dimarts, 1 de desembre del 2009

Un dinaret ràpid, fàcil, econòmic i molt bo :-)


Avui al blog d’Instints he llegit que tenia un problema: El congelador ple de menjar però no sabia què fer... Anem a explicar un menú mooolt senzill i saludable :-)

Què necessitem? Doncs si tenim el congelador ple com ella segur que hi ha algun paquet d’aquests d’ensaladilla i sinó n’hi ha, doncs un de minestra, que més o menys...



I qui no té a la nevera també uns filetets de pollastre? (i sinó, doncs uns tallets de llom?) aquí tot s’hi val perquè el que anem a fer és tan fàcil que sinó jo no ho faria jeje



Posem a bullir les verduretes amb una micona de sal.



Fem el pollastre a trossets petitons (o la carn que sigui) hi posem sal.




Ho fregim i, aquí, per donar una mica més de gràcia (allò que en diuen un "toc personal") agafem uns trossets de fuet o llonganissa (la casa Tarradellas ja la ven tallats jeje menys feina), els fem més petits i ho posem també a la paella quan el pollastre ja comença a estar cuit.





Colem la verdureta i, apa, a la paella també!! Unes voltetes i ja tenim el menjar a punt :-)



Plat únic, clar, segons la gana més o menys quantitat... i de postres un iogurt i haurem menjat verdura, carn i lactis. Però el millor de tot és que amb tan poca feina i està molt bo!! :-))



Detall de la forquilla (per no perdre els bons costums)


27 comentaris:

  1. Conclusió: tot el que tinguem a la paella excepte el iogurt, no? jeje.

    Em sembla una bona idea, tot i que això de posar el fuet a la paella sona una mica estrany (almenys per mi).

    Els coberts del Barça, és clar, sinó ja no és tan bo.
    Adéu!

    ResponElimina
  2. Que no hi falti la forquilla del Barça! :-D Pot ser que sigui un plat senzill, però bo segur que ho és!

    ResponElimina
  3. jajajjaj
    no cambiaras mai!! la forquilla del barça...com te qu'esser!!!
    segur que li don un gustirrinin especial..jajajajja
    petons bonica

    ResponElimina
  4. je,je, em recordes la bajoqueta amb les seves receptes!
    curiós això d'afegir-hi el fuet! no ho havia pensat mai!

    ResponElimina
  5. Des del Consell Català de Negats a la Cuina agraïm molt la difusió de menges com aquesta, que amb força facilitat ens permetran apropar-nos a la cuina!

    PS: Estic d'acord: genial la "Barçallera" ;)

    ResponElimina
  6. Doncs és una molt bona idea, un plat que fins i tot jo puc fer! Penso que tinc els ingredients i tot, però em falla el fuet, llàstima! Però aquest sí que el provaré de fer, ja tinc recepta per més tuppers!

    ResponElimina
  7. Si és que amb el Barça, tot sap millor :) Acabo de sopar Assumpta, no m'ho facis això. La pròxima vegada has de publicar a mitja tarda perquè em dongui temps.

    Salut!

    ResponElimina
  8. Doncs jo també he sopat, però hi ha més dies que llonganisses (o fuets) i ho guardaré per un altre dia.

    ResponElimina
  9. ALBERT.- Jajajaja un altre dia hi posarem el iogurt i tot... mira que a mi m'és igual posar Cola-cao al te que iogurt a la verdura,eh? :-) Això sí, mirarem que no sigui ensucrat jajaja
    El fuet (o l’embotit que vulguis) li dóna una mica de gràcia ;-)
    I, sobre tot, els coberts ja ho fan deliciós :-))
    Abraçades!!


    P-CFACSBC2V.- Quan era petitona la verdura bullida no m'agradava i la mare a vegades ens la passava per la paella amb una mica de cansalada... quedava boníssima!! Doncs això també queda bo :-)) I amb la forquilla t'ho menges molt de gust jeje
    Abraçades!!


    SARGANTANA.- Jajajaja amb aquests coberts tot té un gust especial molt... diguem-ne "victoriós" :-))
    Petons!!


    RITS.- Ella cuina molt més bé que jo, t'ho ben asseguro :-))
    Ara bé, jo quan m'hi poso també me'n surto, el problema és que em fa molta mandra embrutar trastos perquè després s'han de rentar i jo no tinc rentavaixelles :-))
    Prova qualsevol verdura bullida i la fregeixes amb una mica de xoriço jeje
    Petons!!


    FERRAN.- Oh!! Quin honor!! La visitat d'un distingit membre del Consell Català de Negats a la Cuina... no sé ni que dir... Gràcies, gràcies, moltes gràcies :-))
    El Barça és una de les meves bogeries jeje
    Abraçades!!


    XEXU.- Si no tens fuet... tens una mica de pernil? Pots posar-hi qualsevol cosa per donar-li una mica de gustet diferent i ja està :-))
    I que sigui únic i sense suc és genial per endur-s'ho al tupper ;-))
    Abraçades!!


    JORDI.- Bé, doncs ja ho tens per demà!! ;-) A més és que és tan fàcil que es fa quasi sol... mira que jo sóc mandrosa per posar-me a la cuina... bé, tot i que el fet d’anar fent fotos ho fa més divertit... Un altre dia en faré un altre! I també amb coberts del Barça! :-))
    Abraçades!!


    STRIPER.- Ostres, moltes gràcies!! ;-) Ja veuràs quina cosa tan fàcil de fer i com al fregir-ho tot junt agafa tan bon gustet.
    Abraçades!!


    CARME.- Jajaja que tu em sembla que ets bona cuinera de veritat!! Ara bé, per un dia que no tinguis massa temps, doncs també et pot fer servei ;-))
    Petons!!

