dimarts, 2 de desembre del 2008

McGyver i el Capità Murdock

Estant de visita al blog d’en George, un “geni” de la fotografia, en veure un “invent” que ha fet, m’he recordat de McGyver, sèrie de la que mon germà era súper seguidor i que a mi, sense ser-ne tan “fan” també m’agradava força... i he anat a YouTube per buscar la Intro i, llavors m’he trobat la del Equipo A, que he d’admetre que també seguia fa mooooooolts anys, i el meu preferit era el boig del capità Murdock.

Era molt curiós que malgrat la quantitat de trets i explosions que hi havia, mai es produïa cap mort... sempre sortien tots dels cotxes bolcats, helicòpters caiguts o de qualsevol lloc espolsant-se la jaqueta i ja està jeje

Ara posaré els vídeos i blogger es carregarà l’opció comentaris... però no passa res,eh? clicant sobre el títol de l’article apareixen com per art de màgia :-)


McGyver... era capaç de construir qualsevol enginy amb un no res



El Equipo A, també especialistes en sortir-se'n de qualselvol situació complicadíssima

42 comentaris:

  1. Traducción al castellano

    "McGyver y el Capitán Murdock"

    Estando de visita en el blog de George, un genio de la fotografía, al ver un “invento” suyo, he recordado a McGyver, serie de la que mi hermano era un súper seguidor y que a mí, sin llegar a su extremo, también me gustaba mucho… y he ido a YouTube para buscar la Intro y entonces he encontrado también la de el Equipo A, que debo admitir que también seguía hace muuuuuuchos años, siendo mi preferido el loco del capitán Murdock.

    Era muy curioso que, a pesar de la cantidad de tiros y explosiones que se producían, jamás había un solo muerto… siempre salían todos de los coches volcados, helicópteros caídos o de cualquier sitio, sacudiéndose la chaqueta y ya está jeje

    Ahora pondré los vídeos y Blogger se cargará la opción de comentarios… pero no pasa nada. Clicando sobre el título del artículo aparecen como por arte de magia :-)

    ResponElimina
  2. Ei quina gràcia! jo sempre li treia força a mcgiver per donar-li a l'àvia que patia dels genolls, ho recordo com ara... i Equipo A... forma part de dissabtes d'esplai i després dosis de sèries... forma part de la meva infància i que tu els recordis és tota una dosi de nostàlgia que m'agrada!

    ResponElimina
  3. CESC De veritat?? jajaja quina gràcia!!
    I funcionava? perquè jo també tinc els genolls fomudets... igual també li puc treure una miqueta de força al McGyver jeje (ho provaré, Cesc)
    Amb l'Equipo A jo m'ho passava genial!! :-))
    Una forta abraçada!!!

    ResponElimina
  4. Genials els invents de McGyver! I el equipo A...INOLVIDABLE!!!! I del coche fantastico... què m'en dius!!

    Totes em recorden als estius a Caldes.

    ResponElimina
  5. ABOGADA EN BCN Ostres!!! El coche fantástico jejeje "Kit, te necesito"... era boníssim!!!
    De fet, ens ho passavem pipa de petits!! (tú MOLT més petita jeje)
    Tinc un record de Caldes genial!! Llavors era quan et feien la jaqueta a ratlles de colors jeje, i menjavem un pernil deliciós!! i prenent el sol em van sortir pigues de color verd!! (de veritat, eh?)
    Peeeetons!!!

    ResponElimina
  6. Jo potser vaig ser més d'El coche fantástico i Magnum, com a exemples de sèries una mica "fantasmes". Bé, quan feien Batman també m'agradava, i em feien gràcia especialment les exclamacions que hi sortien.

    Després hi ha els que proven de fer el mateix que a les sèries i veuen que en realitat no és el mateix. Aix…

    ResponElimina
  7. jo, com ton germà, també me la tragava. era escoltar aquell tan ta ran tan de la sintonia i ... de cap al sofà!
    quín equipet! fins i tot ana obregón va sortir-hi en un capítol!!!

    ResponElimina
  8. Hola Assumpta!
    Quan se m´espatlla algun electrodomèstic o aixeta a casa sempre penso en aquests manetes. Sóc negada per aquests temes!
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  9. Serà possible? Em surten els comentaris VISIBLES... s'ha arreglat el Blog? :-)


    P-CFACSBC2-V Mon germà també era incondicional d'en Magnum jejeje
    Aquesta Batman en una sèrie? No ho sabia. No l'he vist mai :-)
    Sí, millor no provar masses coses d'aquestes jejeje
    Abraçades!!!


