divendres, 25 de setembre del 2015

Ara és l'hora!!



16 comentaris:

  1. Ara arribo a casa de Montjuïc. Ha estat una festa... Moltíssima gent omplia tota l'esplanada. Ens hem emociinat i ens hem divertit.

    Està clar que Ara és l'hora!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho he seguit en directe per la web del diari Ara i ha estat molt emocionant... Ara és l'hora! Hem guanyat... per molt que alguns diguin que no. Nosaltres sabem que som... INVENCIBLES! :-))

      Elimina
  2. Ara és l'hora, l'hem d'aprofitar i ho farem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que ho farem!! L'acollida que la nostra victòria ha tingut a la premsa internacional ens demostra que ho estem fent bé! :-))

      Elimina
  3. Hem esperat molt temps, però ara ja ho tenim aquí. L'oportunitat que esperàvem, probablement l'única. Ara que ens hi han portat, que ens hi hem portat, no podem fallar. I no fallarem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho tenim aquí... i ningú ens ha regalat res. Cada victòria ens costa molta feina, moltíssima... Una feina que fem per amor... i al final tenim la nostra recompensa. Una recompensa que alguns ens volen prendre però no: La victòria és nostra i ben nostra... I seguirem, lluny, sempre molt més lluny :-))

      Elimina
  4. Un luxe haver estat a Montjuïc, envoltats de tanta i tanta gent il·lusionada:
    Invencibles!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'ho imagino, XAVIER!! Jo no hi vaig ser, però encara tinc ben present la "Via Lliure" :-))
      INVENCIBLES!!

      Elimina
  5. no he pogut anar-hi , a tres quarts de vuit sortia del lloc de feina .....em miraré els vídeos! ara és l'hora sí , demà es l'hora ! juntes i junts pel sí

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc hi vaig ser... però ho vaig seguir des de la web del diari ARA... si ho hagués sabut t'hauria enviat l'enllaç perquè es va poder seguir molt, molt bé :-DD

      I... HEM GUANYAT!!!

      Elimina
  6. Ha arribat el moment. Mai ho hagués pensat i ha arribat. Endavant!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És cert... quan va arribar... ostres, penses "És avui" i és tan emocionant... i, el millor de tot. Hem guanyat! La victòria és nostra i ningú no ens la prendrà (per molt que alguns ho intentin, la premsa internacional ho té claríssim) :-))

      Elimina
  7. Tinc aquella sensació d'estar a punt de viure un moment únic. Ara és la nostra hora!! Junts pel sí, sempre.Junts serem invencibles!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gairebé demanaríem a algú que ens pessigués per veure si és cert o no... I és cert!!! :-)))
      Qui ens ho havia de dir fa set o vuit anys?
      Però les persones podem tenir molta paciència fins que un dia se'ns acaba i llavors ens posem en marxa, Junts, a fer feina, per anar lluny... :-))

      Elimina
  8. He de confessar que estic nerviosa. Tanta és l'emoció!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A Reus, de matinada, ha caigut una tempesta espectacular. Els llamps i trons anaven seguits un darrera l'altre i se sentien tan fort que sabies que la tempesta era just damunt nostre... el meu marit i jo ens hem despertat i el pensament ha estat per "ai, la gent que ha d'anar als col·legis a constituir les meses electorals!! amb aquest aiguat!!"...

      I és que era el pensament que ens venia al cap tan sols obrir els ulls... Una jornada emocionant amb un final feliç que no hem de permetre que ningú ens prengui :-)

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!