    ResponElimina
  10. Jo quan faig el sofregit dels macarrons hi poso amb el pollastre, fuet i pernil i està superbo també. M'apunto la recepta perquè és fàcil i té molt bona pinta.

    ResponElimina
  11. Hola Assumpta!
    Els bons costums no es poden perdre mai :)
    Un àpat fàcil i bo. Quina gana! Vaig a la nevera...
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  12. com ens cuidem eh :) una abraçada! i a fer salut i Visca el Barça!

    ResponElimina
  13. KWEILAN.- Mmmmm els macarrons!! Què bons et deuen quedar!! Jo també sé un truquet pels macarrons, a veure si amb l'excusa de fer-ne un post un dia els faig ;-))
    Petons!!


    SÍLVIA.- Jejeje m'has fet gràcia... jo també faig excursions a la nevera a vegades :-))
    Petons!!


    CESC.- Jajajaja si aquests invents meus sempre són súper facilíssims de fer :-)) Però mira, verdureta i pit de pollastre, és sà, oi? ;-)
    Això sí, Visca el Barça per sempre, xiquet!! :-))
    Abraçades!!

    ResponElimina
  14. Si que estem bé jo no tinc ni el congelador ple! més aviat el tinc buit com un desert....tot culpa meva que no tinc temps ni d'anar a comprar...per desgràcia dino cada dia on treballo i quan surto la gana i la mandra i el cansament igual em fa anar a un bar o un restaurant i sopar abans d'arribar a casa....però m'apunto el menú que com dius és fàcil i bo!!!

    ResponElimina
  15. Molt bona pinta, i sà!

    Me l'apunto!

    *Sànset*

    ResponElimina
  16. Si en FERRAN és membre destacat del C.C.N.C. (que no en dubto) jo tampoc em quedo enrere i per tant, MOLTES GRÀCIES per ajudar-nos a sortir de les amanides i els ous ferrats. :-DD

    ResponElimina
  17. M'has fet venir una ganaaaaaaaaaa!!!! Quina bona cara!!!!

    Jo, al congelador, ni ensaladilla, ni menestra! hahahah

    ResponElimina
  18. JAJA, ho provaré, bona idea!

    el detall de la forquilla, molt maco, jiji!

    Utnoa

    ResponElimina
  19. Fins un desganat s'hi enganxaria...Tens unes pensades que fas caure de cul. I aquesta que té la nevera plena i... valguem Déu, misericòrdia... No devia tenir la forquilla del Barça, que llavors si que és difícil... / De jove si em deixava els coberts - ens fèiem el putxero al camp treballant - buscava una canya i cullera i forquilla a cop de ganivet, que un se les pensa totes abans de fer servir els dits./ Ai, com l'enllestiria si no fos virtual això que has presentat.Anton.

    ResponElimina
  20. Pero claro todo se aprovecha y se pueden platos sencillos y ricos. Muy buena receta. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  21. però mira que "apanyà" que és ella!

    ResponElimina
  22. ELVIRA FR.- Una vegada vaig veure a una pel·li una escena d'uns joves que tenien la nevera quasi buida i feien broma dient "esta nevera da más pena que frío" jejeje doncs així és l'estat habitual de la meva :-))
    A mi també em fa molta mandra cuinar, però mira, pensant en el post m'ho vaig passar bé i tot (ai quin vici els blogs!! jajaja)
    Petons!!


    SÀNSET.- Sí, sobre tot és sà perquè els ingredients són variats i saludables tots :-))
    A veure si t'agrada! ;-)
    Abraçades!!


    McABEU.- Et dic una cosa? :-)) A mi em dones una amanida i un ou ferrat i em fas feliç, de veritat! I si hi poses unes patatetes fregides (poden ser congelades, que a mi m'és igual!) i només cal fregir-les... ja és el sumum!! :-))
    Abraçades!!


    NÚR.- Jo normalment tampoc jajaja
    Ara m'aficionaré a cuinar per poder fer posts... interessant això d'Internet ;-))
    Petons!!


    UTNOA.- Ho podràs provar perquè una mica més amunt en Sànset ha dit que ho faria jejeje no cal que cuinis que ja ho farà ell ;-))
    La forquilla és la signatura "de la casa" :-))
    Petons!!


    REBAIXES.- Jajajaja em fan molta gràcia els teus comentaris perquè sempre tens unes sortides boníssimes!! Clar!! ella no li venien les idees perquè li faltava la forquilla del Barça!! :-)
    I això que vaig fer jo és tan fàcil, tan fàcil que sembla mentida i tot ;-))
    Apa, que bé, et feies els coberts tu mateix!! :-))
    Abraçades!!


    TÍA ELSA.- Quedó buenísimo y en poco tiempo y bien fácil... y saludable!! :-))
    Besos!!


    MIREIA.- Jajajaja m'ho vaig passar pipa fent-ho però perquè pensava en un post... això és una addicció total!! :-))
    Petons!!


    ABOGADA EN BCN.- Boníssim!! I sense ossos, ni espines, ni res... no cal ni ganivet! Només forquilleta i ja està :-))
    Petons!!

    ResponElimina
  23. Mmmm que rico,yo le saco el pollo por que soy vegetariana ,le pongo a cambio trozitos de soja.
    Buen probecho y un beso

    ResponElimina
  24. MARISA, el rincón de mi niñez.- Muy bien!! jajaja así me gusta, que adaptes la receta a tus costumbres :-))
    Espero que te quede bien rico! :-))
    Besos!!

    ResponElimina
  25. Ja he llegit sobre el Barça, musica que m'agrada, reflexió de les bones, i ara recepta de cuina... m'agrada molt aquest blog calaix de sastre i els coberts...

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!