dijous, 20 de maig del 2010

Les sabatetes d'estiu...


Necessito unes sabates d’estiu. I, quan dic “sabates d’estiu”, vull dir exactament “sabates d’estiu”. No vull dir sandàlies. Si jo volgués unes sandàlies diria “vull unes sandàlies”, però com el que vull són unes “sabates d’estiu”, doncs dic “sabates d’estiu”.

I quan dic “necessito” vull dir exactament això, o sigui, que em fan falta. No que em fan il•lusió o em fan gràcia o tinc un capritxet. No. Jo necessito unes sabates d’estiu. Tal qual sona.

Però... oh, misteris del comerç! A les sabateries ja no tenen sabates d’estiu perquè les han venut totes i ara venen sandàlies... Va la gent amb sandàlies a mitjans de maig? Doncs no. La majoria de la gent no va amb sandàlies a mitjans de maig. A mitjans de maig la majoria de la gent va amb sabates (ja siguin esportives o de més vestir... això ara és indiferent)...

I si la gent espera al mes que ve, a juliol i a agost per anar amb sandàlies i ara encara va amb sabates, per què jo no puc trobar unes sabates d’estiu?

Per què quan El Corte Inglés va fer furor amb aquell anunci de “Il pericolo numero uno, la dona”, anunciant que ja era primavera... jo encara anava amb bufanda?

Per què a les botigues és impossible comprar la roba o les sabates “que toca” segons el temps que fa?

Per què en ple més d’agost no podré comprar-me una samarreta de cotó ben fresqueta i, en canvi, els aparadors estaran plens de jerseiets de tardor? (macos, això sí... bonics... però asfixiants de veure en aquells moments)

Doncs res. Aquest diumenge el meu nebot petit fa la Primera Comunió i la tieta Assumpta volia aprofitar per comprar-se unes sabates. Però la tieta Assumpta fa trampa, perquè les sabates que es volia comprar serien després les que portaria tot l’estiu (per tant, res espectacular, quelcom molt portable... però nou) Perquè la tieta Assumpta té les articulacions malaltones des de fa anys i necessita sabatones molt còmodes, fresques, que transpirin bé... però sabates: no sandàlies!... I, evidentment, la tieta Assumpta encara es sent jove i vol evitar, en la mesura del possible, les típiques sabates ortopèdiques... tot arribarà... però de moment...

Fa dos anys, a Barcelona (el dia del Gamper... o sigui, el mes d’agost) em vaig comprar unes Pikolinos... era ja època de rebaixes... Però noi, a Reus, al mes d’agost potser em podré comprar unes botes per la neu, però el 19 de maig (ahir) vaig caminar i visitar botigues i botigues i de la majoria de les sabates quasi no tenien talles i hi havia poquíssima varietat. Això sí, de sandàlies tantes com n’hagués volgut.

Barcelona, 16 d'agost de 2008.
Peus d'Assumpta sortint, tots contents, de la sabateria amb les seves Pikolinos noves


Aquelles precioses i còmodes sabates, tovetes, suaus i lleugeres que vaig comprar a Barcelona l’agost de 2008 les vaig portar cada dia de l’estiu passat fins que, finalment, es van trencar... justament ja era tardor, així que les vaig tirar i em vaig posar unes de més fred... pensant que ara podria comprar-ne unes. Doncs no.

Dissabte aniré a Barcelona a veure si trobo unes altres Pikolinos... I si no... és que aniré amb sabatilles d’estar per casa, eh? (amb les del Barça... apa!)



43 comentaris:

  1. Ai, Assumpta! Has de fer com fan les gitanes: una falda ben estreta amb un tall al darrera, davantall i... sabatilles d'anar per casa igual en agost que en gener, el mateix en diumenge que en dilluns. Per cert (açò ja s'ha fet costum) m'has recordat un conte de Cortázar al que un "cronopio" espeleòleg dins d'una cova es desespera perquè no hi troba més que entrepans de pernil i cap de formatge. A tot això, felicitats per la primera comunió del teu nebot. espere que siga un dia molt feliç per a tota la teua família (amb o sense sabates d'estiu) ;P

    ResponElimina
  2. Muy bonitos sus pies señora! que rabia que no consigas el calzado que quieras, espero que en Barcelona lo encuentres. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  3. Jo sempre vaig amb les mateixes bambes, faci fred o faci calor, així que no tinc aquest tipus de problemes. Però tens raó, segons quines coses no les trobes en determinades èpoques, com quan buscava un banyador al mes de desembre (calia anar preparat de cara a l'estiu...).

