diumenge, 7 d’abril del 2013

A classe d'anglès!!

És maco arribar a classe i trobar-se la taula així:


I és que la nostra profe, la Helen (per la imatge, algú endevina d'on és?) és molt detallista i si un dia parlem del te, ens prepara un te; si s'apropa Tots Sants, ens porta panellets; si el tema és la xocolata, segur que tenim uns bombonets; algun divendres de Quaresma cauen bunyols i així... A més que, els dies que no hi ha res "especial", damunt la taula sempre hi ha caramels ;-)

Si a això unim que, quan algú fa una celebració especial, com per exemple, l'aniversari, també porta alguna cosa per compartir, ens podem trobar amb un autèntic i deliciós Pumkin Cake


preparat per la Vero, per celebrar que avui és el seu aniversari!! 

Això és el que vaig trobar jo divendres passat... Fa goig, eh? El tema era els maduixots... d'aquí surten jocs, definicions, lectura... i, per cert, també un brindis


amb un refresc de maduixa que s'anomena Fragolino! ;-)



La mà de la Vero aguanta un dels bombons de maduixa banyada amb xocolata preparats especialment per la Helen perquè es pugui veure bé a la foto.

Bé doncs, ja veieu que ara que la Generalitat ha decidit prendre's seriosament això de saber idiomes, no cal preocupar-se. Aprendre'n és molt agradable!! Sobre tot, en un ambient així, amb una professora i unes companyes tan maques!

Aprofito per felicitar la VERO!! ja que avui és el seu aniversari! 

HAPPY BIRTHDAY!!


ACTUALITZAT A 7-4-13 A LES 23:40

Enllaço un post que vaig fer fa dos anys i mig sobre les classes d'anglès... ;-))

25 comentaris:

  1. No és el primer cop que ens parles de les teves classes d'anglès... bé, dels tiberis que feu a les classes d'anglès! Home, si tots els professors d'idiomes fossin com la teva, segur que s'acabaria el fracàs escolar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que sí que s'acabaria :-))

      La Vero i jo diem que és l'hora de la "teràpia"... una hora i mitja cada divendres, classe de conversa, els temes més inversemblants que et puguin passar pel cap (igual parlem de les maduixes, que d'animals, de tradicions, paraules rares... recordo un dia, fa anys, que la classe va estar dedicada a un bon senyor -no recordo el nom!!- que es considerat el pitjor poeta anglès de la història hehehe... com vàrem riure!!)

      Elimina
  2. Moltes, moltes, moltes gràcies!!!! això que m'has dedicat es un dels regals mes macos: el teu temps per fer una entrada pel meu aniversari, el meu pastis i, clar la classe tan maca que tenim els divendres. Si aprenc,, no ho sé, però que es la millor manera de mantenir l'angles, segur que si.
    Moltissimes gracies de nou!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res, guapa!! T'ho mereixes!! ;-))

      Per cert, a en Josep Lluís, que és de gustos "tradicionals" i no és massa atrevit amb nous sabors i tal, va trobar deliciós el teu pastís de carbassa!! ;-))

      Jo pensava que no aprenia massa perquè ja saps que no estudio mai (estudiar va en contra els meus principis hehe), però segur que se'ns queden coses... i, a més, tu ja parles fantàsticament. L'altre dia pel carrer un noi amb tota la pinta de ser del "Salou-Fest" aquest (o com es digui) em va preguntar per anar a Correus, jo li vaig explicar i vàrem parlar un parell de minuts i... hehehe... jo anava amb el mossèn, que anàvem a la impremta (ell parla, a part de català i castellà, francès, italià i, llatí, és clar) doncs em va fer gràcia perquè m'anava dient "tu parles anglès... això era anglès-anglès..." hehehe (i havien estat dues frases i mitja!)

