dijous, 16 de setembre del 2010

Quin és el vostre Súperheroi preferit?

Deu fer cosa d’uns quinze dies, després de sopar, fent una mica de zapping, ens va sortir una pel•lícula de Spiderman. Ja estava començada, però com no feia gaire, li vaig dir a en Josep Lluís que la podríem mirar: Un savi en busca d’una nova energia, s’empeltava a l’esquena (ben grapat al llarg de tota la columna vertebral) una mena de braços metàl•lics molt llargs, articulats, acabats en unes pinces, per poder manipular no sé quins elements perillosos amb elles i no haver-ho de tocar amb les mans... ara bé, el savi es tornava mig boig i Spiderman l’havia de vèncer.

Aquí teniu “el dolent”, el Dr. Octopuss i aquests braços súper forts:



En acabar la pel•li (dolenta però distreta... o sigui, que em va agradar, vull dir hehe) vaig pensar en fer un post (com diu en XeXu, els blogaires som malalts i sempre pensem en que TOT pot ser un post) on preguntar quin era el nostre Súperheroi preferit i em feia gràcia parlar de les seves vestimentes... Fins i tot vaig començar a buscar algunes imatges. Però, com passa tantes altres vegades, (també ho diu en XeXu) finalment vaig pensar que potser era una tonteria escriure sobre allò i ho vaig deixar córrer.

Però, casualment, fa uns dies, en un altre blog que de moment no diré quin és per mantenir el misteri, un blogaire explicava que havia llegit una notícia al diari en que es deia que el clor de l’aigua de les piscines pot produir mutacions a l’ADN i que, com ell va molt a nadar, estava començant a notar una sèrie de canvis en la seva persona que l’estaven convertint en Súperheroi.

Caram!! El tema tornava a picar a la porta del meu cervell!! Quan vaig veure aquell escrit, vaig deixar-hi un comentari en el que explicava que feia pocs dies havia estat a punt de fer un post sobre superherois i el blogaire en qüestió em va reptar a fer-lo de totes formes... decididament, era el meu destí!! Així doncs, us pregunto... Quin és el vostre Súperheroi preferit?

SÚPERMAN

Podeu llegir sobre els seus poders clicant AQUÍ. Els colors del seu vestit, amb blaugrana i groc, els trobo força bonics.



SPIDERMAN

Podeu llegir sobre els seus poders clicant AQUÍ. La seva indumentària també és blaugrana, per tant, m'agrada.



BATMAN

Podeu llegir sobre les seves habilitats clicant AQUÍ. El seu vestit és el que menys m'agrada, massa fosc.



SÚPERBANYERA

Podeu llegir sobre les seves habilitats clicant AQUÍ. Si voleu saber d'on li ve la força, cliqueu AQUÍ. Si el voleu llegir, cliqueu AQUÍ. La seva capa és, sens dubte, la millor de tots els Súperherois.



Però bé, no tot ho he de dir jo... Ara, la decisió és vostra. Podeu deixar aquí els comentaris que vulgueu, però perquè el vostre vot quedi registrat, ho heu de fer a l’enquesta que, durant una setmaneta, tindré posada a la barra lateral. Sort a tots els Súperherois!!

28 comentaris:

  1. El meu és l'Osu!
    Encara que no tinc clar si és heroi o malvat. :)
    http://elblogdosu.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Hola Assumpta!!
    Mi super héroe preferido es super hijitus...Jjaaa y por supuesto el hombre araña.
    Tengo los dvd en casa, y cada tanto los vuelvo a mirar...Es maravilloso andar pegado por la paredes y volar con la tela araña haciendo justicia!!
    De ahí vendrá el cariño que tengo por las arañas...En casa no se pisan, se toman con la escoba y se llevan al jardín.
    Mmmmm te imaginarás a quien voto no:)
    Un beso grande

    ResponElimina
  3. Jo no sóc massa de súper herois d'aquest tipus, preferia en Gokuh, o les versions més modernes amb el súper dolent Sylar i el seu alter ego Peter Petrelli. Parlo de la sèrie Herois, que tot i ser molt dolenta, jo la seguia.

    Ara que, el Sr Banyera no té res a envejar, i si la votació anés a l'estil c@ts, ja sabem qui guanyaria!

    ResponElimina
  4. JO em quedo amb en superbanyera.....té el poder de fer-nos somriure de tant en tant i és el més real de tots....tot i que li falta una mica de muscul....;)

    ResponElimina
  5. no hi ha color (bé, si, és clar, n'hi ha molt :P) en Jordi Superbanyera! :)

    ResponElimina
  6. La veritat és que no sóc gaire d'aquest tipus d'herois. Suposo que se n'hagués de triar un hem quedaria amb Superman, que no deixa de ser un referent de la meva infantesa. Però vaja, m'agraden més els superherois de carn i ossos, que viuen intentant ser millors cada dia i ajudar quan poden.

    ResponElimina
  7. hahahaha ostres, Assumpta, m'has sorprès molt! I he rigut molt! No m'ho esperava! I quina feinada a retallar les fotos! Crec que he quedat ben retratat. Un superheroi que lluita per la independència de Catalunya, amb capa i tot! hahaha Ara només falta una banyera amb rodes perquè pugui desplaçar-me pels llocs. Si no té motor, ja ho farem a l'estil patinet.

    M'abstinc de votar a l'estar implicat en les votacions, però sempre he estat més de Superman, encara que Batman em tirava bastant.

    Gràcies de nou!

    ResponElimina
  8. Quina feinada què has tingut!

    Ja saps qui és el meu Súperheroi, oi? EL SÚPERHEROI DE LA BANYERA!

    Per què? Perquè és el meu fill i per la super capa que dur.

