dijous, 9 de setembre del 2010

Una història i uns blogs...

Jo no sé si us passa a vosaltres que recordeu ben bé quins van ser els primers blogs que vareu visitar... Alguns dels que jo primer vaig conèixer ja no existeixen, però tot i així els recordo perfectament. I altres segueixen actius, alguns amb un ritme d’actualització molt ràpid i altres més poc a poc, però hi són ben presents.

Un d’aquests espais és Planeta Aigua, potser el coneixeu... la seva propietària (Aigua) és amant de la natura en tota la seva varietat i al seu blog hi posa algunes fotos precioses. Recordo haver-li escrit en més d’un comentari que hauria de tenir-ne un altre, sense barra lateral, amb un cos central ben ample, que donés per a posar imatges grans i que així encara ens podria mostrar millor la seva habilitat de fotògrafa amateur.

Un dia em va sorprendre dient que m’havia fet cas i l’havia creat... és encara bastant nou, però a mi em sembla molt maco, es diu Instants de Natura.

Però, tot i que em va fer força il•lusió, no és ben bé per això que faig aquest post... principalment el faig perquè al darrer joc de la Imatge Misteriosa em vaig trobar un comentari d’algú a qui veia per primera vegada, aquesta persona es presentava dient que la seva mare era l’Aigua... i això sí que mereix un post especial! ;-)


M’agrada que cada dia hi hagi més blogs en català i que una joveneta de 12 anys s’hagi decidit a fer-ne un. Diuen que li encanta llegir i que devora els llibres, també li agrada escriure i anar al cinema, principalment pel•lícules de gènere fantàstic. El seu animal preferit és el llop, i per això el seu espai es diu així “El blog del llop”.

Fa dos dies que ha començat l’ESO i potser ara no tindrà massa temps, però jo crec que si l’anem visitant de tant en tant potser s’animarà a escriure més sovint, a fer-nos algun relat, a participar en alguna iniciativa catosfèrica, a explicar-nos els llibres que ha llegit... Des d’aquí, tot el meu ànim per a ella!!

22 comentaris:

  1. Ostres, els blocàires catosfèrics ja comencem a tenir fills (i nebots) blocàires catosfèrics?

    Mira que si resulta que ens estem fent grans...!!! ;)

    ResponElimina
  2. Estàs feta una gran mecenes!!
    Em passaré!
    Per cert, molt bona entrada.
    :)

    ResponElimina
  3. Uf, jo no tinc tanta memòria! M'ho hauria d'haver apuntat! :-) Bé, un dels primers sé que va ser El basar de les espècies.

    ResponElimina
  4. Oh q bonic! Jo els primers que vaig seguir varen ser el teu bloc, l'invarietate concordia, el politburó capitalista i el racó blaugrana

    ResponElimina
  5. Sí que ho recordo, els primers.. No em diguis que és un somni, de la Caterina, Tocat per la Tramuntana de l'Albert i Filant Prim del Josep Manel.

    Benvingut El blog del llop, ja passarem per allà!

    ResponElimina
  6. Collons amb la nena, només entrar veus que té un logo de Rammstein allà posat. No sé si els coneixes, són un grup alemany de música 'industrial', no t'agradarien, i encara menys si els veus a ells, en algun dels seus vídeos o en concert... a mi sí que m'agraden.

    La nova generació. Ja veus si ens estem fent grans. Aviat els haurem de donar pas a aquesta canalla, ens jubilaran.

    Els primers que vaig seguir estan desapareguts, tot i que algú continua després d'haver mutat múltiples vegades. La primera persona desconeguda que em va comentar va ser la iruNa, de qui guardo un gran record, el seu potser va ser el primer blog que jo vaig visitar, juntament amb d'altres que inclourem entre els que deia abans que han anat desapareixent. I immediatament després d'aquests, el Nòmades del Vent. Gran Elur...

