dimecres, 2 de novembre del 2011

Endevinar el personatge.- Novembre.- Segon dia de joc i... ja tenim encertants!!

Companys blogaires:

Estic impressionada. Si no fos perquè ho veig amb els meus propis ulls, no m’ho creuria. Jo ja suposava que el personatge d’aquest mes no seria difícil, però el que no podia imaginar de cap manera és que, amb una sola tanda de pistes, amb tan poca informació, ja hi hauria cinc encertants! Cinc persones que tenen una intuïció mida XXL. Em trec el barret ;-)

No m’heu donat temps de dir que la dona de que us parlava és catalana, que segueix en actiu, que té un germà cardiòleg, un avi de Reus, que ha guanyat el Premi Serra d’Or i la Creu de Sant Jordi, que és besneta de Joaquim Vayreda i que fa uns dibuixos amb un estil molt personal que gairebé posaria la mà al foc que tothom de la catosfera coneix.


Efectivament, tal com diuen BARCELONA M’ENAMORA, en McABEU, la MIREIA, la LLUÏSA i en PUIGMALET, es tracta de PILARÍN BAYÉS

ENHORABONA ALS ENCERTANTS!!


Això de tenir els comentaris tancats és molt divertit perquè vosaltres no us podeu llegir els uns als altres, però a mi m’ha fet molta gràcia veure quanta gent ha pensat en Bernie Ecclestone en veure els cabells blancs ;-)

CLASSIFICACIÓ GENERAL A DIA D'AVUI (Els empats van per ordre alfabètic)

SET ENCERTS: McAbeu
SIS ENCERTS: -------
CINC ENCERTS: ------
QUATRE ENCERTS: ------
TRES ENCERTS: P-cfacsbc2v
DOS ENCERTS: Barcelona m'enamora i Lluïsa
UN ENCERT: Aigua, Carme Rosanas, Elfreelang, Galionar, Jo Rai!, Jordi Casanovas "Cròniques", Jordi "De Tot", JPMerch, Mireia, Òscar, Puigmalet, XeXu i Zel.

24 comentaris:

  1. Que no, que no, que no hi ha manera. Només em sona de nom aquesta dona. Segur que no és Gloria Fuertes? En pau descansi. Jo em retiro. Que tornin les coses per encertar, que almenys abans en treia alguna!

    ResponElimina
  2. I tant que la conec! però tot i així per a mi és molt difícil a partir de tant poc pensar en algú concret... no, noia, aquest joc no està fet per mi.

    Tal com he dit altres cops, no sé ni com posar-m'hi.

    ResponElimina
  3. Ohhh...Assumpta quina il·lusió i que divertit (encara que no t'haguem deixat temps per dir res!). Saps, a Rac1 el diumenge al matí fan un joc que una persona coneguda que no se sap qui és només pot respondre si o no a les preguntes dels oients per endevinar qui és, i fa alguns mesos la van fer a ella, i la tenia ben present al cap! A més, compartim nom i per això estem connectades..heheh! Encara que a mi m'agrada més Pilarina, suposo que perquè des de petita força gent em diu així, i ho trobo més bonic!

    I m'encanten els llibres d'en Pau i la Laia, en tinc tota la col·lecció i sempre els llegia abans d'anar a dormir! Fa uns dibuixos tan alegres...i m'agraden molt les cares rodones i somrients dels seus personatges!

    Una abraçada!!! ;P

    ResponElimina
  4. Jo tampoc no la coneixia. També em recordava Gloria Fuertes. No m'agrada aquest joc. :-((

    ResponElimina
  5. XEXU.- No pateixis, xiquet, que això dels personatges així mes rere mes ja s'acaba :-)
    A partir del gener un joc barrejat amb imatges misterioses, que se't donava molt bé ;-))


    CARME.- Res, res, que no m'agrada veure-us a tu i en XEXU tan tristons perquè no encerteu els personatges ;-) ja veuràs com a partir del gener, quan vagi alternant amb imatges n'encertaràs un munt ;-)


    BARCELONA M'ENAMORA.- Em vas deixar parada quan vaig veure que l'acabava de posar i ja l'encertaves!! ;-))
    A mi també m'agraden molt aquests dibuixos, són innocents i optimistes ;-)
    Molt bé doncs, a partir d'ara et diré PILARINA, sí, sí, quan vegis PILARINA a les respostes ja sabràs que ets tu... Puc? ;-) Smuaaac!


    JPMERCH.- Oh, no t'agrada :-(
    Bé, només queda un mes, el desembre i prou... després havia pensat fer-ne un altre l'any que ve, amb imatges tant de persones com de coses... no sé :-)

    ResponElimina
  6. Ohhh! M'encantaven els llibres del Pau i la Laia!! Però jo no hi hagués caigut pas, de cap manera!

