dimecres, 14 de desembre del 2011

Tot un èxit!!

Ahir mateix parlava amb un amic dels nivells d’autoexigència tan alts que a vegades ens imposem, de com volem que les coses surtin perfectes i com, en ocasions, un “molt bé” ens sembla poc i no ens satisfà.

Jo tinc un cervell estrany, capaç de ser absolutament caòtic, desorganitzat, fins i tot un punt mandrós... però, al mateix temps, amb una mena d’ànsia perquè, quan una cosa m’interessa, tenir la imperiosa necessitat que surti molt, molt bé. Em costa implicar-me molt en alguns projectes; a vegades puc dissimular davant d’algunes propostes, fer-me la despistada, però si dic que , llavors ha de ser “a per totes”!.

I tot aquest rotllo a què ve? Doncs perquè estic contentíssima per una cosa. La MIREIA no dirà res perquè ella és més modesta que jo, probablement més humil, però jo, que pateixo molt (massa) quan una cosa no surt bé, també em sento immensament feliç quan m'adono que, veritablement, el resultat és bo... i llavors m’entren ganes de cantar “oeeee oeeee oeeeeeeee” i explicar-ho a tothom!

Aquest post és també una mica sorpresa per la MIREIA (sí, xiqueta, ja sé que tu no ho diries, però “Al Cèsar el que és del Cèsar”), que és l’ànima del projecte (si ella no comença a "tibar" això no es mou)... i és que no puc deixar de comunicar que El “Blog calendari d’Advent” està essent un èxit total!! Amb tretze dies que porta en marxa ja gairebé s’ha igualat el número de visites de tot el mes de desembre de l’any passat!!



A més, va ser citat a la web de TV3, a l'Espai Internet:



Hi ha un munt de blogaires col·laborant, des d’alguns amb molts anys d’experiència a la xarxa fins a quatre dels que van ser candidats als “C@ts revelació 2011”!!

Al “Blog calendari d’Advent” s’hi pot trobar de tot: records d’infància, fotografies, una corona d’Advent dibuixada per la Carme que encén una espelma cada diumenge, tradicions, passatemps cada divendres amb en McAbeu, experiències molt especials, manualitats, literatura... i el que queda encara per descobrir! Cada dia un post!! Us ho recomano!! :-))

25 comentaris:

  1. Pues felicitaciones y ya mismo paso a verlo que tanto! Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  2. nena, ara marxi a treballar . El teu correu m'ha espantat. ;)
    Ja saps de qui ( en plural) és "culpa" això, oi? . Sense tots els blocaires que han fet l'esforç de colŀlaborar hagués impossible.

    ResponElimina
  3. Felicitats a totes dues...

    Per l'èxit i per TV3 també!

    ResponElimina
  4. I tant que n'hi ha per estar content. És molt important aquest èxit perquè és una iniciativa feta amb molta il·lusió.
    Segur que té raó la MIREIA que la gràcia d'aquest any és la gran varietat de col·laboradors que ens hi hem apuntat, però el mèrit és sens dubte de vosaltres dues que en sou l'ànima d'aquest projecte i les "culpables" de no deixar-lo caure.
    Així que MOLTES FELICITATS, MIREIA i ASSUMPTA! :-))

    ResponElimina
  5. Bé, que vols que et digui... jo sóc com el Grinch, i això del Nadal a mi... Puc dir que molt poques d'aquestes més de 5000 visites són meves (alguna sí, eh!), i que no crec que a curt termini em pugui implicar ni interessar per res que tingui a veure amb el Nadal. Però a reconèixer la feina ben feta sóc el primer, i només per la il·lusió que hi poseu, ja val la pena fer-hi un cop d'ull. Espero que segueixi tot igual de bé, i per molts anys. És un projecte bonic.

