divendres, 19 d’abril del 2013

Què? / Qui?.- Març 2013.- Primer dia de Joc.- Imatge inicial.

Amb l'ordre que em caracteritza, i tot i ser conscient que ja ha passat més de la meitat del mes d'abril, passo a proposar-vos el joc del mes de març ;-)

El mes de gener de 2012 vaig començar un nou joc d’endevinar imatges, una barreja de la “Imatge misteriosa” i del “Personatge Misteriós”: Un mes s’haurà d’endevinar un “QUÈ” i al mes següent un “QUI”.

Per fer-ho més emocionant, els “Què” i els “Qui” aniran per parelles de mesos (gener-febrer / març-abril / maig-juny / juliol-agost / setembre-octubre / novembre-desembre) Sis parelles.

Cada encertant d’un Què (imatge) o d’un Qui (personatge), tindrà un punt. Cada persona que encerti un Què i un Qui de la mateixa parella de mesos tindrà un punt extra.

Doncs bé, encara que ja som a Abril, la publicació el mes passat d'un Relat Conjunt en fascicles em va canviar tot l'ordre (més o menys ordre) mental dels posts, fa que, pel que respecta al Què / Qui ens trobem al mes de Març i, per tant, toca encertar un QUÈ (imatge misteriosa). Us recordo les normes:

- El Joc durarà dos dies (com a màxim).
- El primer es presentarà una foto molt ampliada, distorsionada o des d’un angle estrany per veure si es pot endevinar què és.
- Si algú encerta què és el primer dia, el Joc ja s’acaba.
- Si ningú l’encerta, hi haurà un segon dia amb una nova imatge de la mateixa "cosa" per fer-ho una mica més fàcil. En cap cas hi haurà pistes "extra", només imatges.
- El segon dia es publicaran les respostes rebudes el primer dia.
- Es podran donar diverses solucions.
- La resposta ha de ser el més exacta possible. Si hi ha respostes poc concretes jo mateixa interpretaré si s’apropen suficientment o no a la solució "ideal" com per ser considerades correctes.
- Cada encertant tindrà un punt. Hi haurà tants guanyadors com encertants, independentment de qui ho hagi dit primer.
- Mentre duri el Joc els comentaris estaran moderats.

Us animeu a jugar? Si? Doncs us pregunto:

Algú sap QUÈ ÉS AIXÒ?


Us recordo que, en aquests moments,  LA CLASIFICACIÓ GENERAL ESTÀ AIXÍ (Els empats van per ordre alfabètic)


Tres punts.- CARME ROSANAS, MIREIA i XEXU
Dos punts.- ----
Un punt.- DAFNE, JJMIRACLE, JORDI, LLUÏSA, PONS007 i RITS

Fins demà a la mateixa hora!!!

9 comentaris:

  1. Jo crec que són cabdells de fil d'alguna mena. Per la foto sembla com si fos un fil o cordill d'aquests que són com peluts... però també podria ser que haguessis fet la foto borrosa, per "distorsionar", no? Doncs jo dic això, dos cabdells de fil! Au!

    ResponElimina
  2. De moment ni idea. Per la textura sembla una cosa feta de pelfa o de feltre. Pot ser un peluix o una de les teves manualitats?

    ResponElimina
  3. Hooolaaa!!! Osti, últimament estic molt desconectada de la xarxa i no havia vist que havia tornat a començar de zero el què, qui de l'Assumptaaa!!!

    A veure..... jo crec que això que ens ensenyes és una cosa una mica toveta, rodoneta... i pensant pensant m'atreviria a dir que potser és la corretja d'un rellotge, o potser és un collaret......

    ResponElimina
  4. Així per provar: un coixí o quelcom semblant sobre un sofà (el costat)???

    ResponElimina
  5. Acabo de tenir una inspiració, però no ho veig gens clar. Pot ser que sigui una anella d'aquelles per desar els tovallons? Amb un tovalló a dins, és clar. A veure què tal, ara que anava primer ho espatllaré!

    ResponElimina
  6. Com t'agrada posar-ho difícil, està tan borrós que no és veu res!!!!
    Però ja que es tracta d'un joc i així, com a mínim, riuràs, doncs diré que és un llumí (misto, cerilla).

    ResponElimina
  7. Una maduixa amb nata!!!!

    és broma, és broma... no en tinc ni idea...

    Ja pensaré

    ResponElimina
  8. uuuuuuf...el dia que n'encerti un, repicaran les campanes de Santa Maria la Major!! ;)

    És alguna cosa vermella!!
    Bona tarda!

    ResponElimina
  9. N'hi idea, això que es un QUÈ i no un QUI.

    ResponElimina