dilluns, 22 de maig del 2017

Ja recordeu aquest blog?

Aquest blog segueix existint...


Ja el teniu a les vostres llistes? A les barres laterals? Segur? Potser penseu que sí i per alguna causa ja no hi és... Sabeu quan s'actualitza?

Així, així, de puntetes, sense massa públic, ell ja ha fet sis anyets. Si l'aneu a veure podreu llegir la història d'unes estovalles

12 comentaris:

  1. Jo si que el recordo però he d'admetre que no hi vaig gaire. Ho he fet ara per llegir la història de les estovalles i, encara que de brodar no en tinc ni idea, he quedat parat de com t'ho has empescat per aconseguir el gràfic, tota una epopeia. :-))
    I moltes felicitats pels sis anys del blog d'artesania!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs hi has d'anar més sovint :-)
      Imagina que tens un parent, amic o conegut que celebra una festa i vol fer unes targetes boniques, o uns clauerets de record... doncs així li recomanes que passi pel meu blog i tots contents :-))

      Això del gràfic ha estat una feina brutal... si sabéssiu el que cobraré encara resultaria una història més surrealista... I no per molt, "diguem-ne" :-D

      Elimina
  2. El tinc ben present, les voltes que hi he fet per mirar cosetes per regalar!😉
    Eren altres temps i ara he d'esperar que siguin millors per tornar a fer el que més m'agrada, que no és més que fer feliços a les persones que estim.
    Felicitacions per aquests sis anyets de meravelles.
    Aferradetes, nina. ◠‿◠

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant LLUNETA... tu ets l'única persona que em deixa comentaris!! I sempre són bonics :-)*

      No saps com t'entenc... Ja fa temps que vàrem dir que tu i jo faríem una travessa i al final ja se'ns ha acabat la lliga i no l'hem fet!...La temporada que bé no se'ns pot passar!! ;-))

      Aferradetes!!! :-)*

      Elimina
  3. Respostes
    1. Gràcies!! :-))

      M'encantaria que durés molts anys però com a hobby només. Però, mentrestant, anirem fent ;-))

      Elimina
  4. Ara vinc d'allà. I en tornar he vist molt clar com m'ho feia per anar-lo visitant, de tant en tant: des d'aquí. El tens tan a mà!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha sí, sí, aquí al costat, amb foto i tot :-DDD

      Elimina
  5. Per cert, m'enrotllo molt aquí i allà i encara no he dit: PER MOLTS ANYS!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, maca!! ;-))
      Com deia a en XAVIER, m'agradaria poder transformar-lo en un blog de manualitats normal, on explicar i mostrar cosetes que faig, però sense que fos botigueta, però bé, potser algun dia arribarà :-))

      Elimina
  6. Dona, i tant que el recordo, però el tema de les manualitats el tinc molt abandonat. Això, sí, per molts anys a la botigueta, qui hauria de dir que ja en té 6!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!