jejeje...

    ResponElimina
  9. Gràcies per la part que em toca, Assumpta. Aprofito l'ocasió per dir que sóc incapaç de triar, d'entre tots els blogs que tinc linkats a l'In varietate..., perquè tots m'aporteu alguna cosa especial. En qualsevol cas, com bé dius, fa feliç saber que algú ha pensat en tu, com tu ho has fet. Per això, gràcies i una forta abraçada.

    ResponElimina
  10. oh! Moltes gràcies Assumpta!!!
    em faràs posar vermella!! je, je...

    a mit b m'agrada molt el teu blog, i desprens tan sentiments, pau i coratge!

    mmm... triar-ne per regalar-ne ja és més difícil. A mi m'agrada molt els blogs que segueixo, els blogs que comento, els que passo de tant en tant, els que em fan riure, els que em fan fins i tot vergonya... i de tots n'aprenc un munt de coses, sobretot autenticitat!!!

    una abraçada ben forta

    ResponElimina
  11. Assumpta, com sabia que no t'agradaven els memes, vaig pensar que potser els premis tampoc. I tot i que vaig estar temptada de preguntar't-ho, confesso, que no ho vaig fer per si em deies que no... i... a tu te'l volia passar!!!

    M'ha fet molta il.lusió veure'l amb els marges del color del meu bloc! Ja sabia jo que la teva creativitat no té límits!

    (((pel que fa al tema de passar-ho a 5, jo també vaig fer trampa, però dissimuladament, i no es va notar gaire... ;-))

    Tu sí que et mereixes un homenatge! Una abraçada ben forta :-)))) **** ♥

    ResponElimina
  12. Que el niño Jesus bendiga tu hogar y lo colme de amor.
    Feliz navidad!!!

    ResponElimina
  13. Prenc nota de les teves recomanacions. Aniré a visitar-los.
    El premis sempre venen be. I mes quan es donen amb al cor.
    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  14. Visca els blogs!!! Què faríem sense ells??

    ResponElimina
  15. Assumpta.Felicitaciones por ese bonito premio.
    Y muchas felicidades en estas fiestas.Besos y abrazos navideños

    ResponElimina
  16. DDRIVER A tu et tinc castigat perquè dius que en Pep és un entrenador de tercera :-))
    Quan el pugis de categoria et donaré un premi ;-)
    Abraçades!!!


    XEXU Aaaaaaaaiiii!!! Has dit Meme Quin ensurt!! Homeeeee no ho diguis més això... uffff... jajaja
    Mira, estic totalment d'acord amb tu en això de l'obligació de passar-ho i les prohibicions de repetir i tal... és que més d'acord no puc estar. De fet, si hagués hagut de fer-ho tal com em deia el cor, ho hagués passat a uns 30 bloggaires i hagués repetit, tant a la que m'ho enviava, com a molts dels que ella mateixa havia dit (en Cesc, la Carme, tu mateix...)
    Però mira, és Nadal... i m'he estovat jaja ;-))
    Abraçades!!!


    BAJOQUETA No, no "part del regal" no, eh? que jo t'ho he passat sencer jaja ;-)
    Filleta el teu pastís sense gluten era deliciós amb aquells trossets de "masana" que tu dius quan vols dir "poma" ;-)
    Boníssim de veritat :-))
    Petons!!!


    P-CFACSBC2V Jejeje... home, per mi, si et vols posar "Pere Cases Ferré" o alguna cosa semblant, també m'ho aprendré, eh? :-)))
    Abraçades!!!


    ÒSCAR Jejeje algú que té la paciència d'aguantar que li omplin els posts amb un munt de comentaris d'anècdotes futboleres de classes d'anglès i recomptes de gorres mereix un premi sense cap dubte :-))
    Un gran blog el teu!!! :-))
    Abraçades!!!


    CARME És que jo ho dic de veritat... ufff... em ballen pel cap un munt de persones que es mereixen el premi també, i em sap greu... i m'estic aguantant de no posar-ho perquè encara quedaria més lleig ara... aaaaaaaaaaiiii quins patimeeeeeeents!!!
    Petons!!!


    VERO Jajaja noia, que un talladet al Soler i Pont té un gran valor, eh? ;-))
    Era una manera de fer broma, per suposat jeje
    El cert és que tens un blog de manualitats (patchwork, punt de creu, etc.) que val la pena visitar :-))
    Petons!!!


    FERRAN T'entenc perfectament perquè jo mai passo res de res (ja saps que, a més, tots dos som membres de la Fundació "I hate memes" jaja) però mira... l'esperit de Nadal m'ha envait i ho he fet :-))
    Abraçades!!!


    RITS El que he dit és absolutament cert :-) Cada dia vaig descobrint més coses al teu blog... reflexions, comentaris, música, relats... M'agrada :-)
    Petons!!!


    ROBADESTIU Ets una nena trapella, eh? jajaja però m'ha fet molta gràcia quan dius que vas estar a punt de preguntar-m'ho i, pensant que diria que "no", no ho vas fer :-))
    Tens raó jeje hagués dit que "no" perquè em costa passar-ho, molt, molt, però mira, desprès d'haver-me regalat la teva primera obra en patchwork no podia fer altre cosa que continuar la cadena del premi, perquè t'ho mereixes :-)) i enmarcar-ho en el color del teu blog em va fer gràcia ;-)
    En vas posar SIS!!! Tramposaaa!! jajaja si no ho arribes a dir no m'adono!! jajaja
    Petons!!!


