dimarts, 25 de maig de 2010

Algú sap què és això? (V)


Fa uns mesos vaig recordar que feia uns anys, en un grup d’Internet on entrava, havia fet un joc d’endevinar imatges vistes d’una forma “diferent” (o de molt a prop, o des d’un angle una mica estrany) i llavors vaig provar de fer-ho al blog. Les vostres respostes em van encantar i vaig pensar que estaria bé fer-ho de tant en tant... una vegada al mes, per exemple ;-)

Des de llavors, aquesta és la cinquena vegada que us pregunto... Algú sap què és això?




La resposta la donaré demà per la nit (a les 23:00 tancaré els comentaris) i, fins llavors, no donaré cap pista. Per tant, podeu repetir respostes, tan sols es tracta de saber quantes persones saben veure què és.

El premi serà la meva més sincera felicitació :-)


CLASSIFICACIÓ:

QUATRE ENCERTS: Ningú

TRES ENCERTS: McAbeu

DOS ENCERTS: Carme Rosanas, Elur, Garbi 24, Kudifamily, Mireia, Òscar, Utnoa i XeXu.

UN ENCERT: Albert B. i R., Anna Tarambana, Assumpta Pijuan, Consuelo, Eli, Elvira FR, Estrip, Jesús M. Tibau, Jordi Casanovas "Banyera", Jordi Casanovas "Cròniques", Kweilan, Maria Escalas, Núr, P-cfacsbc2v, Rits, Sànset, SM, Tu, jo i l'Otis.

33 comentaris:

  1. Ostres… no ho acabo de veure. Un gelat de nous de Macadàmia? O un gelat de qualsevol altra cosa?

    ResponElimina
  2. Açò deu ser un tros de galeta d'eixes d'aprimar-se, de biocentury o algua cosa així; d'eixes que estan fetes d'arròs i tenen gust a cartó... crec...

    ResponElimina
  3. Les rajoles del terra a mig fregar?

    ResponElimina
  4. Ostres, cada vegada més difícil!! Umm... és quelcom de menjar, com alguna galeta. Segur!!

    ResponElimina
  5. Clarament, es tracta d'un tros de pa.

    Adéu!

    ResponElimina
  6. Clara d'ou, mig cuita, com dou ferrat!

    ResponElimina
  7. Jo penso que és un tros de pa. Com la qui escriu aquí, vaja.

    ResponElimina
  8. Bé, ja sé que no dic mai res fins que s'acaba "el termini", però us he de donar una pista... L'Elur va molt ben encaminada... :-)))

    ResponElimina
  9. ho he mirat de lluny i amb la pista que has donat... una ecografia! per aquí dins hi ha una criatura a punt de néixer!

    ResponElimina
  10. I la criatura és un alien. És part de la closca d'un ou d'alien. Ta claríssim.

    ResponElimina
  11. ATENCIÓ!!

    Això em passa per parlar massa!! :-))

    Quan he dit que l'ELUR anava molt ben encaminada ho he dit per seguir la seva broma!!

    És clar que és una fotografia... Totes les imatges que poso són fotografies... per això ho deia :-)

    Que ningú pensi que hi ha un missatge amagat "real" en el meu comentari anterior
    :-))

    ResponElimina
  12. molles de pa!

    (i si m'apures amb un xic de nutella i tot!)

    ResponElimina
  13. A veure si després ens faràs un test psicològic amb això de l'interpretació d'imatges...je je. Jo veig la molla esponjosa d'una llesca de pa de pagés...sense tomàquet.

    ResponElimina
  14. jo diria que és pa, la crosta potser?

    ResponElimina
  15. Vaig tardíssim; jo hagues dit que era pa, la part de la molla. Vaig a veure les respostes ...

    ResponElimina
  16. Jo diria que és la part esponjosa del pa. Almenys ho sembla.

    ResponElimina
  17. mmm... ara ja no val oi? Un petonet!!

    ResponElimina
  18. iep! a mi m'has d'anotar un 'tàntu' è?! XD

    ResponElimina
  19. vinga va! canvio això de la eco per el fons d'uns peixera! és això, segur!

    ResponElimina
  20. Una galeta d'arròs?
    Un jersei de ganxet?

    ResponElimina
  21. Jo crec que és una pedra volcànica de dins d'un aquari!!!!

    :)

    ResponElimina
  22. Hosti, Assumpta! Mira que ens ho fas difícil, eh? A mi la textura em sembla massa dura com per ser pa, si no és que és pa dur... De totes maneres, m'apunto al grup que diu que és una pedra d'aquari! A mi m'ho sembla més!

    ResponElimina
  23. Avui no ho tinc gens clar. Dic la meva primera impressió encara que no hi posaria la ma al foc.

    M'ha semblat un tall d'un coc esponjós (més tipus pa, brioix o panettone que no pa de pessic o plum cake, per exemple) però amb trossets de fruita per dins. Una cosa AIXÍ, per que ens entenguem. :-)

    ResponElimina
  24. No té mèrit ara que ho ha dit tothom però jo també voto per la molla del pa...

    ResponElimina
  25. A primera vista, he pensat que era el fons d'una peixera força gran. Vistes les respostes, crec que vaig errat.

    ResponElimina
  26. No lo sé, una piedra? un hueso? un queso gruyere ? jajaja! veremos veremos y después lo sabremos. Besos tía Elsa

    ResponElimina
  27. Jo voto que és sucre cristal·litzat sobre una pasta, en Jordi diu que és pa
    Per cert, la paraula que he d'escriure per la comprovació és belsalcu, però com que jo llegeixo tan ràpid he llegit "besalcul", i m'he endut un bon ensurt

    ResponElimina