dimecres, 15 d’abril del 2015

Eric Cantona: "Espanya no va guanyar el Mundial, el va guanyar Catalunya"

A vegades arriben regals inesperats... Gràcies Eric!!! 

Proposo que li concedeixin una Creu de Sant Jordi ;-) 

Les notícies esportives arriben ràpidament a tot el món i les paraules d'Eric Cantona són una publicitat impagable pel procés ;-))

11 comentaris:

  1. Respostes
    1. La gràcia que els hi deu haver fet Madrid hehehe :-DD

      Elimina
  2. Això ja fa temps que ho deia jo. ;-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molts, molts hehehe... i és maco sentir-ho a dir en una roda de premsa a aquest nivell... i més maco encara sentir les rialles de fons de la premsa, que vol dir que capten a la primera de què va la cosa :-)))

      Elimina
  3. Com sempre, no puc estar més en desacord. Eric Cantona és una figura futbolista que admiro força ja que es va fer famós al Manchester United, equip que m'encanta. Tot i que era un animalot, un prepotent de l'alçada de Cristiano Ronaldo i un maleducat, a mi em feina gràcia, suposo que perquè no l'havia de patir cada setmana. Ha fet aquestes declaracions i tothom se'n fa ressò, i ens engreixem com bacons en sentir-lo, però és completament falç el que diu. El mundial no el va guanyar Catalunya, el va guanyar el Barça, que no és el mateix, no s'ha de confondre. N'hi havia de catalans, i n'hi havia que no. Eren els del Barça vestits amb la samarreta d'España, tampoc no ho oblidem, l'escut que portaven al pit és prou important. Però això sí, la base del millor equip del món, i jugnat a la manera que ells sabien, va ser la que va fer guanyar aquell torneig. Després, quan el Barça ja estava mig desmembrat i havien perdut la seva gràcia jugant, España ja no es va menjar gairebé res.

    Així que gràcies Eric per haver tocat les pilotes sobiranament a les sensibilitats espanyoles, però no t'inventis pel·lícules, si us plau.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Deeeeeeeeeixa! No siguis primmirat ara!... El que és important és "l'efecte de les declaracions" i no la seva exactitud... (De Iniesta jo li dono ara mateix la doble nacionalitat i ja està, ja en tenim un altre)

      En plena roda de premsa-nivell-Laureus, aquest home ens fa una picada d'ull i diu que Espanya no va guanyar el Mundial sinó que ho va fer Catalunya!... tu! això val el seu pes en or! :-DD

      De fet, ell mateix, a la continuació de la roda de premsa ja comença a parlar del Barça, de l'estil del Barça, de la cantera del Barça... però, com a titular, dir que la va guanyar Catalunya és una autèntica passada!!

      Elimina
    2. Ah!! I no comparis Cantona amb Cristiano Ronaldo... si us plaaaaaaaaaaaau!! I no faré més comentaris perquè el que estava escrivint no em quedava massa maco :-P

      Elimina
  4. Respostes
    1. Genial!! Unes declaracions en àmbit internacional, amb periodistes de diversos països... tot positiu ;-))))

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!