    JORGELINA Muchísimas gracias, guapísima, igualmente recibe mis mejores deseos para tí y los tuyos :-))
    Besos!!!


    JAN PUERTA Sí, això és cert, com un regal m'ho agafo jo :-)) (llàstima que em sobra aquestes normes "extres" de passar-ho a un número concret, no repetir...)
    Espero que t'agradin ;-)
    Abraçades!!!


    JORDI Visca!! :-))
    Suposo que els trobariem a faltar jeje... i jo, personalment, llegiria més, faria més punt de creu ;-))
    Abraçades!!!


    MARISA, el rincón de mi niñez Muchísimas gracias guapísima!!
    Recibe también mi sincera felicitación en estas Navidades que tienen para ti un significado muy especial este año :-)))
    Besos!!!

    ResponElimina
  17. hola Assumpta!
    El món dels blogs és fantàstic!
    una abraçada.
    sílvia
    Bon Nadal! Aquest any serà blaugrana :)

    ResponElimina
  18. Assumpta, saps què vol dir aquest premi oi? no importa si mai ho has fet... hi ha gent que estima i valora els teus escrits... sent tu mateixa ens guanyes a tots... una forta abraçada amiga...

    ResponElimina
  19. Constate que són blogs molt bons.
    I Bon Nadal!

    ResponElimina
  20. Si és que sempre quedo com un ranci, com el vell xaruc que es queixa de tot, inclòs el Nadal! Però deixa'm arreglar-ho una mica, i contestar també a l'amiga Carme, que ella sap que li tinc una estimació especial, i dir que sempre és agradable que pensin en un, que diu moltes coses i que fa sentir molt bé. Recordo que un d'aquests premis me'l van passar 5 vegades, i com imaginareu, no hi cabia en mi. La Carme té raó, és un reconeixement especial, però igual que he fet les poques vegades que he seguit memes, m'he saltat les normes com he volgut, i me l'he adaptat. Ara que, res a veure amb l'últim que li vaig llegir a l'Estrip, que era magistral.

    He dit meme? Mememememememememememememememememememememememememememe...

    ResponElimina
  21. Primer de tot, felicitats per aquest premi Assumpta!
    Estic totalment dacord amb les opinions d'en XeXu i la Carme, bé.. suposo que és normal, tots formem part del comité organitzador de c@ts no? jeje...
    A mi també me'l van passar (la Núr) i sé la il·lusió que fa que algú pensi en tu per donar-te aquest petit reconeixement personal d'estimació.
    Per tots els motius que ja s'han anat dient per aquí, vaig optar per no seguir la cadena i no donar-lo a ningú. El que no m'agrada d'aquests premis precisament és aquest sentiment de culpabilitat que et queda si no el passes a ningú. Sé que no és així (i espero que a la Núr no l'hi hagi sentat malament) però sempre tens la sensació que pensaran que ets egoista o que no t'ha importat el premi... i no és veritat!
    En definitiva, i ara no ho dic per quedar bé, si hagués decidit passar-lo a algú tu series un d'aquests, perquè el que més m'agrada del teu blog és la persona que s'hi amaga al darrera!
    Una abraçada ben gran!

    ResponElimina
  22. SÍLVIA I tant que és fantàstic :-)
    Un any blaugrana?? Ostres, ostres!!! què bé!!!
    Bon Nadal, guapa!!
    Petons!!!


    CESC M'hagués agradat poder-te passar a tu aquest premi, però ho va fer la mateixa Robeta i no m'estranya, perquè el mateix que tu em dius a mi, t'ho podria dir jo a tu... Tens moltíssima gent que t'estima, Cesc i els teus blogs son absolutament especials :-))
    Una abraçada molt forta, amic meu!!!


    JERONI MALEUFF Gràcies!! ;-))
    Que tinguis un Molt bon Nadal, Jeroni :-)
    Abraçades!!!


    XEXU Vell xaruc!! jajaja
    Saps que cada vegada que dius "meme" noto com un vertígen i una opressió a l'estòmac? A que et deixo sense torrons? :-)))
    Una abraçada!!!


    IRUNA És el que em va passar a mi, quan vaig entrar a caseta de la Robeta d'Estiu i vaig veure el premi i que em citava a mi em va fer molta il·lusió i, acte seguit, ja em vaig atabalar :-))
    A mi el sentiment de culpabilitat que em queda no és si no el passo a ningú, si no just al contrari. Si el passo a algú, em queda aquest sentiment envers als qui no els hi he passat, com si els estés despreciant jaja... jo què sé, una xorrada potser, però hi dono voltes i hi ha gent molt maca i amb blogs que m'encanten i on sempre em reben amb els braços oberts i que no he citat :-(
    Ostres, Iruna... gràcies de veritat per les teves paraules finals... no sé pas què dir, xiqueta :-)
    Una abraçada molt forta!!!

    ResponElimina
  23. sniff sniff mai tindre premis sniff ssniff

    ResponElimina
  24. Feliz Navidad Assumta,que lo pases bien en feliz de lo stuyos

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!