dimecres, 31 de gener del 2018

Un tuit d'en Joan-Lluís Lluís


L'he vist i he pensat que millor no es pot explicar.

L'abat Escarré sabia de que parlava i l'escriptor Joan-Lluís Lluís ha tingut l'encert de recordar aquesta frase just en un moment en que ens convé moltíssim!


La gent "del carrer" sempre els diem als nostres polítics "A les manifestacions de l'onze de setembre -un record als Jordis!- anem tots junts. A la Via Catalana ens vàrem donar les mans, persones que no ens coneixiem de res, sense preguntar tu qui ets?, a qui votes?, d'on vens?... No calia!! Allí, doncs, estàvem fent país."


No ens rendim. No ens podem rendir! Som més de 2.079.340!... Seguim!!

7 comentaris:

  1. No ens podem rendir de cap manera. Per difícil que sigui mai no ho tindrem tan possible com ara.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt encertada la frase de l'abat Escarré! Fa rumiar i aclareix les coses.

      Elimina
  2. Els messies no existeixen, almenys en política. El problema és que tenim conceptes diferents del que vol dir estar units. Però en una cosa coincidim, som més de dos milions, i això no s'atura caigui qui caigui. Vull dir que ens han donat per morts no sé quantes vegades, i aquí estem. Ells ho diuen molt, i a tot arreu, perquè així la idea qualla, com quan van decidir que la crisi s'havia acabat i ho van dir a tot arreu, mentre la gent se seguia morint de gana i treballant en precari. Puigdemont pot caure, no passa res, perquè ell no és el procés: nosaltres som el procés. Si no és ell, que no ho pot ser perquè està lluny i no pensa tornar, que ho sigui un altre. La unitat és fer sacrificis per totes les parts de tal manera que es pugui seguir avançant, no dir que tu proposes només un nom, i si no te l'accepten són uns traïdors. Com sempre, alguns tenen molts altaveus i d'altres no. Però no deixeu que els missatges imperants als mitjans us enceguin. Cal un govern de veritat, amb la cara visible que sigui, però sobretot que treballi per complir la voluntat popular. L'Estat ara se centra en Puigdemont perquè és la seva estratègia, reduir-ho a una única persona. Ja va passar amb Mas. Posem-ne un o una altra, i que tornin a posar-se en evidència perquè no estem morts, al contrari.

    ResponElimina
  3. Jo també la trobo molt encertada aquesta citació de l'abat Escarré.
    La política l'han de fer els polítics però entenent per política el que realment vol dir, ocupar-se dels afers públics i deixar de costat els propis. Mentrestant, nosaltres no hem de perdre l'esperança, hem arribat molt lluny tot i que ens ho han posat (i continuaran posant-nos-ho) molt difícil però, estic d'acord amb tu, no ens hem de rendir i hem de fer possible que aquests 2.079.340 siguem encara més. Perquè, al meu parer almenys, aquesta és l'única sortida que tenim.

    ResponElimina
  4. El poble al davant. Els polítics que compleixin amb el seu mandat.

    ResponElimina
  5. ben recordat hem de tornar a fer país i no política , no ens rendirem i encara que diguin el que diguin el meu president, el nostre era i és Puigdemont!!

    ResponElimina
  6. 2.079.340 mmmm encara em falten molts per convèncer.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!