divendres, 26 de gener del 2018

Una mica de màgia!!

Ahir vaig fer un post al blog "Roda el món..." i estic súper feliç, m'ha encantat, hi ha molts comentaris!! Jo creia que la gent no el veuria i sí, sí... sou molt macos!!! Ara m'he de posar jo les piles i anar llegint els altres posts, un per un, com cal.

Doncs bé, en el post parlava de la meva afició a OT. No diré que m'agrada "tot" del programa... a vegades penso que viure amb càmeres constantment al voltant els ha d'afectar (de fet, queden dues setmanes i els concursants estan esgotats) però sí que reconec que, dins del món dels Reality shows, és l'únic que m'ha fet mai gràcia (ni grans hermanos, ni illes perdudes, ni solters i casats, o com es digui... )

Hi ha una cosa que també m'agrada molt... i és LA MÀGIA!!

Bé doncs, Els concursants de l'Acadèmia, a part de les classes, de tant en tant reben visites: Igual un metge que els parla de la necessitat de donar sang, o dels transplantaments, alguna ONG, o algun escriptor... La majoria dels que van són cantants.

Doncs bé, l'altre dia van tenir una visita sorpresa, el MAGO POP


No sé si l'heu vist alguna vegada. L'estiu passat sortia un dia a la setmana per TV3, però alguns dias es va haver de suspendre el programa per qüestions d'actualitat política que feien canviar la programació.

Aquí us deixo la visita... Si us agrada la màgia no us ho perdeu!!... És cert que, entre mig explica algunes anècdotes i tal, és llarguet (34 minuts) però no es fa pesat. A més, el podeu veure en dues o tres vegades... És súper divertit!!

9 comentaris:

  1. A mi també m'agrada la màgia i m'agrada sobretot intentar descobrir com fan els trucs. No que me'ls expliquin, això no, sinó provar de trobar jo una hipòtesi probable de com ho fan. Evidentment, de vegades no la trobo i també pot ser que la que m'imagino no sigui la real, però això m'és igual. :-DD

    Vaig veure algun dels programes del Mago Pop a TV3 que dius, però no és un des meus mags preferits. Sóc més del Mag Lari. :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi el Mag Lari també m'agrada molt!!
      I sóc una incondicional -des de fa mooooolts anys- del gran Juan Tamariz...
      I els programes espectaculars d'en David Copperfield ;-))

      Si mires algun trosset del vídeo, a mi em resulta absolutament incomprensible com pot arribar a fer els trucs. Especialment un que canvia una carta que una noia té doblegada i aguantant amb les dents (busca el minut 9:30)!! :-DD

      Elimina
    2. Aquest és fàcil. La carta la canvia abans de doblegar-la per posar-li a la boca, la que doblega primer és una igual a la que ell signarà després (ja signada d'abans) i aquesta és la que li dóna a la noia, després ell doblega la que ella ha signat i és la que es queda ell. I el truc ja està fet. :-DD

      En Juan Tamariz és un crack, a mi també m'agradava (ara fa anys que no veig res seu) molt. I els grans espectacles de màgia, tipus David Copperfield, també m'encanten... i ja et dic jo que, d'aquests, no descobreixo mai cap truc. :-))

      Elimina
    3. Ualaaaaaaaa!!!! CLAR!!... Quina gràcia!!... Ha de ser així com tu dius... Tots veiem que signa la carta DESPRÉS que la noia ja tingui la seva entre les dents... però ni pensem (només tu!! hahaha) que pot tenir una altra carta signada igual i canviar-les ja sí que tan sols és agilitat manual. Quan la noia es guarda la carta, ja ha fet el canvi!! Què bo!!!! Ara ho torno a mirar... vaig al minut 9:30 i pensaré que és així :-DDD

      Elimina
  2. Respostes
    1. Què no falti!!! :-)))

      Per cert, en MAC ha descobert un dels trucs! hahaha què bo!!

      Elimina
  3. És molt bo aquest noi! Completament sorprenent. Sempre m'enganxo a mirar-lo quan el pesco, perquè fa coses inversemblants, i amb una proximitat increïble. La veritat és que hi té molta traça, em sembla que s'està fent molt famós!

    ResponElimina
  4. La màgia és màgia, no intenteu descobrir els trucs ;) Jo no sóc molt de màgia però les poques vegades que he vist aquest noi per la tele, m'ha deixat sempre molt sorpresa! Tot un crack.

    El 3r intent ha sigut el bo i he pogut deixar el comentari però tenia una falta tant i tant gran que l'he hagut d'esborrat. Aquest és el 5è intent

    ResponElimina
  5. a mi també em plau la màgia i el mag pop és un gran mag ....però no segueixo els de OT i m'ho he perdut

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!