dijous, 27 de juny del 2013

Post "extra" per causes alienes a la meva voluntat

Benvolguts i benvolgudes:

Estic fent aquest post des del meu ordinador de sempre, però no sé si a mig escriure li agafarà un "patatús" i em quedaré sense acabar-lo així que, més val que no m'enrotlli massa (cosa difícil!)

Aquest matí he engegat aquesta màquina adorable i al cap de poc ha sofert una aturada cardio-respiratòria sobtada i he perdut el que estava fent (un mail a la meva germaneta). He intentat diverses reanimacions però les reaccions eren de pocs segons. Com jo havia de marxar, doncs he pensat en deixar-lo i que per la tarda ja veuria "com es trobava".

Per la tarda, pels volts de quarts de set, torno a seure aquí davant i... un altre shock generalitzat l'ha deixat negre... Quan el reanimava llavors es quedava aturat, amb una pantalla concreta, però no feia res... Després s'apagava i ell mateix mirava de tornar-se a engegar...

Finalment he telefonat al meu veí, que és informàtic, li he explicat i m'ha dit que aquest vespre, quan surti de treballar, me'l vindrà a buscar...


Però bé, resulta que avui a quarts de dotze he de donar el resultat de la imatge misteriosa. Com faré el post?... Que no arribi el pànic!!... Tinc una petita netbook (coneguda com a Minnie Mouse pels més habituals d'aquesta casa) així que puc fer el post amb l'ordinador en miniatura... Sortirà bé? Sí? No?... En tot cas, si arriba l'hora i no surt post és que no me n'he sortit, però al menys us he avisat.

Eeeeeei, ara està aguantant, eh?... Truco al veí i li dic que no cal que vingui?... Bé, he sacsejat una mica la torre... però...

En fi, vaig a publicar això, que més val estar segurs. Si em poseu comentaris de suport (hehehe) recordeu que encara estan moderats pel joc, no passa res, tot s'arreglarà al seu moment.

Si m'he de comprar un ordinador nou estic pensant la forma de fer una col·lecta per la catosfera... No, no dissimuleu, s'ha de ser solidari.

Apa doncs, petons i abraçades!!

3 comentaris:

  1. Que tot quedi en un ensurt i es recuperi ràpid. la Minni haurà de treballar una mica més

    ResponElimina
  2. Que no hi hagi pànic, tenim a la Minnie de recanvi! I tant si pot fer posts, Luthien en sap força, tot i que la immensa majoria els publica Naoko. Per cert, ara que hi penso, fa temps que no trec Luthien a passejar, pobreta, està agafant pols. Ja té uns anyets, no sabria dir quants. A mi tampoc no em faria gràcia quedar-me sense ordinador... sort que en tinc tres. Ui, parlant d'això, acabo de pensar que si no m'instal·lo el nou reader a Luthien després no podré veure les actualitzacions fàcilment! Com es posa aquí una cara de pànic? Em sembla que vaig a fer-ho. Ei, que t'aguanti l'ordinador, eh, i si no Minnie. Que volem el resultat de la foto misteriosa...

    ResponElimina
  3. MIREIA i XEXU.- Bona gent ;-)) Ja heu vist que l'ordinador "vell" s'ha posat a funcionar bé des de que he avisat al tècnic... curiós :-)
    Ara bé, és clar que el pobre alguna malaltia té i l'he de portar a curar perquè no es posi pitjor ;-))

    Ja heu vist que els dos heu encertat els grills de la patata! :-DD

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!