    ÒSCAR Són d'aquellas sèries amb moltíssima acció però en les que ja es veu que hi ha poc de "real", potser per això eren més divertides. Avui dia, les omplirien de molta més violència, hi hauria víctimes a cada capítol, etc.
    Siiiii jajaja hi va sortir l'Obregon a l'Equipo A :-))
    Abraçades!!!


    SÍLVIA Ai, si hagués tingut jo en McGyver aqui fa una horeta!! S'ha espatllat la meva rentadoraaaa buaaaaa... Demà a comprar rentadora nova. Ja feia temps que anava malament i avui ha dit "prou". Menys mal que ja m'ho veia a venir i ja calculava que aviat cauria aquesta despesa...
    Ai, perdona jajaja que ara em poso a explicar la vida, jo :-))
    Un petó!!!

    ResponElimina
  10. Por que te quejas del blogger??? Si las opiniones salen perfectamente. Yo creo que coincidio que tocaste algo en la configuracion con que pusiste el Youtube.
    A mi me gustaba el Equipo A, McGyver nunca acabo de gustarme del todo.

    Tu no tienes otra cosa que hacer hoy??? Despues no te quejes si no terminas a tiempo.... Tu ya sabes...

    Con cariño, eh??? Petonets

    ResponElimina
  11. Ostres, quins records! McGyver era fantàstic, però... no sé, a mi al final va acabar fent-me una mica de ràbia. Coi, és que qualsevol estri, per poca cosa i/o petit que fos, li servia per solucionar la vida a tothom!! :-)

    ResponElimina
  12. Ui, el millor capitol de McGyver és el dels bascos, amb el nostre traje típic, que ve a ser una tovallola i una txapela... Poseu al google "mcgyver vascos", és impressionant

    ResponElimina
  13. De les que comenteu aquí jo seguia més McGyver i potser és per que en sóc una miqueta (només una miqueta) de manetes. Si més no, era força entretinguda i encara quan algú és "mas apañao que un jarrillo de latas", també li diem que semble en McGyver. Je,je. Bona trobada !!!

    ResponElimina
  14. VERO Ni jo mateixa ho entenc!! Estic feliç!! He posat dos vídeos i no m'ha amagat els comentaris!! Uaaaaaaauuu :-))
    Jo?
    Fent una altre cosa?
    La revista parroquial, potser?
    Jejeje
    Sí, sí... ja vaig fent ;-))
    Si és un article curtet aquest, dona jeje
    Petoooons!!!


    FERRAN Jajaja sí!! a mi m'agradava, però això que tu dius és el que jo li deia al meu germà, que era massa exagerat, però suposo que aquí estava la gràcia :-))
    Abraçades!!!


    GUKGEUK Em morooooo!!! Jajaja ho he vist i és per fer-los-hi una denúncia davant qualsevol organització cultural :-))
    No entenc com els guionistes d'una sèrie es poden documentar tan poc juasss
    Per si algú ho vol veure: McGyver i els vascos
    Petons!!!


    -ASSUMPTA- Sí jeje la veritat és que la gent se'n recorda de les seves habilitats, eh? :-))
    Ets manetes? Quina sort!! :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  15. yo también veía esas series, y es verdad lo que dices, nuca moría nadie, eran divertidas, ¡ah!, a mi tambien me gustaba el loco, quizás por afinidad.
    Un beso

    ResponElimina
  16. Oh, el meu comentari ha desaparegut! Però si he passat aquesta tarda i he comentat, que m'has passat censura? No, ja sé que no. Que malparit és el blogger quan vol. Bé, només deixa bajanades, com que parles de sèries mítiques dels 80, i que em feia molta gràcia això de que no morís ningú tot i l'espectacularitat de les accions.

    M'ha fet gràcia el comentari que m'has deixat, m'has fet riure de la manera més simple, ja veus, així que gràcies. I com que això és molt valuós, et tornava la visita a veure què contestaves, però ja veig que s'ha perdut el meu comentari. Bé, almenys així faig acte de presència.

    ResponElimina
  17. ISABEL Jajaja me has hecho reír porque yo pensaba lo mismo... que si me gustaba Murdock era porque le comprendía bien ;-))
    Buenas series, en cuanto cumplían su función de entretener :-))
    Besos!!!