    ResponElimina
  7. Si no haguessis amagat l'arrecada :D

    Ara es veu molt clar, no podia ser ningú més.

    ResponElimina
  8. Ep! Que jo vaig pensar en la mare del Bernie! La veritat, si m'hi hagués esforçat una mica més potser l'hagués tret grrrrr!

    Constància porquet, constància!

    ResponElimina
  9. De veritat que va ser la primera dona en que vaig pensar, feia pocs dies que havia vist per la tele la notícia d'una gran exposició antològica que li fan a Vic que es diu "El circ de la Pilarín", em sembla, i suposo que per això la tenia al cap.
    A mi si que m'agrada aquest joc (que he de dir sinó) però també m'agradava el de les imatges amagades, així que continuaré fidel a la meva cita mensual amb els teus jocs... la qüestió és jugar. ;-D

    ResponElimina
  10. Ric, llegint en Mc... fidel, fidel, home, Mc! fidel també ho sóc jo, però d'una altra manera, hehehe...

    És una fidelitat amb poc èxit!

    Però vaja! no sempre es pot guanyar i tens raó, tens raó, l'important és jugar. Sigui el joc que sigui, que jo intentar-ho sempre ho intento!

    ResponElimina
  11. Hehehe... Abans de llegir les pistes, també vaig pensar en aquest senyor, tot i que al primer moment no en recordava el nom.

    No sé si encara guardo el programa dels 25 anys del Festival Internacional de Música de Cantonigròs que va dibuixar ella...

    ResponElimina
  12. Ostres m'encanten els jocs i m'encantaria haver-la encenrtat, però hi ha massa nivell. Jo no hi hauria caigut mai. No sabia quina cara fa la PIlarína Bayés, la veritat. Tot i així, de petita em llegia els llibres del Pau i de la Laia i m'encertaven! jo crec que hauries de fer un concurs amb un nivell més baix (amb més pistes) pels que no sabem com fer-ho, per endevinar!
    molt xula la iniciativa, la veritat! :)

    ResponElimina
  13. Crec que algun dia, llevant-me ben, ben d'hora (Pep dixit) l'encertaré!

    Jo també penso que és Gloria Fuertes com el XeXu!!

    ResponElimina
  14. Amb les segones pistes potser hi hauria pensat, però a la primera impossible! Felicitats als encertants!!!

    ResponElimina
  15. Ja veig que anabva ben peix del tot..ai las no n'encerto ni una Assumpta, de pas felicito als blocaires encertants..

    ResponElimina
  16. YÁIZA.- Si et sóc sincera, amb les pistes que hi havia no l'hauria encertat ni jo :-DD
    Tal com he posat, em vaig quedar impressionada!!


    PUIGMALET.- Va!! Agafa força impuls que ja gairebé el tens!! ;-))


    QUADERN DE MOTS.- Ei, però a més de la foto del cabell, a les pistes ja deia que era una dona, no calia veure l'arracada ;-))


    PORQUET.- Hehehe quina gràcia em fas ;-))
    Pensa que jo mateixa crec que estava difícil, ja tenia preparades noves pistes, però aquesta gent tenen poders! :-D


    McABEU.- Estic impressionada, estava segura que aquesta vegada com a mínim podria posar la segona tanda de pistes... però res... veus la foto amb el cabell i ja et ve al cap!! :-))
    Gràcies, MAC!! ;-)
    En aquest -en teoria- s'ha d'investigar una mica, l'altre era qüestió de "vista"... potser l'any que ve en faci un "barrejat", em fa gràcia això de fer un joc al mes ;-)


    CARME.- Sí, xiqueta, ja saps que el més important és participar com deia Ethelbert Talbot (encara molts crèiem fins fa ben poc... jo uns cinc minuts que ho deia Pierre de Coubertin) i que la fidelitat és una virtut molt maca :-DD
    En MAC és extraterrestre, té poders mentals, per això ho encerta tot, ho sé de bona tinta hehehe


    LLUÏSA.- Al proper joc el posaré a ell i ningú pensarà que ho pugui ser ;-))
    Oh, quin record tan bonic si encara el tens! Jo sóc desastre amb això de guardar coses... guardo molt, després tiro i quan ho he tirat em faria gràcia tenir-ho...


