diumenge, 26 de setembre del 2010

Síndrome d’Estocolm... Be OK!!

Diumenge, quarts de tres, dinem tranquil•lament a casa els meus sogres, la tele està posada i, de cop... la sento!! És ella!! No la podré oblidar mai de la meva vida... la cançoneta!! Aquella cançoneta!!

Miro i es tracta d’un anunci d’un cotxe, concretament de l’Opel Meriva (a mi com si em diuen Volkswagen, Volvo o Toyota... que només distingeixo els 600 i prou... mai a la vida he tingut cotxe i el tema no m’interessa gens) però la música!!... Aaaagh! No sé si m’agrada o què, però no puc deixar de cantar-la...

És la mateixa música que et posen a Movistar quan et diuen “espere un momento, estamos tramitando su solicitud”... “no se retire, en breve será atendida su llamada”... “siga a la espera, le recordamos que la llamada es gratuita" i la musiqueta sona una i una altre vegada i acaba i comença i comença i acaba... no, acaba no, només comença... no té fi... aissss... crec, crec... sí, crec que, com en una mena de Síndrome d’Estocolm... ara m’agrada!!!
És curiós que les dues companyies hagin coincidit en la musiqueta... Proveu, proveu, truqueu a Movistar... jo en sóc experta (crec que els enyoro i tot... en el fons, tants anys junts, tantes experiències viscudes... aisss)... si un dia em trec el carnet de conduir em compraré un Opel Meriva, perquè sí!!... A més, m’estan entrant ganes de trucar a Movistar i demanar-los perdó i... jo què sé... reconciliar-me... ufff... sóc una sentimental... La voleu escoltar sencera? ;-) (Vigileu, després de la vegada quatre-cents set és absolutament addictiva)

 

17 comentaris:

  1. I no serà que la tal Ingrid Michaelson és sueca? Dona, no sé, pel nom podria ser... Dic, per això de la síndrome d'Estocolm.

    Conec la cançó (no per Movistar ni pel cotxe aquest), i realment és alegre, dóna bon rollet.

    Doncs... bon rollet per la setmana que comencem, Assumpta!

    ResponElimina
  2. Si tots els síndromes d'Estocolm fossin aixi ....au doncs a cantar! ui jo no puc els salmons no canten...

    ResponElimina
  3. Sona bé la cançoneta. Jo, com que no miro la tele, no m'assabento d'aquestes coses. Però de quan la mirava, recordo que els anuncis d'Opel Meriva sempre la triaven molt bé la cançó. És tot un altre estil, però escolta això: http://www.goear.com/listen/4cf7235/gabriel-lamb

    A mi m'encanta i la vaig sentir en un anunci d'Opel Meriva. Potser t'agrada, parla de l'àngel Gabriel. Vaja, d'un tio que compara amb l'arcàngel, suposo.

    I també hi havia una altra cançó que sortien ballant dins del cotxe que també estava molt bé. Mira, ara vaig a buscar-la.

    ResponElimina
  4. T'ha segrestat una cançó? Et té presonera i t'agrada... deus tenir raó... Síndrome d'Estocolm total.

    Però la cançó no està malament, té raó en Ferran dóna bon rotllet...

    Si necessites un rescat, avisa, que venim tots, eh?

    ResponElimina
  5. és veritat que a través dels anuncis moltes cançons es fan conegudes i són éxits. sempre he pensat com s'ho fan els publicistes per triar músiques. Amb el teu post acabo de pensar que igual són les discogràfiques qui envien les cançons a les agències de publicitat perquè les posin. I mira, igual aquests dos anuncis són d'agències diferents i s'han trepitjat la cançó.

    Que per cert, dóna molt bon rotllo!

    ResponElimina
  6. Què bé! Una persona més que tampoc té cotxe! A casa, ni els meus pares han tingut mai carnet i ara "segueixo" aquesta tradició. Ens han arribat a dir que com podíem haver viscut sense!
    Aquestes companyies deuen haver escollit aquesta cançó pel bon rollet que comenta el Ferran.

    ResponElimina
  7. FERRAN.- Doncs el cert és que té nom de sueca... però l'he buscat a Google i diu que viu a New York (no he pogut trobar enlloc on és nascuda... quins misteris!!)
    Sí que dóna bon rotllet, sí... imagina, amb Movistar, aguantar esperant al telèfon sense penjar i que no et posis de mal humor ja té mèrit, eh? I és gràcies a la cançoneta :-))


    ELVIRA FR.- I tant!!
    Però en el meu cas és greu, eh? perquè mira que sempre que trucava a Movistar era per barallar-m'hi i la musiqueta aconseguia transformar-me i poc em faltava per posar-me de part de la companyia :-))
    Ostres, no diguis "salmó" una altre vegada, dona, que em fas venir gana :-))


    XEXU.- Ah però si jo la cançó me la vaig aprendre de memòria "esperant" que m'atenguessin a Movistar, no per la tele... i fins avui, aquest migdia, a casa els sogres no he sabut que també sortia a l'Opel Meriva :-))
    Ja he sentit aquesta cançó... és xula! No la relacionava amb cap anunci...
    I l'altre? Que no me la portes? Que també m'agradaria poder-la sentir :-))


    CARME.- He llegit el teu comentari i no he pogut evitar una riallada... siii m'ha segrestat una cançó!! però no vull ser alliberada (mentre no m'impedeixi bloguejar) ;-))
    Jo crec que té un component estrany que fa que et calmis quan truques a Movistar (i ara els enyoro!!) :-))