    ResponElimina
  6. TÍA ELSA.- Me da mucha alegria cada vez que veo como leés nuestros posts en catalán!! :-))
    Sos genial!! Espero que tengan una muy Feliz Navidad!! :-))


    MIREIA.- Hehehe ho havia de fer una mica espectacular!! :-DD
    I tant que sí!! Quan la gent va començar a respondre que participaria, ens donaven una alegria immensa!! Per això em feia molta gràcia que es sabés la gran quantitat d'entrades del blog i això de TV3 (que ho vas descobrir tu!!) En fi, que són coses que omplen d'optimisme :-))


    CARME.- Felicitats també a tu, que vas ser una de les primeres en acceptar el repte i que et vas posar a treballar immediatament, així, cada diumenge, ens decores el blog amb la teva preciosa Corona d'Advent i l'encesa d'una nova espelma, acompanyada d'un record o una reflexió ;-))
    Quan la MIREIA va descobrir que havia sortit a la web de TV3 jo flipava!! :-DD


    McABEU.- Si quan la MIREIA va fer l'anunci de que enguany tornava a obrir el blog, els demés no haguéssim respost, hauria estat molt trist. Per tant, el mèrit és de tots, absolutament de tots... i tu, MAC, com la CARME, vareu ser dels primers en oferir-vos a col·laborar i a posar-vos a fer feina... i la vostra acceptació tan ràpida ens animava moltíssim!! ;-))
    (Per cert, crec que ja he trobat la paraula que faltava als Mots Encreuats de divendres passat hehehe)


    XEXU.- Ostres, quina alegria m'has donat amb aquest comentari!!
    Sé que aquestes festes no t'agraden gaire (per dir-ho de forma eufemística), però saber que fins i tot alguna d'aquestes 5.534 (ho acabo de mirar) entrades és teva, m'ha fet molta il·lusió!! :-))
    Com els posts són tan variats, doncs segur que algun et pot fer gràcia, com la història de la nevada de l'any 62, o la dels fanalets per anar a esperar els Reis ;-))
    (Saps? He hagut de buscar qui era en Grinch! no el coneixia!... fins ara, per mi, el típic personatge anti-nadalenc era Ebenezer Scrooge!) :-))

    ResponElimina
  7. Mira, Assumpta... em va molt bé que facis aquest post perquè tinc una cosa a dir!! Mira si és popular aquest bloc, que un amic meu que no té reeees a veure amb aquests blocs, buscava idees per fer postals de Nadal... i clar, va arribar al teu post!! Total, que m'hi ha vist comentant, i m'ho ha vingut a dir. Per sort, el pobre es pensa que jo també hi vaig anar a parar buscant idees per la postal de Nadal.

    El cas és que jo no he amagat mai que tinc bloc, però fa temps que procuro no recordar-ho a ningú. Tampoc m'he amagat mai rere un pseudònim i el meu nom és poc corrent. Però em posa els pèls de punta pensar que de cop i volta tothom del meu entorn em comenci a tafanejar el bloc. Espero que no passi!

    ResponElimina
  8. (Ja sé que el meu comentari és més propi del bloc de la Maria que del teu post, però necessitava dir-ho!! Espero que no et sàpiga greu que hagi aprofitat l'avinantesa. I per cert, abans que passés tot això, el teu post m'ha fet pensar que si l'any que ve segueixo per aquests topants potser m'agradaria que m'hi fessiu lloc, al calendari d'Advent... ja ho veurem!)

    ResponElimina
  9. Ho dic de forma sentida: enhorabona als qui hi col.laboreu, en primer lloc la Mireia i tu mateixa, Assumpta. No és per desgana que m'hi passo poc, és que entre els "habituals" i altres menesters fora de la catosfera, de debò, no hi arribo.

    En qualsevol cas, el vostre èxit és la meva alegria, això sense dubte. Felicitats!

    ResponElimina
  10. Enhorabona!!! dóna gust de veure com les coses de vegades van bé, això óna forces per continuar

    ResponElimina
  11. M'alegro molt que vagi tan bé el blog de l'advent!

    Convertir-lo en un blog comunitari crec que és un encert. Així cadascú diu la seva i veus diferents Nadals. Tot i així, les felicitacions són per vosaltres, les pioneres. FELICITATS MIREIA I ASSUMPTA!

    ResponElimina
  12. Assumpta que a mi m'has ben engatussat! ;p

    Jo sóc dels 4 finalistes al blog revelació que hi participoooo! Serà que els més nous estem més frescos?

