dilluns, 9 de juny del 2014

Reciclatge

L'altre dia va arribar a casa meva una ampolla de Granini de préssec. Va arribar sense haver-la demanat. De fet, no l'havia provat en ma vida (ara ja puc dir que és força bo). La història de com va anar tot és llarga i no massa interessant (el millor va ser que me'l vaig poder beure com a regal, o sigui, gratis hehe)


Quan l'ampolla va ser buida, vaig pensar "és bonic aquest envàs... se'n podria fer alguna cosa"... Així que al més pur estil JA T'HO FARÀS, vaig agafar el cutter i li vaig tallar el coll a l'ampolla... i va quedar així:


Per polir alguna zona que no havia quedat massa ben tallada (ehem)


hi vaig passar una llima (una normal, de les ungles, no una d'aquelles bèsties que fan servir els lladres per escapar-se de la presó) i, en acabar, per decorar-ho una mica (i protegir-me les mans en utilitzar-ho, doncs he de reconèixer que l'operació-llima no va fer massa cosa) hi vaig posar unes voltes de Washi Tape


El Washi-Tape és com una mena de cel·lo decoratiu, d'invenció japonesa, que és com de paper, es trenca fàcilment amb les mans i no és enganxifós... o sigui, enganxa, però el pots posar, si no queda bé, el pots treure amb facilitat i tornar a enganxar. Va molt bé per les manualitats. Va quedar així:


Lamentablement, quan hi vaig posar a dins els llapis, retoladors, etc... Ah!... perdó, perdó... No havia dit què en volia fer, oi? doncs en volia fer un pot per llapis i retoladors i, malauradament, era una mica massa alt i alguns retoladors quedaven massa enfonsats. No problem.

Vaig agafar goma-eva i una de les meves magnífiques plantilles de cartolina fetes per mi mateixa de rodones de diferents diàmetres i vaig tallar uns cercles:


Quatre cercles... els vaig enganxar tots junts amb silicona freda i ho vaig posar dins el meu preciós pot. I aquest és el resultat final ;-)

20 comentaris:

  1. Això mateix, aquesta és una de les R. Més que reciclar, seria reutilitzar, oi? Ara el pot de suc té una altra funció, i aquesta durarà més que no pas el suc, que és tan bo que no podia durar gaire temps a les teves mans.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És bo el suc, eh? ;-) I amb aquesta fastigoseta calor que ja tenim aquí va genial obrir la nevera i trobar un suquet fresquet...

      Ah, així que això és "reutilitzar"... i llavors, què seria exactament "reciclar"? :-)

      Elimina
  2. He vist alguna vegada el "Ja t'ho faràs" i m'agrada fer-ho perquè és força entretingut, encara que la majoria de les vegades em quedo amb la sensació que fan massa feina per arribar a un resultat amb una utilitat força "relativa" per dir-ho suaument. En el teu cas almenys això no és així i la feina si que ha valgut la pena. Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'agrada com a programa d'entreteniment. Gaudeixo veient l'enginy d'altres persones. Ara bé, em passa com a tu... no tinc la casa plena de "palets", ni de portes velles a punt per modificar i obtenir quelcom d'utilitat "relativa" :-DDD

      Ara bé... si jo fos tu, miraria aquest dissabte el programa. A les fotos del final... I és que qualsevol boja és capaç d'enviar una foto seva envoltada de coses fetes amb paper de diccionari... no sé, ho dic per posar un exemple qualsevol, ja m'entens...

      Elimina
    2. Suposo que t'estàs referint a AQUESTA BOJA en concret. :-DD
      Procuraré estar al cas aquesta tarda, que em farà gràcia veure't per la tele. :-)))

      Elimina
    3. Sí, sí, justament AQUESTA BOJA que tu dius :-DDDD

      Ara bé, sincerament, no crec que el posin, perquè no es veu massa bé la meva fantàstica obra... llàstima :-P

      Elimina
    4. Doncs no, no l'han posat. Però no perdis l'esperança que encara van per les fotos d'un parell de pàgines darrere la teva. Potser tocarà la setmana que ve o l'altra, no?. :-)

      Elimina
    5. Ooooh!... Mai aconseguiré la famaaaaaaa :-DDDDD

      Elimina
  3. Ja el tens ple!!!

    Si que ha estat una feina útil, sí!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que està ple!! De fet en podria omplir tres dotzenes com aquest (o més) ;-))
      Feina útil i molt ràpida!. Fins i tot el fer les rodonetes de goma-eva, tot va estar en un "pim-pam" que diuen els del "Ja t'ho faràs" ;-))

      Elimina
  4. Respostes
    1. Moltes gràcies, Xavier!! La veritat és que era molt facilet ;-)))

      Elimina
  5. Molt maco! si! prenc nota de lo de la tira adhesiva....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, maca!!

      Aquestes tires adhesives hi ha gent que n'és súper fan i li han descobert desenes d'utilitats, mira aquí ;-)

      Diu la noia del post que cada rotllo val entre 3 i 5 Eur... Al fil d'or de Reus valen 1,75... suposo que és com tot, hi deu haver "primeres marques" i altres marques igual de bones però sense tant de nom :-)

      Elimina
  6. això és art! i t'ha quedat molt bé!

    ResponElimina
  7. Respostes
    1. A les botigues especialitzades en Scrapbooking segur, però també a alguna papereria gran, que tingui molt d'assortiment. Per exemple, a l'ABACUS en tenen, però allí surt car. A més crec que el tenen en paquetets on van tres o quatre rotllos.
      Si coneixes alguna merceria Fil d'Or...

      Bé, Barcelona és ple de llocs on venen per Scrapbooking (quan t'agrada l'afició ho saps, clar hehehe... Per exemple a Pepa Paper, a Blokum... ;-)))

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!