    RITS.- Saps que és una molt bona teoria? Ai caram, caram... dues agències rivals, triant la mateixa cançó per a dos productes diferents i la discogràfica de la Michaelson fregant-se les mans :-))
    Jo l'estic escoltant una vegada darrera l'altre mentre responc els comentaris ;-))


    ALBERT B. i R..- Hahahaha què bo!! Nosaltres sempre érem els "bitxos raros" de la família. Ni mon pare ni ma mare tenien carnet... anàvem als llocs en autobús i, si era una urgència, en taxi :-)
    El meu marit té carnet, però tampoc hem tingut mai cotxe... i jo ni carnet tinc...
    I, sí, una vegada una persona em va fer un comentari gairebé de menyspreu per no tenir cotxe però, si et sóc sincera, no em va afectar massa :-)
    Ara tornaré a escoltar la cançó hehehe

    ResponElimina
  8. Ja m'he fixat en l'anunci i em sonava d'abans, però no la identificava (en veure l'anunci de Movistar ho he tingut clar!). I si l'havia sentit abans no hi havia parat atenció, però està bé.

    ResponElimina
  9. Sí, sí la mateixa cançó Que en posa dels nervis quan tinc que esperar-me estona penjada el telèfon, perquè t’atenguin a Movistar.

    ResponElimina
  10. Certament es tracta d'un cas greu de síndrome d'Estocolm. ;-DD
    Com pot ser que, enlloc de provocar-te un atac de nervis, diguis que t'agraden les cançonetes (encara que només sigui una) amb les que ens "maxaquen" quan truquem a aquests telèfons d'informació on només ens informen de que hem de continuar esperant a que ens informin? :-DD

    Dit això i com que jo no l'he hagut d'aguantar perquè no truco gairebé mai a Movistar (és una de les avantatges de tenir targeta de prepagament en lloc de contracte) doncs t'he de dir que és cert que la cançó està molt bé i, com diu en FERRAN, dóna bon rotllo. :-))

    ResponElimina
  11. No he pogut escoltar la cançóoo!

    Estic a la uni i aquí no hi ha instal·lat no sé quin coi de flach que es necessita, ni tan sols sé de quina cançó parles!

    Però com que m'has deixat intrigada potser truco a Movistar...

    petons maca

    Utnoa

    ResponElimina
  12. En fin la música es pegadiza y puede que de tanto oirla y sufrirla en eses esperas cuando llamas a Telefónica termines sintiendo el síndorme de estocolmo jajaj! diria que esto es el colmo. Besos tía Elsa.-

    ResponElimina
  13. Sí que la conec a la cançó, vaig estar tot una setmana trucant a la companyia en qüestió, i em va repetir a mi mateixa mil vegades: I just wanna be ok...

    ResponElimina
  14. He de confessar que, durant tot el dia d'avui, cada vegada que m'apropava a l'ordinador clicava el YouTube perquè sonés la musiqueta... sóc presonera d'aquesta tonada... em té absolutament abduïda...


    P-CFACSBC2V.- Tu també ets Movistar? :-))
    Ooooh!! per què dic "també" si jo ja no ho sóc?... aggggh... no pot ser que enyori a qui m'ha fet les mil trastades!!... Estic greu!


    M. VICTÒRIA.- La primera vegada que la vaig sentir vaig pensar "apa, ja tenim aquí la cançoneta per fer-nos esperar..." però a mida que l'anava escoltant era com si em xuclés la voluntat... fins que em va agradar! :-))


    McABEU.- Tens raó, estic fatal!!... Tinc certes tendències empàtiques estranyes... Saps? Ara mateix està sonant la cançoneta i, quan s'acaba, voldria que tornès a començar :-))
    Mac!! Fes-te contracte!! Així t'hauràs de queixar i la podràs sentir!! :-DDD
    I jo amb Orange... ai, no som pas ben res...


    UTNOA.- Oooooh!! No l'has pogut sentir?? Has d'escoltar-la, com sigui, és una música imprescindible!!... Jo aquest matí l'he posat unes quatre-centes vegades i he fet un munt de feina... és com si portés energia!! :-))


    TÍA ELSA.- Creo que a partir de determinado número de reproducciones de la melodía, ocasiona una especie de "dependencia" de tal modo que si no la puedes seguir escuchando te entra "el mono" :-)))


    VENTAFOCS.- I segueixes essent de Movistar? :-))
    És que a mi abans la cançó m'agradava però tampoc hi pensava massa... és des del moment que m'he canviat d'operadora, que tinc com un enyor estrany... ai!! (sospir!!) :-))

    ResponElimina
  15. No la vaig trobar, si no ja pots comptar que hagués vingut de seguida a dir-t'ho. El que passa és que no en tinc cap dada, només que sortia en aquest anunci, així que és complicat. Si algun dia se m'apareix ja t'ho faré saber, com que segur que recordes aquests comentaris...

    ResponElimina
  16. Com que no em deixes comentar al post de les endevinalles perquè l'has bloquejat, et comento aquí (però no et responc a l'endevinalla perquè sé que estic fora de temps).

    Ja l'he sentit algun cop aquesta cançó, i no m'agrada perquè la trobo repetitiva i amb una lletra absurda. És música d'ascensor. Això sí, enganxa, i això genera vendes o com a mínim que se'n parli, com has fet tu amb aquest post.
    Adéu!

    ResponElimina
  17. Ah, mira, ara els trobes a faltar, oi? Jo ja t'ho deia que "més val boig conegut que savi per conèixer"

    Si és que un només s'adona del que tenia, un cop ja ho ha perdut.

    No et preocupis, amb una mica de sort en el proper anunci d'Orange posen una cançoneta que diu quelcom així: "I just wanna be OK", jeje.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!