    Quin problema hi ha en posar-te les sabatilles del Barça? Llueix-les amb orgull, jeje.
    Adéu!

    ResponElimina
  4. Ostra Assumpta, després de la problemàtica narrada en relació a les sabates d'estiu, començo a entendre molt millor la meva dona quan es passa tres-quarts d'hora per escollir modelet pel sopar.

    És més, el matí de demà que es presenta tranquil, m'acostaré a la sabateria del costat de la cansaladeria/xarcuteria/formatgeria Costa per preguntar pels Pikolinos aquests.

    ResponElimina
  5. Jo també sempre tinc problemes amb el calçat, sobretot les sabates, i no parlem quan busco sandàlies, al final acabo comprant xancles!!
    He de mirar primer de tot que m'agradin (costa). Després que no tinguin res de goma, ni pell girada ni res per l'estil que em faci sortir la dermatitis a la planta del peu. Sinó, ja l'hem fotut al pal!! I no saps com arribo a amortitzar les que em van bé...
    Et recomano, si pots, passar per Vic. Hi ha moltes sabateries, sobretot al centre, i jo allà hi he trobat calçat fabricat de fa temps i ben adaptable (relació qualitat preu és bona).
    Un petonet!Ah, i visca visca visca el BARÇA!! (que no vaig poder comentar l'anterior post)

    ResponElimina
  6. M'has fet riure amb la teva odissea "sabatil" encara que no creguis jo també tinc problemes amb les sabates...em penso que tinc unes sandàlies que encara em van bé...però no tinc tanta calor ...els del Tall Anglès són com el govern van a destemps! Espero que trobis les sabates d'estiu que cerques!

    ResponElimina
  7. Que tinguis sort! Tot just avui una amiga meua m'ha comentat que va anar el dissabte al carrer Major-centre comercial de Lleida- i que no havia trobat res. Que ja s'havien venut la majoria de coses o les talles que ella necessita. Tens molta raó!!

    ResponElimina
  8. No saps com t'entenc!

    Jo també tinc només unes sabatetes d'estiu de fa dos anys i estan supervelletes. També tinc unes abarques que em posaré d'aqui un mes, però no ara.

    I només veig sandàlies a tot arreu, però com que no tinc pressa... penso que ja en trobaré. Però tal com llegeixo el teu post, potser no.

    ResponElimina
  9. Mai he tingut aquesta mena de problema, però m'has fet venir al cap un problema també de "compres" que pateixo últimament (no té res aveure amb el que esn expliques, per això!), : la ràbia que fa que a determinats súpers hagin eliminat les marques de tota la vida, si fins i tot m'he trobat sense la mítica PASTAS GALLO en algun lloc!!

    ResponElimina
  10. saps que fa tres setmanes que em passa exactament el mateix? resulta que el traumatòleg m'ha dit que tinc que portar una mica de taló perquè hi ha un petit problema al lligament, però una mica de taló, no taló. i que res d'anar com vaig, és a dir, plana completament. I que volia que ho fes ara abans que arribés el , segons ell, temible moment de les sandàlies. Doncs porto tres setmanes buscant unes sabates amb una mica de taló mínimament decents i mínimament assequibles (doncs a mi si que deseguida m'agrada anar amb sandàlies), i noia no hi ha manera!!!
    he tingut que fer una trampa i posar-me unes mitges plantilles dins la bota per fer el joc que fa el taló.
    i només espero la bronca del traumatòleg!!! però jo no tinc la culpa que tot siguin sandàlies!

    no he trobat pikolinos, però reconec que si les clarks són una bona opció (cara, però bona opció)

    espero que tingis sort dissabte!!!

    ResponElimina
  11. les trobara`s segur... si els hi dius amb aquesta alegria, segur que faran el possible per trobar-te'n unes...

    Sort!