    XEXU Aaaaissss està vist que Blogger a mi no m'estima gaire... o m'amaga els comentaris o me'ls liquida directament :-(
    Jo que estava tota contenta de que (no sé perquè, que jo no he tocat res jaja) aquesta vegada l'opció de comentaris es pot veure... doncs, apa!! ara me'ls suprimeix.
    Menys mal que has tornat a passar i ho has solucionat, que si no hagués trobat a faltar la teva entrada, eh? :-))
    Una forta abraçada!!!

    ResponElimina
  18. Ui! acvui em trobo una mica descol·locada. No veia re s de tot això... però mira sempre va bé saber que us divertieu tant!

    ResponElimina
  19. No li tinguis por al blogger!!!!

    Mmmmm, quins records!! de dissabte tarda. De l'equipo A a mi m'agradava molt el... com es deia... el que estava sonat!! em feia riure i alhora era entranyable.
    I del McGyver què dir... amb lo bé que aniria al vuit8ena per acabar de posar bé tot el que encara no funciona....

    ResponElimina
  20. és veritat eh! que no deixaven cap mort!
    però posats a recordar a mi m'agradava aquella del superhroi americà, en Raplh Hinckli o algun nom així.

    ResponElimina
  21. CARME No pateixis :-)) tampoc era res de gran qualitat, sèries de persecucions de cotxes, de fugides amb helicòpters, motos... desactivació de bombes a l'últim segon, etc.
    Ah! i sempre guanyen "els bons" és clar jajaja... això sí, tot sense ni un sol mort i amb bastant humor... absolutament inofensiu :-))
    Petons!!!


    RITS Siiiii, clar, el que estava sonat era el meu preferit també!! jaja i el de la Isabel, el capità Murdock!! el que sabia pilotar avions i tal jejeje
    Ai, noia... avisa'l, avisa'l a en McGyver a veure si et fa unes reparacions :-))
    Petons!!!


    ESTRIP Ostres!! sí!! El súper heroi americà!! a mi també m'agradava molt!! Era divertidíssim!! Ralph Hinkley (ho he buscat a Google jeje)
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  22. Fan de les dues sèries., potser més fan de l'Equipo A però les dues m'encantaven . Un altre va ser Magnum..saludus!!!

    ResponElimina
  23. Molt mítiques les dues!

    Salutacions.

    ResponElimina
  24. A mi McGyver no m'agrada gens gens :)
    en canvi l'Equipo A ho miravem bastant, tampoc és que matés però en aquella època no havia gaire per mirar. Eren bestials, tot los sortia bé.

    ResponElimina
  25. Escolta, abans que llencem una opa hostil contra blogger, deixa'm dir-te que probablement la desaparició del comentari es degués més aviat a un error humà, concretament, meu. Segur que vaig fer el passarell i vaig tancar la finestra abans de la publicació, o ves a saber. Sort que sempre torno, com els assassins.

    ResponElimina
  26. NOCTAS Magnum era de les preferides del meu germà!! No se la perdia mai :-))
    Jo la mirava a vegades, però no la seguia amb assiduitat :-)
    Abraçades!!!


    ALBERT Sembla ser que tenien un munt de seguidors :-))
    Abraçades!!!


    BAJOQUETA Dona, doncs no era pas lleig, eh? Pobre McGyver jejeje
    Sí el Equipo A tenia un percentatge d'èxits impressionant :-))
    Petons!!!


    XEXU És igual, és igual, fem-la la Opa... jeje... així ens quedem Blogger i manarem nosaltres ;-)
    A mi, a vegades, quan em connecto des del despatx (ejem) no em queden els comentaris que poso. Però des de casa no m'ha passat mai. Oi que és estrany? Però és que em passa molt sovint, eh? Escric una parrafada, envio... i res, no surt res. I el text es queda dins la finestreta on s'escriu i jo vinga a donar-li al botonet de "publiqueu el vostre comentari" i fa com si ho fes, però no surt i es queda on era.
    Això és molt misteriós, eh? jeje
    Els assassins tornen a l'escena del crim... glubs.
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  27. Com no tinc massa temps no em paro a veure els videos, però aprofito per a saludar-te i enviar-te una forta abraçada.

    ResponElimina
  28. ...pigues de color verd?????...
    jajajajaajjajaj

    ResponElimina
  29. sempre veia aquestes sèries. Ara cal reconèixer que en mcgiver feia uns invents... l'hauríem de tornar a veure per aprendre'n millor, perquè jo era una cria!!!
    Vaig comentant quan puc eh? espero que tot estigui bé!!!