    Ja he explicat la mala jugada que em va fer el reader (crec que encara me'n fa alguna ja que algun blog que m'hauria d'actualitzar he descobert que no ho fa... ) però ara ja estic ben atent a que hi surt publicat.

    Per la meva part encantat de participar amb un post... només un, ja ho sé, però és que vaig tan curt de temps! La idea ja la tinc al cap, però crec que fins que no m'assenti a darrera hora (com sempre) no aniré desfilant el post!

    Moltes felicitats per la citació a TV3!

    ResponElimina
  13. com me n'alegro que estigui sent un èxit!!!! enhorabona a tots!!!

    em fa una miqueta de cosa haver dit que no participaria, xò em conec i ara mateix em passaria una mica el que expliques, que no podria estar, i participar en algo on no pogués fer el que demana em sabia greu. Això si, m'encanta llegir els posts que aneu penjant!!!!!

    endavant!!!!

    ResponElimina
  14. Doncs la meva enhorabona!!!! no hi participo però me'l llegeixo o sia que algunes de les visualitzacions deuen ser meves...èxit total i a sobre a TV3 en prime time!

    ResponElimina
  15. Me'n vaig a tafanejar per aquest calendari d'advent!!! que l'has pintat molt i molt bé!!

    ResponElimina
  16. Anire a veure el blog que recomanes, segur que esta molt be. No obria el teu blog des de la setmana passada i no em sorpren res trobar-me amb el Barça. Una cosa es deixar el blog penjat uns dies però no fer cas al Barça, no podia ser.
    "Indiana"

    ResponElimina
  17. YÁIZA.- Em va fer molta gràcia quan vaig llegir això del teu amic!! ;-))
    Ara bé, jo no et voldria espantar, però si el teu amic va tenir la pensada de clicar damunt del teu nom, ja deuria trobar el teu blog, xiqueta, t’ho dic perquè sempre hem de pensar que ens poden llegir, i més si, com nosaltres dues, anem “a nom descobert” i no tenim un nom d’aquells súper coneguts... però no pateixis, si el teu amic va acabar trobant el teu blog, segur que va trobar un espai molt maco!! :-)
    Ah!! a més, ja m’agrada que feu comentaris llargs, així que no em sap gens de greu que hagis fet una reflexió! Al contrari! ;-)
    Espero que l’any que ve segueixis per aquí i comptar amb la teva col•laboració pel Calendari!! (Mireiaaaaaaaaa miraaaa!! Ja en tenim unaaaa!!) :-DDDD


    FERRAN.- No pateixis, home!! Jo ja sé que és no arribar a tots els blogs que vols, o arribar amb retard com em passa a mi moltes vegades. En tot cas, tu sí que has passat pel calendari, i has comentat com es viu l’Advent a Alemanya!! ;-))
    Gràcies per la felicitació!!... Però la propera la vull en alemany, amb una frase ben llarga i amb so en directe!! Com aquí però, com a mínim, de 15 segons :-DD


    GARBÍ24.- Cada vegada que et veig recordo la teva previsió futbolera i espero que el Madrid perdi... hahaha no ho puc evitar!! ;-))
    És cert, a vegades les coses van bé i fa una il•lusió immensa! Gràcies!! ;-))


    MBOSCH.- Gràcies, MARCEL, per tot, per aquest comentari i també per la teva participació amb un post ben diferent de tot el que hi havia hagut fins llavors! La ideòloga és la MIREIA, jo sóc la “empipadora” que mira d’enganxar tothom :-DD
    Així doncs, felicitats a tu també!!