    ResponElimina
  12. JESÚS PÁRRAGA.- Jajajaja homeeee!! Mira que jo no sóc "d'arreglar-me" però una mica millor que amb davantal!! jajaja
    La veritat és que penso anar amb texans (i no és broma) :-)
    De fet, l'únic que volia estrenar eren les sabatetes... snifff perquè tinc tres americanetes mones de Comunions d'altres anys i em combinen genial amb els texans. Així quedaria arregladeta però informal :-DD
    M'agrada que els meus posts sempre et recordin obres de "gent important" ;-))
    I moltes gràcies pels bons desitjos! Segur que tot anirà molt bé :-)


    TÍA ELSA.- Jajaja... Muchas gracias :-))
    Sorprendentemente, aquí no estaban hinchados como botijos, cosa que suele sucederles en verano ;-))
    Tengo puesta la confianza en Barcelona, sinó, en zapatillas :-))


    ALBERT.- Doncs ja que penso anar amb texans (diumenge passat ja vaig anar de Comunións, com a catequista i també ho vaig fer jeje) encara quedaria bé amb bambes ;-))
    Ah, però si al desembre és quan es troben els banyadors, home! :-))
    Jajaja home... jajaja és que m'imagino la cara del meu germà si em veu arribar amb sabatilles :-))


    ÒSCAR.- Em fa molt feliç que aquest senzill post hagi pogut fer que entenguis una mica millor les reaccions femenines (pas a pas jeje)
    Ostres!! Si trobes Pikolinos a la sabateria del costat de la Cansaladeria/Xarcuteria/Formatgeria Costa digues que me'n guardiiiin :-))


    INSTINTS.- Ooooh! No saps com t’entenc! Jo tinc la pell súper delicada i tot em fa mal... per això, quan en trobo unes que em van bé, m’és absolutament indiferent portar-les cada dia... El que vull és que no em facin mal i que hi pugui caminar bé ;-)
    Ui, anar fins a Vic a comprar-me unes sabates em sortiria caríssim... tot i que ja m’agradaria anar-hi! ;-)
    Visca el Barça per sempre!! Això que no ens falti jeje


    ELVIRA FR.- Jajajaja m’has fet riure amb això del Govern... ja és ben veritat, ja :-)
    Jo tinc algunes sandàlies de fa anys però que estan quasi noves perquè les veia boniques, me les comprava, però em van fatal per caminar, em fan mal... Així que, a dia d’avui, encara vaig amb sabates d’hivern!!


    KWEILAN.- Sí, sí, jo em sentia raríssima preguntant per sabates d’estiu, em miraven com dient “què demana ara aquesta” jajaja... Digues-li a la teva amiga que em solidaritzo totalment amb ella i que espero que tingui molta sort! ;-))


    CARME.- És que quan trobes unes que et van bé... ostres, fa una il•lusió! ;-) si les meves no s’haguessin trencat, passaria de tot i me les posaria per la Comunió i les faria durar un anyet més jeje... però es va trencar el cordillet que feia un repunt i no es podia arreglar.
    Espero que en puguis trobar unes que et vagin bé ;-))


    MIREIA.- Aaaai les empipamentes que agafo jo al Mercadona per aquestes coses... La melmelada Hero... han retirat un munt de gustos! A mi m’agrada d’albercoc, doncs l’he de comprar a un altre lloc. El sabó de les mans. El fuet... tot, tot... Volen que ens acostumem a comprar-ho tot Hacendado, Bosque Verde i Deliplús :-DD


    RITS.- Si fas una recollida de signatures per presentar al teu traumatòleg com a descàrrec avisa que signo la primera ;-)) Podem assegurar-li que la majoria de coses que es veuen són sandàlies!
    A mi que siguin una mica cares no em preocupa perquè, en aquest cas, ho considero com una cosa de salut. Jo només “no miro prim” en dues coses: les ulleres i les sabates. En tot el demés miro de gastar el menys possible, però les sabates prefereixo que siguin bones. A més, si en trobo unes, ja tinc calçat per tot l’estiu jejeje
    Si dissabte en trobo unes les fotografiaré i en faré un altre post :-DD


    ESTRIP.- Tant de bo!! ;-))
    El que acabes de fer és donar-me una injecció d'ànim... Ara aniré molt més convençuda de que les trobaré :-DD

    ResponElimina
  13. I no te les pots comprar per internet, per exemple al mateix web que ens linques al teu post? -> http://shop.pikolinos.com/inicio.aspx

    Jo és que per les sabates sóc un autèntic desastre: em compro el primer que pillo, no m'hi miro (gairebé) gens.