    ANNA GRIERA.- Si t'agraden els jocs, has d'anar al blog d'en McABEU!! Cada dia un enigma o una endevinalla. El d'avui sortirà a les 20:00 amb punt! ;-)
    Si la meva idea no era fer-ho difícil hehe ahir hagués posat més pistes, avui més... però ho encerten a la primera!! :-DD


    JORDI BANYERA.- Boníssim!! M'has fet riure molt amb aquest comentari!! Prova-ho, tu llevat ben d'hora i a la propera l'encertes!! :-DD
    Noooooooo la PILARÍN, que és catalana, de Vic, com els bons embotits ;-)


    P-CFACSBC2V.- Jo no sé com ho van fer... o tenen poders o una intuïció fora del normal... em vaig quedar paradíssima! :-))


    ELFREELANG.- Ep!! No diguis que no n'encertes cap, que a la classificació bé hi surts!! ;-)
    El desembre serà la darrera i el gener probablement joc nou, que m'ho passo bé ;-))

    ResponElimina
  17. Quina vergonya haver dit Berni Eccleston (o Eckleston, o Ekkleston, o Ekcleston) quan jo vaig coneixer la Pilarín!!!

    Va venir a l'escola primària, un Sant Jordi, quan jo tenia uns set o vuit anys. Encara em recordo dels dibuixos que va fer.

    Com has pogut comprovar, el que no recordava eren els seus cabells...

    ResponElimina
  18. Assumpta, que maca...oi tant que pots dir-me així! ;P I que sàpigues que em faràs sentir com a casa, perquè justament les persones que em diuen així són les més properes!

    M'ha agradat això d'smuaaac...així doncs, smuaaaac!

    ResponElimina
  19. oooh! Pilarin Bayés!!! quina ràbia no haver-la endivinat, xò amb això sóc tan dolenta.

    tinc especial admiració pels seus dibuixos, i per ella. és tan dolça.

    durant molts anys va ser membre del jurat dels premis de Sant Jordi de l'escola, i estava l'any que van triar un de meu. És el que més il·lusió em fa.

    Farà cosa de 5 anys, quan estava a la comissió del mijac, vam guanyar un premi al civisme, per una acció que vam fer, és una història molt llarga. Ens vam presntar al premi simplement per això, pel premi i pensant que una entitat tan petita no guanyaríem, doncs vam guanyar un premi de 700 euros, que vam invertir en un portàtil xq els nens confeccionin la revista on expliquen les coses que fan.

    Bé, que m'he anat de tema, doncs el dia d'entrega de premis, que vam anar al Palau de la Gene (imagina't, nanos de barris de la perifèria allà, amb els seus pantalons cagats i robes estremades,..genial)... doncs bé, era ella. I ens van regalar a tots els assistents una edició especial del Zoo d'en Pitus, el meu primer llibre!!!! recordo que el meu amic i jo ens vam mirar, amb cara de nens i no ens vam poder estar..... vam anar a ella perquè ens el dediqués. Va ser fantàstic...

    ResponElimina
  20. ostres, he anat a buscar el llibre, va ser per Sant Jordi del 2008 i la dedicatòria és preciosa, amb una rosa dibuixada i una abelleta... "per la Rita, que no pren el que dóna"

    és l'edició especial que es va fer del Zoo pel 40è aniversari. L'original, de quan tenia 7 o 8 anys és a casa els pares. és un tresor.

    ResponElimina
  21. ja et veig molt entretinguda amb les endevinalles, avui tampoc vindras a classe??

    ResponElimina
  22. uf, ja he tornat a fer tart. és que Internet ultimament em fa la punyeta!!
    jo he tingut la sort de veure-la en persona i parlar-hi... molt simpàtica i carinyosa.

    ResponElimina
  23. MBOSCH.- Quin personatge tan entranyable la PILARÍN, que tants blogaires l'heu conegut gràcies a les seves visites a les escoles...
    És molt maco que recordis els dibuixos que va fer, demostra molta sensibilitat per part teva :-))


    PILARINA.- I jo estic encantada que em permetis anomenar-te com ho fan els més propers!! Gràcies guapa!! Smuaaaaac!


    RITS.- Quin comentari tan maco i ple de records bonics!!
    Jo sabia que t'agradava molt la PILARÍN perquè recordava que havies posat "El zoo d'en Pitus" com a llibre per endevinar en el Joc Cent d'en Tibau i ara, amb tot el que ens expliques entenc que l'apreciïs tant, es nota que deu ser una persona molt especial, molt maca :-))
    Quina gràcia que hagis anat a buscar el llibre per constatar la data i veure la dedicatòria... Quina il·lusió tenir-ho! :-)


    VERO.- Al final hi he anat. Just al moment de sortir de casa i de tornar no plovia i en Josep Lluís m'ha acompanyat i m'ha vingut a buscar, com es fa amb les nenes petites :-DD


    JOMATEIXA.- Estic contenta d'haver posat aquest personatge perquè m'ha fet gràcia veure que molts l'heu conegut... i ara tu em confirmes també que és una persona entranyable :-))
    Si et falla Internet, pot ser pel mal temps? a vegades diuen que pot passar. A veure si s'arregla! :-)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!