dimecres, 2 de març del 2011

24.000 i 32.256

La meva mare i la meva germana són unes grans afeccionades a fer puzzles, els agrada molt i hi treballen en equip (de dos).

Un dia, parlant amb un amic d’aquest hobby familiar, li vaig explicar que el puzzle més gran que es comercialitza a l’actualitat és un que es diu VIDA, de la casa Educa, que té 24.000 peces i, justament quan buscava imatges per ensenyar-li com era, em vaig assabentar que VIDA ha estat superat per un de la casa Ravensburger que en té exactament 32.256 i que representa 32 quadrets de Keith Haring.


VIDA d'Educa



Personalment m’agrada més el d'Educa, perquè té una continuïtat, és “una sola imatge” i em sembla molt més difícil, a més, trobo que 32.256 és un número molt estrany... jo mai hagués fet un puzzle amb aquest número de peces.


KEITH HARING de Ravensburger


Ah, aquest post no té res a veure amb els anteriors... El capítol III ja sortirà quan toqui.

24 comentaris:

  1. Collons, però almenys es pot comentar! Que ja m'ofegava d'aguantar la respiració, ens tens intrigats!

    Déu n'hi do amb els puzles aquests. Quan era petit m'encantaven, en feia tots els estius amb ma mare i mon avi, n'havíem fet molts. És distret, però al final te'n canses, sempre és igual. A mi també m'agrada més el puzle 'Vida', però aquests peixets del fons, amb tants coloraines, no vegis com han de ser de difícils de fer!

    ResponElimina
  2. Jo com en XeXu... que penso que és dolent per la salut i per la respiració i per l'estrès no poder comentar... o sigui que si tenim problemes psicosomàtics ... allà tu i la teva consciència! je, je, je... :)

    Coi, que vaig estar a punt d'enviar-te un comentari per mail!

    Mai no havia sentit tan agraïment a uns puzzles de 24.000 i 32.256 peces. Gràcies puzzles, que l'Assumpta ens deixa comentar! :) Gràcies Assumpta per parlar de puzzles així entre mig de l'intriga. Agafem aire... doncs... ara ja estem preparats... però t'aviso (i quien avisa no és traidor) si dura molt t'enviaré els comentaris per mail i no podràs fer res per evitar-ho. :P

    A mi m'agraden els puzzles, no en faig perquè no tinc temps de tenir tantes addiccions, però si m'enganxo a un puzzle, mare meva!

    ResponElimina
  3. maaaaarededeusenyyyoooor!!! més de 32mil peces!!!

    (jo vaig haver de deixar de fer puzzles, podia quedar-me desperta hores i hores fent-los...)

    ResponElimina
  4. Bufa! com a molt els he fet de 500 peces! quina paciència i quina feinada! a veure quan ens dius de què va això de les peces de puzzle....em tens intrigada!

    ResponElimina
  5. XEXU.- Hehehe sí, sí, aquest es pot comentar... és que els altres, igual encara hagués ficat la pota en les respostes als possibles comentaris i s'hagués descobert "tot" abans d'hora ;-)
    Ei... de veritat, que no espereu res de l'altre món... és una cosa que... NO!!... ai, ja anava a parlar de més... :-))
    Sí, sí, aquest VIDA ha de ser difícil però... molt, molt.


    CARME.- No, dona!! :-) Ai, mare meva, problemes psicosomàtics i tot!! :-DD
    Uuuui, si m'arribes a enviar un mail, potser encara haguessis aconseguit informació privilegiada i ara ho sabries "tot" :-DD
    Els Puzzles estan molt contents que et dirigeixis personalment a ells, t'envien records i unes quantes croquetes de bolets :-DD


    KUDIFAMILY.- Sí hehe... jo no m'ho puc ni imaginar! ;-)
    I deus haver de tenir una taula enorme!!
    La meva germana ha vist a la botiga la capsa del de 24.000 peces i diu que és molt gran!... I em van dir que valia 107 Eurus (crec) o sigui que imagina!!


    ELFREELANG.- Ai, ara em fa por que quan veieu de què va això dels posts anteriors em tirareu el blog pel cap :-)
    Sigueu bons i bones i penseu que jo mai no ho faria ;-))
    La meva mare i la meva germana els fan de 1.000, vull dir que tampoc han arribat a molt més... però de 1.000 són xulos, ja ;-)

    ResponElimina
  6. Jo tinc un trencaclosques de 2.000 peces, des de fa 5 anys, potser, i encara no he tingut esma de posar-m'hi..... algun dia... no tinc temps!