    Un Súperheroi què lluita per la independència de CATALUNYA!

    El meu vot va per ell.

    ResponElimina
  9. Quan era jove i llegia aquesta mena de còmics, Spiderman era el meu preferit, amb molta diferència, sobretot pel seu sentit de l'humor. Però superbanyera tira molt

    ResponElimina
  10. Home, això del superbanyera amb aquesta capa tira molt eh? Tot i que si hem de parlar dels clàssics em quedo amb el Superman. Des dels còmics... que fa molts anys qeu el conec. Mooooolts! :)

    ResponElimina
  11. SPIDERMAN, SPIDERMAN!!! Sense cap dubte, i no es cap bestiesa fer una entrada sobre superherois (ho dic perquè jo vaig fer una amb l'etiqueta "bestiari", hehehe!), fins i tot Pedro Guerra parlava d'Spiderman a una de les seues cançons. Per cert, Peter Parker estava enamorat de Gwen Stacey (que va ser assassinada pel Donyet Verd, el molt recabró), allò de Mary Jane va vindre després... Ostres, podem seguir parlant de superherois? eh? podem?

    ResponElimina
  12. El meu era, sens dubte i amb diferència, en SUPERMAN. En tenia un munt de còmics i dic tenia perquè els vaig deixar a un company d'escola i encara no me'ls ha tornat, com d'això ja en fa uns 30 anys començo a pensar que els he perdut per sempre. :-DD

    Així que voto per en Superman a la teva super-enquesta però trobo que en SuperBanyera també té moltes possibilitats, eh! :-)))

    ResponElimina
  13. Després del Súper-Banyera, el meu preferit, sense dubte, és l'Spiderman. Tota la història que arrossega al darrera sempre m'ha captivat especialment.

    ResponElimina
  14. Buf, entre els calçotets sobre dels pantalons, la capa xarona, les banyes/orelles, els ulls pintats, els pantalons estrenyen allò que no sona i tot plegat ... Sí, clarament en SuperBanyera!

    ResponElimina
  15. Dones poc on triar! Jo encara llegeixo còmics de superherois i costa quedar-se amb un. Abans de conèixer el Superbanyera el meu favorit era el Cyclops dels X-Men...

    ResponElimina
  16. A mi m'agradava en Suprunaman. Ara, com no hi és entre les possibilitats m'hauré d'apuntar al Banyeres...

    *Sànset*

    ResponElimina
  17. A mi de petit m'agradava molt en Musculman! De fet no fa tants anys que era petit :P

    ResponElimina
  18. buf jo no se quin triar. Podria ser naruto, lobezno de x-men, el protagonista de la meva historia...
    Pero si ha de ser dels classics em quedo amb en batman.

    I si es dels nous Iron man

    ResponElimina
  19. Jo també sóc dels de cada dia i de la sèrie que em va enganxar, sobretot Hiro Nakamura! (que desafia l'espai temps!)
    I aquest superbanyera? fa molt bona pinta!

    ResponElimina
  20. El Superbanyera sense cap mena de dubte! És el més proper a nosaltres, el més real i el més simpàtic! Potser hauríem de buscar algú que en fes el còmic i després la pel·lícula! :D

    Tot i que tots ja sabem com acabaria tot plegat, oi?

    ResponElimina
  21. A mi m'agradava superman...això que pogués volar i fe r coses impossibles per ajudar els altres...

    ResponElimina
  22. Moltíssimes gràcies per tots els comentaris i per les vostres votacions!! ;-)

    Us he de dir que alguns de vosaltres mencioneu Súperherois que jo no havia sentit a dir mai, però que els he buscat a tots a Gúguel i ara ja en sé més... sempre s'aprenen coses noves hehe

    Queden sis dies per anar votant... de moment hi ha un Súperheroi destacat, però encara no es pot donar res per segur ;-)

    ResponElimina
  23. Jajajajaja!!!
    Assumpta, ets la "pera".
    Jo, sense cap mena de dubte, voto per "superbanyera", el trobo com una mica més humà, no et sembla?
    I la capa, és impressionat.
    Sí, sí, tant per ell com per la capa, em quedo amb "superbanyera".
    Ah! I en segon lloc però a molta distància, voto per en "superman"

    ResponElimina
  24. jajajajajajja que bona!!!!

    jo sóc molt de l'Spiderman, però molt. Tot i que trobo que tots els alter ego dels super herois són uns sòmines de catàleg, no poden ser més tòtils ni estudiant-s'hi, que l'altre dia vaig veure la versió moderna de superman i quines ganes de fotre-li una bona tustada al Clark Kent, burro!
    En Batman és diferent, m'agrada molt i molt sobretot perquè no té super poders.

    em quedo amb en Superbanyera, sé que en Jordi no en té res de sòmines, tot el contrari!

    ResponElimina
  25. MERCÈ i ELUR.- Sospito que no cal preguntar a qui heu votat hehehe :-)))

    ResponElimina
  26. De petit era molt fan del Superlópez.

    Però dels "normals" em quedaria amb el Superman. Segurament al ser el primer de qui se'n va fer pel·lícula va marcar molt als que la vam veure al seu moment.

    ResponElimina
  27. jejejejeje... boníssim,...xò saps què és el que m'ha cridat més l'atenció del post?.... l'Assumpta veient una pel·lícula!!! no m'ho puc creure!!!jejejejeje.
    el meu super-heroi perferit era en musculman, que em feia riure de valent!!!!!
    bé,de fet m'agraden més els superherois de carn i osssos, aquells que es mouen caminant i fan possibles cada dia els impossibles amb treball i esforç i no superpoders. Per tant crec que ja saps quin votaré!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!