dijous, 4 de maig del 2017

Notes parroquials

Estic segura que molts de vosaltres coneixereu aquesta llista de "NOTES PARROQUIALS". A mi me l'ha passat en Josep Lluís que l'ha trobat en el blog d'un Mossèn. Jo en recordava algunes, d'haver-les vist fa molt de temps, però en rellegir-ho ara m'he fet un bon tip de riure!!

El fet és que diuen que totes són certes, i ho podrien ser perfectament... Per allò d'escriure ràpid, t'oblides una coma, canvies una paraula de lloc i, el resultat, és molt, molt divertit. Aquí les teniu :-))



Para los que tienen hijos y no lo saben, tenemos en la parroquia una zona arreglada para niños.

El viernes, a las 7, los niños del Oratorio representarán la obra "Hamlet" de Shakespeare, en el salón de la iglesia. Se invita a toda la comunidad a tomar parte en esta tragedia.

Estimadas señoras, ¡no se olviden de la venta de beneficencia! Es una buena ocasión para liberarse de aquellas cosas inútiles que estorban en casa. ¡¡Traigan a sus maridos!!

Tema de la catequesis de hoy: "Jesús camina sobre las aguas".Catequesis de mañana: "En búsqueda de Jesús".

El coro de los mayores de 60 años se suspenderá durante todo el verano, con agradecimiento por parte de toda la parroquia.

Recuerden en la oración a todos aquellos que están cansados y desesperados de nuestra parroquia.

El torneo de basquet de las parroquias continúa con el partido del próximo miércoles por la tarde. ¡Acompáñennos a derrotar a Cristo Rey!

El precio para participar en el cursillo sobre "oración y ayuno" incluye también las comidas.

Por favor, pongan sus limosnas en el sobre, junto con los difuntos que deseen que recordemos.

El párroco encenderá su vela en la del altar. El diácono encenderá la suya en la del párroco, y luego encenderá uno por uno a todos los fieles de la primera fila.

El próximo martes por la noche habrá cena a base de guiso de frijoles en el salón parroquial. A continuación tendrá lugar un concierto.

Recuerden que el jueves empieza la catequesis para niños y niñas de ambos sexos.

El mes de noviembre terminará con un responso cantado por todos los difuntos de la parroquia.

16 comentaris:

  1. N'hi ha de tan bones que costa creure que no estiguin fetes expressament, però és veritat que de vegades encara que tinguis la idea ben clara al cap del que vols dir, el que surt quan ho escrius pot ser un bon disbarat. :-)))

    Un diaca encenent, un per un, tots els fidels de la primera fila ha de ser una cosa digna de veure. :-DDDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara entenc perquè moltes vegades a la gent li costa seure al primer banc!! :-DDD

      Recordo quan feia COU que, parlant de les frases ambigües ens posaven d'exemple (en castellà, clar) "Se venden sombreros para caballeros de paja", frase que es veu que havia estat posada certament a l'aparador d'alguna sombrereria feia anys ;-))

      Elimina
  2. Em quedo amb el tema de les catequesis, hahaha. La veritat és que són força bones, i com diu el Mac, algunes sembla mentida que siguin casuals. Ja veig que a l'església també hi ha gent que es dedica a recollir frases, jo ho he fet sempre allà on he estat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiii hehehe ja sé que ets "el senyor de les llistes" ;-)) Si en tens de frases curioses algun dia ens en podries fer un post!!

      I el curset sobre "oración y ayuno" que inclou la teca? :-DDD

      Ara, per mi el millor és el que he posat emmarcat: La gent que té l'autoestima baixa i els fan entrar per la porta del darrera... homeeeeeeeeeeeee!! :-DD

      Elimina
    2. Tinc múltiples llistes de frases, de totes bandes, però diria que no són d'aquest tipus, la majoria feien molta gràcia en el moment que les vaig sentir, però sense el context no són tan gracioses. En tinc de profes de la facultat, per exemple, i a mi em fan molta gràcia, però apostaria a que us deixarien força indiferents. I les de la feina la majoria són força marranes...

      Elimina
  3. molt bones i divertides Assumpta .....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi que sí? :-))
      La veritat és que a mi tot el que són jocs de paraules, frases ambigües i tot això m'encanta!! I si fa riure millor que millor ;-))

      Elimina
  4. M'he fet un tip de riure!!! Són molt divertides!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo les vaig llegir ahir, abans de dinar, amb en Josep Lluís (que les havia trobat en un blog) i gairebé acabo amb mal de panxa de tant riure :-DD

      A més, jo ho visualitzo tot... Tot el que llegeixo té representació en imatges al meu cap, o sigui que imagina quin fart de riure :-DD

      Elimina
  5. Assumpta, he rigut molt. Especialment amb aquest
    Tema de la catequesis de hoy: "Jesús camina sobre las aguas".Catequesis de mañana: "En búsqueda de Jesús".
    Ja ho sé, no té una gràcia especial però m'ha fet riure a llàgrima viva :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No t'estranyi... per mi també és un dels millors, perquè, en realitat, no hi ha cap errada de redacció, no falta cap punt ni coma... en canvi, donant-li un sentit general queda molt graciós. Jo també vaig riure moltíssim :-DD

      Elimina
  6. Boníssims! Ho el mossèn té molt sentit del humor o necessita algú que l'ajudi a redactar els avisos.
    :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha bé, jo crec que són de parròquies diferents perquè si fos de la mateixa... hahaha quin desastre!! :-DD

      Elimina
  7. Eiii que vull anar a dormir i així no puc!! 😂

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!