    Per cert, encara no sé quina cara fas, però ara ja conec els teus peus; em costarà menys reconèixer-te quan passi per Reus :))

    ResponElimina
  14. sabates!!
    la meva devilitat!!
    a mi m'en han regalat unes que tenen una sargantana a sobre dibuixada.mes xules!!!

    peró tu...crean estil, jajjaj
    si et poses les del barça, volem documents grafics..ok??

    ResponElimina
  15. Doncs jo a l'estiu només utilitzo xancletes durant el dia i de nit, quan sortim de festa, em poso sempre les "alpargatas" que en dirien.

    ResponElimina
  16. Sí que és complicat trobar aquestes sabates d'estiu que comentes!
    La fotografia dels peus és graciosa. Ja coneixem més de tu!

    ResponElimina
  17. Fa ràbia, eh, això de no poder comprar la roba quan toca! :-( A veure si tens més sort dissabte…

    ResponElimina
  18. A Barcelona segur que trobaràs el que busques. Ja saps, al centre hi ha infinitat de sabateries, però els preus són alts. On segur que trobes el que desitges és justament al Corte Inglés, però allà sí que és car. Jo aviat m'ho hauré de mirar això, a veure si comencem a anar amb sabates d'estiu, que ja pica el sol.

    ResponElimina
  19. FERRAN.- I tant que podria, però el problema és que les necessito per diumenge i va ser ahir que em vaig adonar que no n'hi havia enlloc, així que és impossible que arribin a temps... a part de que, precisament, les sabates és quelcom que em vull provar abans de comprar :-)
    Ui, si tu no t'hi mires gens és senyal de bona salut ;-)
    La veritat és que els peus van sortir bastant afavorits a la foto, no te'n refiïs massa :-) Encara no entenc perquè aquell dia no semblaven botifarretes com normalment a l'estiu ;-)


    SARGANTANA.- La meva germana també :-) Però com ella no té problemes amb els peus ni els genolls, doncs es compra "qualsevol cosa" ;-))
    Unes sabates amb una sargantana! Fetes especials per a tu ;-)
    T'asseguro que me les posaria de bona gana les sabatilles ;-)


    JORDI.- D'acord... a l'estiu... Però "i ara"? O sigui ahir, avui, demà... també vas amb xancletes? :-))
    És que sempre venen les coses fora de temps... I jo necessito unes sabates!


    ALBERT B. i R..- En teoria no hauria de ser complicat... el que passa és que les deuen vendre el més de febrer ;-))
    Ai, jo estic una mica malament del cap amb el tema "càmera fotogràfica", qualsevol cosa és una foto :-))


    P-CFACABC2V.- A mi m'empipa bastant que facin això... Però bé, ara que hi penso, l'any passat em va anar bé per una cosa :-) Ma germana i jo encara ens fem regalets de sant, aniversari i reis... i pel meu sant (el 15 d'agost) em va dir si volia que anéssim a C&A a comprar alguna coseta i em va dir "però ja tindran les coses de tardor"... genial!! Em feia falta alguna cosa de tardor i ma mare i ella em van comprar dues cosetes ;-))
    Ara bé, si arribo a necessitar alguna cosa d'estiu, doncs ja no en tenien...


    XEXU.- Sí, dissabte li diré a ma germana si em vol acompanyar (dirà que sí perquè li encanten les sabates, en això no podem ser més diferents... a mi m’empipa molt haver-ne de comprar, només busco quelcom que no em faci mal i que em permeti anar còmoda)
    Ja sé que seran cares, ja... i no em fa massa gràcia, però penso que després, si em van bé, com seran les que em posaré cada dia, doncs mira, ja les amortitzaré. A part que jo sóc una persona que miro sempre de gastar poquet, no sóc gens capritxosa, però hi ha dues coses en que els preus passen a un segon terme: el que fa referència a la vista (ulleres, sempre busco lo millor en tema vidres i tal) i sabates... Pel demés, tant me fa anar amb una samarreta de mercadillo i uns texans de marca absolutament desconeguda :-))

    ResponElimina
  20. Jolin, van de roba i complements els posts d'avui, hahahaha

    ResponElimina
  21. Hola tata!!
    Jo et comprenc, sembla mentida que no es pugui comprar roba de temporada durant la tetmporada, però no et preocupis, jo aquí Barcelona he vist sabatetes d'estiu i ja veuràs com n'hi haurà alguna que t'agradarà.
    Fins dissabte!!!!

