divendres, 20 de juny del 2008

NÚVOLS

NÚVOLS





M'agradaria saber-los dibuixar, amb llàpissos de colors, o amb pinzells i pintures... però com no en sé, els fotografio. M'hi passaria hores i hores veient com es mouen, com canvien les seves formes, com deixen passar trossets de sol o com s'ajunten i es tornen grisos i molt gruixuts...




Un altre dia en posaré més...

10 comentaris:

  1. Traducció al castellà:

    Me gustaría saberlos dibujar, con lápices de colores, o con pinceles y pinturas... pero como no sé, los fotografío. Me pasaría horas y horas viendo como se mueven, como cambian sus formas, como dejan pasar pedacitos de sol o como se unen y se vuelven grises y espesos.

    ResponElimina
  2. Menos mal que lo escribiste en castellano jajaja.
    Viste que colores y formas.
    Lindo fin de semana

    ResponElimina
  3. a mi m'agraden els núvols de tempesta a sobre el mar en un mes d'agost a l'Empordà

    ResponElimina
  4. Y cuantas cosas uno imagina mirando el cielo, ves figuras, caras que se yo, y que lindo que a través de una foto se pueda dejar registrado algo tan impactante, un saludo Tia Elsa

    ResponElimina
  5. Sí... hacen soñar las nubes... y en este momento yo desearía que llegasen unas cuantas, cayese un buen tormentón y se alejase este terrible calor que hace... ufff!! :-)

    ResponElimina
  6. Jo sempre que faig un dibuix quan vaig en tren, dibuixo núvols, també n'hi ha de blancs... però res millor que fotografiar-los i guardar-los, és la captura d'un instant :)

    ResponElimina
  7. Dibuixes quan vas en tren? Caram!! Jo una vegada vaig escriure un petit... diguem "poema" (que no és poema ni res perquè jo no en sé d'escriure, i menys poemes) al tren, i també anava sobre núvols!!

    ResponElimina
  8. Hola Assumpta,

    M'encanta mirar els nuvols, m'hi passaria hores. Els trobo com una expressió artistica fora de mida.

    Veig que a tu també.

    Si t'hi fixes, a vegades s'hi veuen formes, efimeres.

    Fins aviat

    ResponElimina
  9. assumpta, i per què no ens penjes aquest petit poema sobre els núvols? i et podriem contestar també amb un petit poema, que et sembla?

    ResponElimina
  10. Caram, Menta :-)

    Més que un poema eren com uns pensaments, eren en castellà perquè volia que l'entenguessin uns amics de la resta de l'Estat, d'un grup al que entrava... vaig a veure si el trobo :-)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!