divendres, 23 de novembre del 2012

Salvador Cardús... veritablement emocionant


Per anar reflexionant...

6 comentaris:

  1. No cal dir que aquest home parla molt i molt bé, i les coses no les pot dir més clares, res d'eufemismes ni metàfores, tot i que es serveix d'una per expressar, ben clarament, el que pensa. Un altre breu discurs que quedarà per la història de Catalunya.

    ResponElimina
  2. Gràcies per dur-lo fins aquí, Assumpta.

    Gràcies Salvador Cardús!

    Salpem!!!!

    Me l'enduc al meu blog!

    ResponElimina
  3. XEXU.- L'he escoltat un munt de vegades... m'emociona. La comparació amb aquesta travessa difícil i complicada m'arriba al fons del cor.
    Jo no sé com reaccionarà la gent amb les llargues nits de foscor que ens esperen, però jo no defalliré... Tindrem èxit i llavors compartirem l'honor i el reconeixement...



    QUADERN DE MOTS.- Salpem!! Valents, sense mirar enrere, només endavant... No m'importa passar fred, no tindré por de la foscor... sé patir... sempre ho he estat d'idealista... M'agrada anar darrera un somni i aquest somni em té el cor enamorat... Salpem!!



    CARME.- Donada la meva recent afició al Twitter (per estar informada "al segon" de tot el que passa en aquest moment històric inigualable) vaig veure que, a la pàgina de VilaWeb es podien seguir en directe els mítings de final de campanya de CiU i d'ERC... Vaig posar el de CiU i vaig poder sentir en directe aquestes paraules d'en Salvador Cardús... seny, prudència i valentia, molta, molta valentia.
    Haurem de ser pacients, haurem de saber patir (ja en sabrem?)...
    Recordem:
    "Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar, tornarem a vèncer"

    No hi ha victòria sense lluita (pacífica... però lluita) Serem capaços de patir? Em fan por els que no sabran aguantar... Qui no sigui valent no es pot enrolar amb en Shackleton!!

    Tenim una societat tan materialista, CARME, que no sé què aguantarà la gent per un ideal i això em fa por...

    Però nosaltres aguantarem!! Valents!! Per Catalunya!!! Salpem!!!

    Ja he vist el vídeo al teu blog!! :-)))

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has eliminat el comentari... potser t'ha semblat massa dur un cop l'has vist escrit ;-)
      Si vols la independència, no menystinguis les aportacions de qualsevol persona que pugui sumar.

      El més important és que l'independentisme creixi... què més dóna si hi ha qui ha estat independentista tota la vida, fa vint anys, fa deu, fa cinc o fa mig? es tracta d'arribar a la conclusió que la independència del nostre país és el millor per a tots... i, com més siguem, més contents hauriem d'estar i rebre amb els braços oberts a cada nova persona que es vagi "convertint" ;-)

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!