    ResponElimina
  7. Ja fa molt de temps vam estar enganxats als puzles...Quan n'acabaves un ja anaves a buscar un altre de més peces...T'hi posaves i no veies mai el moment de plegar!!... Sort que vam plegar abans sino penso que encara ens haguéssim embolicat amb el de 24.000 i faríem unes ulleres fins a mitja cara!!
    De totes maneres he de reconèixer que ens ho havíem passat molt bé, així és que gràcies per recordar-m'ho.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  8. Hola, ostres això si que em supera. Jo tinc la casa plena de trencaclosques penjats, els meus són de quadres d'en Van Gogh, i els tipics de cuina espècies i pasta. Aquest estiu varem fer el Guernica de 3000, però 24000!!, això si que és massa.
    Felicitats per la paciència.

    ResponElimina
  9. bufff...

    Jo recordo que el meu avi era molt aficionat al tema. Quan se'n cansava, deixava el puzle sobre el llit per tornar-hi el dia següent. Et pots imaginar, llavors, quina era la meva afició...

    Sí, s'emprenyava com una mona.

    P.S. Ja disculparàs el quasi-gens-bloguisme. No sé que coi passa!

    *Sànset*

    ResponElimina
  10. P.S. A la final de la Champions el Barça segur que hi arriba. No tinc tan clar que al final d'un puzzle s'hi pugui arribar (en referència al post anterior...)

    *Sànset*

    ResponElimina
  11. No he sigut mai gaire de fer puzzles, no tinc la paciència necessària per gaudir-ne com cal. Així que si jo ja trobo exagerats els de 1000 peces, et pots imaginar que en penso d'aquests que ens ensenyes: Em fan por!!. :-))

    En quant a l'altre puzzle, el que vas muntant tu peça a peça, estic d'acord amb en XEXU i la CARME que ens costa no poder comentar però trobo que aquesta intriga és bona idea, mentre "la cosa" va creixent. ;-)

    ResponElimina
  12. A mi m'encantaven els puzles quan era xicoteta! però clar, passar de les 100 peces a les 32.000 em pareix molt fort...

    ResponElimina
  13. No suporto els puzles. De fet, quan de petit me'n regalaven (a casa som així de guais fent regals-puteig) m'ho prenia més com un càstig que no pas com a regal.

    Dit això, i sabent que ta mare i ta germana practiquen aquesta especialitat, afirmaré que admiro la paciència de qui els fan.

    Vamos ... que admiro a ta mare i ta germana, primer, per tenir una filla i germana tan trempada i, segon, per fer puzles.

    ResponElimina
  14. A mi m'agrada més el "Vida", també n'he fet uns quants... però quan has de portar a emmarcar això tant gran... com ho deuen fer?

    ResponElimina
  15. El primer puzzle es molt xulo en canvi el segon... No l'entenc! Sembla Fringe!

    Per no poder passar pel meu blog, no et preucupis! Perquè tampoc ser quina entrada posar ara!

    ResponElimina
  16. els meus pares són molt aficionats al tema però jo no he heretat aquesta passió. A casa, el més gran, és de 10.000 peces... i ja van tenir problemes d'espai...

    ResponElimina
  17. a mi em posen un puzle d'aquests i m'han de tancar al psiquiatre....ho admiro molt però jo soc molt dolent amb això

    ResponElimina
  18. No sóc de puzzles però m´encanta la intriga...sempre que sàpiga que té un final feliç.

    ResponElimina
  19. Uf, a mi un puzle de 1.000 peces ja em costa… :-)

    ResponElimina
  20. Una passió més de les meves: fer-ne. M'encanten!

    ResponElimina
  21. Jo en tinc un que vam fer la meua germana i jo fa molts anys, quan érem petitets. L'any passat ens n'adonàrem de que una peça estava mal!! És molt trist que després de tants anys ho vejam...

    De totes formes, estic amb tu, Assumpta; El de 24.000 està millor pel número i pel dibuix...encara que Keith Harings és molt Keith Haring...

    (torna prompte amb el capítol III)

    ResponElimina
  22. Felicitats a la teva mare i germana!!!
    tenc una amiga que va fer "la capella sistina" de 8000 i ja me semblava enooooorrrrme....però vist aço...no és res!!!
    Salut!! I a seguir fent puzzles!!

    ResponElimina
  23. hummmmm a mi tambe m´agrada mes el d´Educa.... santapaciencia !!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!