      Elimina
  3. Oooh, quin munt de bones raons per apuntar-se a clases d'anglès! Hauràs de dir a la Helen que vingui a fer clases a Vilafranca :)
    Avui he pensat en tu; he anat a veure una cantada de caramelles a Castellví de la Marca i hi actuaven tres colles de Reus. He mirat a veure si alguna dona s'assemblava a tu, tenint com a referencia alguna foto que has publicat, però hi havia moltíssima gent i gairebé totes les femelles cantaires eren bastant més velles. M'hauria agradat saludar-te.
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe quina gràcia!! ;-)) No, no, jo era a Reus, no sabia això de l'actuació de tres colles de Reus... jo no faig res especial... però mira, em fa il·lusió que m'hagis buscat!! ;-))
      Abraçades a tu també!!

      Elimina
  4. Respostes
    1. Són un "no-parar" de riure... i, a més, com el local està en uns baixos, tu passes pel carrer i des de fora se senten els riures... És boníssim :-DDD

      Elimina
  5. Amb llaminadures l'anglès entra millor, segur.
    Però teniu temps de fer classe?

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que sí!! ;-)) Amb les rialles i la panxa plena l'anglès s'aprèn molt millor :-))

      Elimina
  6. M'has recordat la profe particular d'anglès que vaig tenir als 13 o 14 anys: anava a casa seva dos cops per setmana, i en arribar em preparava un te i unes magdalenes. Ella, l'Àngels, em va fer estimar l'anglès com ningú :))

    ResponElimina
  7. Amb aquestes "raons" damunt la taula fins i tot jo m'apuntaria a classes d'anglès. :-))
    Happy Birthday a la Vero!! :-))

    ResponElimina
  8. L'anglès i jo cada cop som més amics, però tot i així em costa taaaaaan!!!! Que bonic que et rebin amb aquests menjars!!! MMMMmmmmm!!! M'ha vingut de sobte una gana irremediable! :-)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo sempre tinc gana així que aquest és un reclam magnífic per no perdre'm les classes :-DDD

      Elimina
  9. ja ens ho vas ensenyar un altre cop... quines dentetes ens fas!
    Jo li vaig proposar al meu profe d'anglès i va dir que amb la boca plena no es pot parlar i només ens ho deixa fer si tenim algun aniversari.
    Llavors ell és el primer de tenir la boca plena!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiii :-)) he enllaçat el post de llavors perquè es vegi la "teca" ;-))

      De fet, quan toca llegir, la Helen sempre pregunta "a veureeee, algú que no estigui menjant!!" :-DDD

      Elimina
  10. ara entenc perquè diuen que l'anglès engreixa!

    ResponElimina
  11. Amb una profe tan "enrotllada" també aniria jo a classe!!!! I del que fos! Rus, taichi o patchwork... I és que no hi ha matèries difícils: quan un professor fa la classe amena utilitzant els mètodes que vulgui, no hi ha alumne que s'hi resisteixi...
    Ja veig que aquesta profe val un imperi!
    (Nota: us peseu a començament i a final de curs? Ho dic per si a part de guanyar coneixements guanyeu alguna altra cosa...jeje)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Diuen que "el saber no ocupa lugar" i, per tant, tampoc deu pesar, oi?... o sigui que tot el que guanyem és a base dels aliments!!! :-DDD

      Elimina
  12. Jo no havia passat per aquí perquè aquests dies he tingut un virus a la panxa que deunidó!!
    Ara si puc fer un tast i felicitar a la Vero, pero molts d'anys!!

    Per aquí no tenim cursos d'aquests, per això el meu anglès és pèssim. :)

    Aferradetes i bon dia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No creguis que el meu anglès és bo.. sóc una mandrosa terrible que, després, quan arriba a casa, no estudia ni res de profit... Si hagués estat una bona estudiant podria tenir un nivell molt bo, però res... Ai, ara em sap greu dir-ho... és com si ho veiés "des de fora"... Res, res, a millorar!! ;-)))

      I la panxolina? ;-))

      Elimina
  13. Apa que no us cuideu!!! així jo tb aniria a classe d'anglès!!

    Felicitats a la Vero!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va, vine, dona!!! ;-))

      T'imagines venir de Barcelona a Reus per poder assistir a aquestes classes d'anglès? ;-)))

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!