    ResponElimina
  22. Les sabates són una excusa, no? per què en el fons la qüestió és que tot ha de còrrer més del necessari, hem d'avançar-nos, no sé ben bé per què, per arribar depressa, a on? Per la roba i sabates d'adults, sempre queda el recurs de les iaies, comprar d'una temporada per una altre i guardar-les, això sempre que no vulguis anar a l'última.

    ResponElimina
  23. Ja vaig descobrir l'any passat que és un error tirar les sabates espatllades i destruïdes al acabar una temporada perquè llavors el temps "et pilla desprevingut" la següent temporada! Llavors tots a correcuita i passa el que passa!

    Jo també he tingut problemes amb les sabates aquestes últimes setmanes, que t'ho digui sànset! jaja. No sé quantes vegades he recorregut tot Tarragona!

    Jo a l'hivern vaig amb botes i a l'estiu amb sandàlies, no hi ha problema. I a la primavera i tardor acostumo a portar bambes d'estiu d'aquestes de robeta, però clar, que no em serveixen per "arreglar" més en un dia més especial. Per això també buscava unes "sabates d'estiu" però al final he desistit i ja em compraré directament les sandàlies a principis del mes que ve...

    I per què no proves amb unes Clark's? Són de l'estil, no? i són maques!

    Sort!

    Utnoa

    ResponElimina
  24. Que graciós, ara llegint comentaris veig que totes les dones o la majoria et comprenem perfectament perquè tenim el mateix problema!

    Haurem de recollir firmes!

    ;)

    Utnoa

    ResponElimina
  25. Del tema sabates no en sé gaire però aprofito per desitjar-te que t'ho passis molt bé aquest diumenge de Comunió. :-)

    ResponElimina
  26. "Hivern", "estiu", "primavera" o "tardor", fins i tot "nadal", no arriben quan en Molina ho diu, sinó quan el Corte Inglés ho anuncia. I segueix la moda, i compra el que tothom vol comprar perquè si no, no en tindràs!

    Espero que tinguis més sort a Barcelona que la que has tingut a Reus!

    *Sànset*

    ResponElimina
  27. Trobar sabates quan se'n busquen és FATAL!!! Jo sempre tinc molts problemes. I quan no en busques... llavors trobes muntanyes de sabates que t'agraden, i totes per temporades que no són la que toca.
    Al amrç em vaig comprar unes sandàlies... amor a primera vista... però encara no les he pogut estrenar!
    Sort amb la recerca!

    ResponElimina
  28. Això de la moda mai ho entendràs, sempre van un any avançats a les desfilades i a les botigues una estació avançats.

    Jo sempre porto les mateixes sabates tant a l'estiu com a l'hivern... No tinc aquest problemes! Potser perquè sóc un home?? ;-)

    *acalotl

    ResponElimina
  29. El tema de les sabates d'estiu, és un drama, et comprenc perfecament...jo aniré amb victorias sempre que pugui...

    ResponElimina
  30. Que tal unes avarques menorquines??? Son ideals per totes ses ocasions!!!
    Salut!

    ResponElimina
  31. AIGUA_CLARA.- Jejeje és el que tenen els canvis d'estacions... Si fes la mateixa temperatura tot l'any no tindríem aquests problemes :-))


    MERCÈ.- Oi que m’acompanyaràs? :-)))
    Podriem anar primer de tot allí on em vas fer anar a comprar aquestes que he posat a la foto, el dia del Gamper de 2008, que jo no volia anar-hi i em vas haver de convèncer jejeje... Hi anirem, eh?
    Ah! Arribarem una mica més tard (just a l'hora de dinar jiji), que vull deixar la rentadora feta i després sortim per la tarda... i al vespre animem al Bayern!! :-DD


    MPG.- Doncs m'has donat una bona idea jeje... aquest "recurs de les iaies" perquè jo passo bastant de les modes :-))
    És ben cert, sempre sembla que se'ns hagi d'escapar algun tren. Si el més normal, lògic i coherent seria a l'estiu comprar roba d'estiu, a l'hivern roba d'hivern... ;-))