    Aquestes són les meves referències, ja veus. Això ho hauríem d'haver posat en un format en que tothom digués els primers blogs que va seguir, i anar recopil·lant la informació, dona. Assumpta, que no estàs al cas!

    ResponElimina
  7. FERRAN.- Segona generació de bloggers!! ;-))
    Bé, jo sóc gran però és com si fos una nena... a vegades massa i tot :-)


    OLGUEN DALMASAS.- Caram! Moltes gràcies, tant pel comentari com per haver passat pel Blog del Llop ;-))


    P-CFACSBC2V.- Jo sé segur que el primer va ser el d'ABOGADA EN BARCELONA i d'allí vaig saltar als seus contactes a veure què deia la gent ;-))
    Però el teu va ser dels primers, això segur :-)


    JORDI.- Em fa molta, molta il•lusió haver estat un dels primers blogs que vas visitar :-) I he de dir que, tan bon punt vaig "saltar" al teu a veure què tal era el teu blog, ja m'hi vaig quedar, eh? :-))


    CARME.- Doncs jo recordo que quan vaig començar a entrar al teu blog feia molt poc que feies els dibuixos i que em van agradar tant que em vaig enganxar ;-)
    A veure si la xiqueta s’anima a escriure força! ;-)


    XEXU.- Ai, xiquet, és que jo em faig gran ;-))
    Conec una cançó (Mutter) d’aquest grup que vaig veure una vegada en un altre blog, però, com tu dius, estic segura que no m’agradarien massa, no :-)
    Saps? Me n'adono que les coneixences blogaires es fan en progressió geomètrica. Coneixes un blog i d’allí en surten quatre o cinc de nous que t’agraden i, de cada un d’aquests, uns quants més i així, com anar fent branques. Tant a tu com a la Carme us vaig conèixer a través d’un mateix tronc ;-)
    Recopila tota la informació que vulguis hahaha... que a mi ja em vas convèncer de fer la Classificació del Joc de la Imatge Misteriosa i no saps l’estona que hi passo!! :-DD

    ResponElimina
  8. Genial...12 añitos?
    Ya pasaré a visitarla.
    Hermosa y tierna imágen la del lobo.
    Un beso grande Assumpta

    ResponElimina
  9. Dóna goig veure noves i joves generacions de blocaires....ja ens hi passarem gràcies per fer-nos-ho saber!

    ResponElimina
  10. Visca els blocàire joves! Són el futur!!

    ResponElimina
  11. Gracies per fer public el meu blog Assumpta!!!!

    pd: Pensava que ningu coneixia rammsetein

    ResponElimina
  12. Trobar una persona tan jove amb aquests gustos, amb tot el context d'avui en dia (videojocs, tele, cinema...) és ben complicat. Es nota que ve fa família blocaire!
    I sí, recordo els primers blocs que vaig visitar. La majoria encara continuen, per sort.

    ResponElimina
  13. MARISA, el rincón de mi niñez.- Sí, imagínate si tiene tiempo por delante para ir escribiendo en su blog! ;-))


    ELVIRA FR.- A mi quan em diuen d'algú jove a qui agrada llegir i escriure em donen una alegria també... a veure si segueix endavant :-))


    JORDI.- El futur de la llengua catalana a la xarxa! Els hem de cuidar! ;-))


    BLAKWOLF.- De res! ;-)) Tu segueix endavant, anar fent posts, comentant les coses que t'agradin o no i, poc a poc, veuràs que tindràs més visites ;-)
    La veritat és que de Rammstein jo només coneixia una cançó i encara poc... els trobo una mica "rarus" :-))


    ALBERT B. i R..- Avui en dia jo sé de molts nois i noies als que no agrada gens ni mica llegir, no agafen un llibre per res... així que trobar-ne és una sort ;-))