    ResponElimina
  30. MONTSE Molt bon dia!!! :-))
    I moltes gràcies! això sí que és un detall bonic :-)
    Petons!!!


    ABOGADA EN BCN Si... sona horrible, eh? aissss però és que com jo era (i sóc) taaaaaaan blanca i amb aquelles cremes fastigoses que eren ben bé per fer "persona a l'ast" doncs em va fer una reacció i em van sortir pigues (moltíssimes!!) verdoses... després el verd es va anar apagant i tota la pell es va posar vermella, vermella... de fet, aquells anys, tot això de la "protecció" solar res de res, eh?
    Espero que les meves cèl·lules siguin una miqueta desmemoriàdes (que diuen que ho recorden tot... glubs!!) i em perdonin aquelles barbaritats :-))
    Petons!!!


    INSTINTS Sí... jejeje els invents d'en McGyver semblaven els invents del TBO :-))
    Cuida't molt!!
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  31. Jo en McGyver no el recordo tot i que em sona, però l'Equipo A sí que ho veia. El meu germà fins i tot tenia els ninotets i tot per jugar... quins temps.... quan encara els segells s'enganxaven amb saliva... ;-) així que ara són autoadhesius?? ostres! m'he de posar al dia, amb les sèries tb, que ara fa temps que no en segueixo cap! Petonets :-)***

    ResponElimina
  32. Hola Assumpta!! Bé, vinc des del blog de la Bajoqueta. Sempre recordaré l'escena a l'Equipo A d'un helicopter que es va estrellar contra unes muntanyes (amb la seva explosió, el seu foc i tota la pesca) i els que anaven dintre van sortir caminant!! Impressionant!! L'Equipo A mai ha matat a ningú!!

    Eh! T'has deixat El coche fantástico!! O no ho seguies???

    ResponElimina
  33. BRUIXOLETA No em diguis que es van fer els ninos de l'Equipo A!! jejeje
    Siiiii ;-) l'altre dia vaig comprar segells i me'ls van donar així, autoadhesius. A Correus ja fa anys que els venen així, però als estancs fa menys. A més són diferents perquè a Correus si en demanes 27, per dir alguna cosa, n'imprimeixen 27 i ja està.
    Els del Correus són més monos, amb més forma de "segell-tradicional" :-))
    Petoooons!!!


    JORDI Hola!!! :-))
    Sí, t'he vist al blog de la Bajoqueta jeje i he anat a donar un cop d'ull al teu i, com he vist que ets moooooolt culé t'he agregat a la meva llista de blogs que visito jeje
    Sí, sí, aquelles escenes eren espectaculars!!! T'imagines aquella explosió i tots sortint bé? (una miqueta empolsegats, però bé jejeje)
    sí, sí El coche fantástico també el seguía, de fet molts dels comentaris han parlat d'ell :-)) Amb aquella música tan pròpia seva...
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  34. Hi havia dos moments de pell de gallina al Coche fantàstico:
    - Quan pujava i baixava del camió/taller.
    - Quan endollava el turbo bost i el Knight es tirava cap endarrera.

    ResponElimina
  35. JORDI Siii!!! jajaja aquell camió era una passada!! :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  36. Eran unas series fantástica Mc Gyver un genio! besos tía Elsa.

    ResponElimina
  37. TÍA ELSA Ahora que ya no nos ve nadie... jeje... además de ser un genio, McGyver no estaba nada mal, eh? :-))
    Besotes!!!

    ResponElimina
  38. Me gustaban mucho las dos series y no me las perdía, pero ¿qué te voy a decir yo? a mi de la tv me gustan hasta los anuncios,lo malo para criticarlo,lo bueno para disfrutarlo,lo que no sé para conocerlo,nunca he pensado que fuera una caja tonta,he visto todo tipo de programas infantiles,juveniles y de adultos según variaban las edades de mis hijos.Hay gente reticente a reconocer que ve según qué programas por el qué dirán y,ya ves,son los de mayor audiencia.
    Y en TV3 veía Magnum,Dancing Days y toda la serie de Bola de Drac.
    Un beso

    ResponElimina
  39. Siiii, como decia una prima mia "esta pa darle" jajaja

    ResponElimina
  40. TERE Pues no está mal esta teoría que tienes con la televisión... No se trata de "tragárselo todo" si no de ver, para poder opinar :-))
    ¡¡Es verdad, la dona biònica!! me gustaba mucho :-))
    Besotes!!!


    TÍA ELSA jajajaja me has hecho reír con la frase de tu prima :-))
    Besazos!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!