    UTNOA.- Jajaja dona, si estat veritablement "espatllades i destruïdes" potser sí que s'han de tirar :-)) les meves duien un repunt amb un cordillet que es va trencar i la sabata es va "desmuntar" (he d'admetre que la vaig arreglar jo mateixa a casa amb un tros de fil gruixut de cotó d'un jersei que em feia... però al cap de quinze dies es va trencar l'altre i ja vaig "dimitir") :-)
    Sóc capaç d'anar amb unes bambes d'aquestes que dius... al cap i a la fi, penso anar amb texans! :-))
    Miraré les Clarks però en vaig veure algunes i no sé si seran tan "tovetes"... sí que són maques :-)
    Jajaja sí, sí, clar que ens comprenem... si és que això de voler comprar una cosa i que et venguin el que "no toca" :-))


    McABEU.- Moltíssimes gràcies! :-))
    Deixant de banda l'empipamenta dels viatges amunt i avall, estic segura que serà un dia molt maco :-)


    SÀNSET.- Em fa molta gràcia quan entreu tots dos :-))
    A partir d'ara ja sé que m'he de guiar pels anuncis d'El Corte Inglés (he tardat a comprendre-ho, però al final!! jeje)
    Ai, moltes gràcies! Si les aconsegueixo els hi faré un post homenatge :-DD


    TU, JO I L'OTIS.- Aquesta frase teva ho resumeix tot "trobes muntanyes de sabates que t'agraden, i totes per temporades que no són la que toca"... quines coses té el comerç!! :-)
    Espero que el dia que estrenis, per fi, les sandàlies, et vagin molt bé i t’hi sentis súper a gust ;-))


    JORDI.- En Josep Lluís tampoc té massa problemes ;-) Ara bé... em sembla que ell sí que té unes sabates més “fresques” per l’estiu... tot i que, per anar a treballar, sí que tot l’any pot portar les mateixes... quina calor tindria jo... i amb mitjons a l’estiu!! (perquè sinó és pitjor, se li encetarien tots els peus, pobre)
    Jejeje veig que tornem a les “antigues tradicions” :-D
    Acalotl: Vol dir estanc (no on es compra el tabac, eh? sinó un lloc bonic i amb aigua, peixets i tot això) en llengua Nahuatl.
    El nàhuatl és una llengua indígena de Mèxic. És parlada per l'1,5% de la població d'aquest país, és a dir, un milió i mig de persones, la majoria bilingües, ja que l'educació pública primària a Mèxic és bilingüe a les comunitats indígenes. A Mèxic el nàhuatl (en totes les seves variants) té reconeixement sota la llei com a "llengua nacional", amb la "mateixa validesa" que el castellà. A més del nàhuatl, altres 61 llengües indígenes gaudiexen del reconeixement.
    Ostres, que xulo, eh? :-))


    ABOGADA EN BCN.- Oi que sí que és complicat? Però ja ets la segona persona que em recomana anar amb bambes... jejeje... A que us faré cas? :-DD


    CONSUELO.- Ja m'agraden, ja! :-)) però pels meus peus i articulacions necessito més aviat sabates :-) Ara bé, no sé pas com acabaré anant!!

    ResponElimina
  32. Clar que la recepta que t'escriuré no et servirà, però quan en trobis, compra dos parells com faig jo... i aleshores, com que en tens unes de noves, tens temps de buscar el que t'agrada i et convé.
    Jo vaig vendre espardenyes a cal Bastida ( majorista i minorista) per allà els anys 57 i resulta que al Hivern, hivern arribaba el de l'estiu i al estiu,estiu el de hivern, i si res quedava de la temporada anterior es saldava i es treia del davant i no quedava res, ara el que fan de només possar sandàlies és uniformar el personal, com si algú no necessités per ell altres calçats com tu... Els venedors van al bulto i a fer calaix, res o quasi res de servir.
    Avui necessitava uns tornillos petits de acer inox, a la ferreteria que compro no en tenien, me'ls he emportat uns passadors de ferro, però com el propietari no es deixa escapar ni un ral, hem quedat que els encomana i el dimarts ja podré dispossar d'ells i ho crec per que és un SENYOR servicial a més no poder... Si ets clienta assídúa prepara el tema i que ho busquin i et serveixin... Sé que ja ho saps això, pewrò ajudar per ajudar... Que tinguis sort. Anton.

    ResponElimina
  33. Diga-li que sí, si xal, amb sabatilles, coi, o això, o comprar-ne abans per l'any que vé...això solc fer-ho jo!