    ResponElimina
  14. No vas ser tu el primer que em va visitar i vaig visitar però si au em'has donat tants motius de satisfacció que no crec que t'oblidi mentre visqui.
    ja saps que no se m'actualitza el blog i potser això em farà perdre aquest encis dels vostres comentaris i anar-me apagant com una espelma que no li treuen el carbot. Als meus pràcticament 80 anys em sap greu parar i perdrem aquests moments que he conviscut amb molts de vosaltres,però estic en el dubte de continuar com si fos un anònim o deixar-ho còrrer,
    de moment he enviat a buscar dos llibres de pintura al oli per aprendre una nova tècnica,potser podria començar-ne un de nou ( en tinc quatre més mig inactius )i fer exposició del que he fet i faci en dibuix i pintura i recuperar el que he fet amb trenets.
    Quan vegis a la senyora Briansó fes-li un petó de part meva. A tu una abraçada de bon amic. Anton.

    ResponElimina
  15. Cada vegada són més joves aquests blogaires però és normal, no? Si ho vius a casa com una cosa habitual.
    Jo recordo el priemr blog que vaig seguir que coincideix amb la primera persona que em vadeixar un comentari. la casualitat va fer que primer fós el comentari i després vaig descobrir el blog. És que jo no volia ser bloggaire, va ser un accident! ;)

    ResponElimina
  16. Els meus primers van ser el del Ferran i el del XeXu. Ara aniré a visitar aquest bloc nou.

    ResponElimina
  17. Gràcies a tots pels ànims que li heu donat al meu petit llop :)

    ResponElimina
  18. REBAIXES.- No pateixis, Anton, que les persones que normalment passem pel teu blog seguirem passant :-)
    Tu fes això que dius, prova de pintar a l'oli que SEGUR que aviat hi agafes el truc, que com ja pintes tan bé amb les aquarel·les no et serà difícil :-))
    I tant que li donaré el petó a la senyora Briansó!! :-))


    MIREIA.- Aquesta història teva amb el blog és súper divertida... Tu no volies un blog, és cert hihi http://unaltreinvent.blogspot.com/2007/08/una-altre-prova-de-les-meves.html
    Però ja fa anyets que dura la cosa ;-))


    KWEILAN.- Caram!! Vas començar per dos pesos pesants! ;-))
    I gràcies per visitar el Blog del Llop ;-))


    AIGUA.- Ella és molt sociable! Dóna gust parlar-hi ;-))
    Has vist quin dibuix m'ha dedicat? M'ha encantat! És molt maca :-))

    ResponElimina
  19. Saps, en llegir aquest post, i sobretot els comentaris de després, no vaig poder evitar pensar si hi hauria algú que havia començat aquesta aventura pel meu blog, com jo ho vaig fer a ca la iruNa. Ara mirava els comentaris i m'he trobat la molt agradable sorpresa del comentari de la Kweilan, que m'ha entendrit i alegrat molt. La Kweilan és una blogaire que respecto molt, que té uns coneixements per admirar. Em fa gràcia que comencés per casa, per l'In varietate encara, però al Bona nit em sembla que sóc jo l'agraït de que ella passi a visitar-me encara ara.

    ResponElimina
  20. Ai, XEXU!! Que se m'havia passat aquest comentari! :-))
    Ets un sentimental hehe... però t'entenc perfectament. Quan el Jordi de l'Art del Futbol va dir que el meu havia estat dels primers també em va fer una il·lusió especial :-))

    ResponElimina
  21. Moltes gràcies, XeXu: me'n recordo perfectament del que vaig llegir. Havies entrat en una llibreria i t'havies comprat diferents llibres perquè tenies una bona feina i havia estat un luxe fer-ho...com vols que no em cridés l'atenció??? Encara que no vaig deixar comentari...poc després ja en vaig anar deixant per la catosfera i així va anar començant tot. Una abraçada! A tu, també, Assumpta!

    ResponElimina
  22. KWEILAN.- Si us sóc sincera, tant tu com ell sou dos dels meus blogaires preferits, així que estic molt contenta quan passeu per aquí o quan llegeixo els vostres comentaris l'un a casa de l'altre ;-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!