    EL PORQUET.- Això dels quatre finalistes del “Revelació” em va fer moltíssima il•lusió perquè vaig veure que tots quatre esteu ben implicats a la catosfera... quan un comença a col•laborar en iniciatives compartides és que el seu blog és dels que dura, dels que persisteix (oh, formosa paraula!!) :-DD
    Espero el teu post que segur que m’agradarà molt... i no pateixis, que tens temps! ;-))


    RITS.- Moltes gràcies, guapa!! ;-))
    No pateixis, t’entenc perfectament, si no estaves segura de tenir temps, de trobar un tema que et semblés adequat... el que fos... És pot participar de moltes maneres!... Cada comentari que arriba és un regal que fa moltíssima il•lusió... això ja és participar!! ;-))


    ELFREELANG.- Moltes gràcies!! ;-))
    Tal com li he dit a la RITS, anar passant i llegir-lo és també una forma de participar... i és també molt important!! Si no fos pels que hi passeu, aquest post mateix no hauria existit!! ;-))


    ALBA.- Moltes gràcies!! ;-))
    Espero que t'agradi el que allí trobis!! :-))


    VERO.- Hola, INDIANA!! :-P
    Sí, aquest blog no seria el meu si no es celebrés una victòria del Barça com la de l'altre dia!! :-DD
    Per cert, el blog del que parlo en aquest post és aquell que l'any passat em vas donar material per fer el post de la Casa del Pare Noel, amb la informació de les adreces i fotos de les cartes i tot... Recordes? Tu també hi has participat!! :-))

    ResponElimina
  18. Assumpta moltes felicitats!!!! Ja has passat els 10 quilos perduts! Objectiu aconseguit i superat! I felicitats també per l'iniciativa del calendari d'advent i el seu èxit. Com que que estat una mica out no l'he pogut seguir gaire, però ja em posaré les piles llegint els post antics!

    Una plaer participar-hi, encara estic acabant d'agafar inspiració per fer el post. ;)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  19. Moltes felicitats, doncs!
    Ara hi donaré un cop d'ull, per fer créixer encara més el nombre de visites. Per cert, misteris de la vida, el meu bloc té més visites des que no hi escric (avui he fet un post, al loro!).
    Adéu!

    ResponElimina
  20. 5000 visites en mig mes?!! hi ha blocs que no les tenen ni en tot l'any!! (evidentment no parlo del meu, es clar...)

    ResponElimina
  21. Bon dia al matí i.... Moltes felicitats!!!!

    (19 de desembre, oi?)

    ResponElimina
  22. BARCE.- Eeeei, MOLTES GRÀCIES!! Sí, ha costat però els 10 quilets estan aconseguits!! :-DD
    I estic molt contenta perquè aquest cap de setmana hem estat a Terrassa, a casa la meva germana, i jo pensava que recuperaria pes... però NO!! :-DD
    Estic segura que el teu post al Calendari d'Advent serà tan maco com ens tens acostumats... i, sobre tot, el fet de voler-hi participar, per mi ja és molt, molt d'agrair!! :-))


    ALBERT.- Com sempre, m'has fet riure amb això que el teu blog té més visites ara que no hi escrius!! Tens cada cosa! :-)) Això és que la gent t'enyora i van passant a veure si has tornat!! :-DD


    PONS007.- Sí, sí... a dia d'avui ja som gairebé a les 7.000 visites! (ara mateix 6.976) ;-))
    La gent entra buscant de tot, contes, nadales, com fer postals, passatemps nadalencs, dibuixos... Jo també estic sorpresa... molt agradablement sorpresa! ;-))


    TU, JO I L'OTIS.- Uaaaaaaaau!!! MOLTES GRÀCIES!! Mira, m'ha fet MOLTA, MOLTA il·lusió!! :-DD
    Petonassos!!!

    ResponElimina
  23. No puc transitar gaire pels blogs, últimament, però no volia faltar a la cita d'avui. Per molts aaaanys, Assumpta! :-)

    ResponElimina
  24. Ja és mitjanit al Japó, però no volia anar a dormir sense felicitar-te l'aniversari, per molts anys!

    ResponElimina
  25. P-CFACSBC2V.- Caram!! Admeto que m'has sorprés!! ;-))
    Moltíssimes gràcies PESÉ!! M'ha fet il·lusió! :-))


    ISAAC ZAMORA.- Uaaaau! Crec que és la primera vegada a la meva vida que m'han felicitat l'aniversari des del Japó!! :-))
    Moltes gràcies!! ありがとう!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!