    ResponElimina
  34. Assumpta, ja que tu devies estar ben preocupada quan vas escriure el post, però m´had fet tiure. A hores d´ara espero que ja has tornat de Barcelona amb unes sabates ben xules (ja ens les ensenyaràs!)i que vagi molt bé la festa, tieta!

    ResponElimina
  35. Jo també les busco i trobar-les és una odissea...
    Salut!!!

    ResponElimina
  36. Què, ja tens sabates per ensenyar?
    M'ha agadat la prespectiva de la teva foto i m'has fet vnir ganes de fer-ne una d'igual.

    ResponElimina
  37. Espero que hagis trobat les sabates que necessites i que la Comunió del teu nebodet, hagi anat molt bé!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  38. P.D. T'he deixat una resposta al bloc.
    Adéu!

    ResponElimina
  39. Després del "Casal Rock" responc els comentaris que em falten.

    Disculpeu, he estat tres dies fora i vaig amb retard de tot :-)

    ResponElimina
  40. REBAIXES.- Antoooon!! :-))
    Quan vaig llegir el teu comentari em va fer molta gràcia perquè et vaig fer cas sense saber-ho!! Me'n vaig comprar dos!! :-DD
    Si les vaig alternant, l'estiu que bé encara em duraran jeje... així no n'hauré de comprar. O sigui que ja veus, em va arribar el teu consell per "transmissió de pensaments" ;-))
    Espero que avui la teva comanda de tornillos hagi arribat bé i el botiguer hagi estat complidor! :-))


    ZEL.- Finalment vaig trobar sabates... Amb les sabatilles no hagués quedat massa bé :-DD tot i que amb texans sí que vaig anar, eh? La comoditat és la meva primera norma :-))


    MONTSERRATQP.- Jajaja si era el que volia, dona! Fer-vos riure ;-))
    El post era, en realitat una mica de crítica a aquest costum dels comerços de tenir sempre les coses que no són de temporada... en el fons confiava que a Barcelona trobaria alguna cosa i així va ser. La meva estimaaaadíssima ciutat no em falla mai :-DD
    I la Comunió va anar a les mil meravelles: La gent es va comportar com cal!! (he vist jo cada cerimònia de gent mal educada que no calla ni un moment, que es mouen per l'església, mòbils que sonen...) Una Matrícula d'Honor per aquella Parròquia i la seva gent! :-))


    EVA.- Vius a Barcelona? Hi pots anar? :-)
    Busca botigues PADEVÍ, al centre n'hi ha com a mínim quatre: al Portal de l'Àngel, al carrer Pelai...
    http://www.padevi.com/
    Tenen la seva pròpia marca i altres... Jo les vaig trobar allí :-))


    MIREIA.- Jo encara estic admirada de les teves fantàstiques sabates!! Són precioses!! :-))
    Al final sí que me les vaig comprar (dos parells, perquè l'estiu que bé no em passi el mateix!) però les teves són MOLT més maques encara! ;-))


    MONTSE.- Sí, sí que les vaig trobar... de fet, confiava totalment en Barcelona ;-))
    I la Comunió molt bé... tot, tant la cerimònia com el dinar... res d'un munt de gent, eh? la família més propera i quatre amiguets del nen i ja està, com a mi m'agrada :-))


    ALBERT.- Jejeje aquest any ens divertirem :-))

    ResponElimina
  41. I les has trobades, les teves sabates de comunió i aprofitables per a tot l'estiu?? Jo això ho faig sempre: no em compro res per a una ocasió especial que després no pugui fer servir. Trobo absurds els modelets d'un sol ús! Així que als casaments o comunions em compro alguna cosa nova, però que després podré portar sense cridar l'atenció! O aprofito algun modelet que m'he posat poc i llestos! :D

    Espero la foto de les sabates si les vas trobar, eh?

    ResponElimina
  42. Les sabatilles s'estar per casa poden ser sexys. Muakaa

    ResponElimina
  43. Tenés razón Assumpta!!...Acá es lo mismo , cuando algo se pone de moda no hay caso...Tambien solo ví en todas las vidrieras "sandalias" Nda cerradito y cómodos como esos Pikolinos tan bonitos que pude apreciar en la foto.
    Bueno, te deseo que consigas unos bien comodos para el festejo.
    Un beso grande

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!