dimecres, 26 de setembre del 2012

Apagueu la ràdio una estona!!

Eeeeei, reaccioneu!!

Sí, ja sé... jo també... tot el dia enganxada a la ràdio i a Internet per no perdre’m res d’aquest moment històric que estem vivint... Sento com una barreja de nervis dins un marc de felicitat ;-)


Però hi ha d’haver temps per tot... així doncs, què feu que encara no heu votat pels Premis C@ts? Mireu que s’acabarà el mes!! I llavors què? Queden quatre dies!

Ja sabeu, com més participació, millor!! Trieu els vostres blogs preferits... Hi ha dotze categories diferents i, si en alguna categoria no teniu clar a qui votar, doncs també hi ha l’opció de vot en blanc!


No... no... després no... no ho deixeu per després... Ara és l’hora d’estar alertaaaa... ai, no sé què estic pensant.

19 comentaris:

  1. ...i si podeu voteu dos cops per mi en cada categoria xD

    ResponElimina
  2. Sí, fins i tot si voleu votar en PONS007, voteu!!! :-DDD

    ResponElimina
  3. Queda poquet per acabar el mes!!! Que ningú s'oblidi de C@TS!! Fas molt bé de recordar-ho Assumpta!

    ResponElimina
  4. jo ja vaig votar.....a c@ts, ui sabrem el resultats d'aviat ...ui quina emoció, ara espero poder votar un referèndum....i aquí ja d'emoció i expectació en tinc molta

    ResponElimina
  5. ALBA.- És molt emocionant cada any!! I fan una gala i tot, molt divertida ;-))


    ELFRI.- Molt ben fet!! ;-))
    I siiiii... estic súper il·lusionada amb el procés que estem vivint! :-))

    ResponElimina
  6. Sempre s'ha de votar, sempre. És l'opció que tenim per expressar la nostra opinió, oi? Doncs mira, el 25 de novembre votarem per la independència, i ara tenim quatre dies per votar els nostres blogs preferits, per tal que el 12 d'octubre estiguem celebrant una festa del català a la xarxa, i no altres coses que celebren en altres països. Gràcies pel recordatori, Assumpta.

    ResponElimina
  7. Ei, ei, ei... votar dos cops no, eh?

    Que jo vinc a posar ordre!

    Que després hi ha una feinada immensa a esborrar vots duplicats!

    :)

    Jo també estic pendent de les notícies com feia anys i panys que no n'estava... també tinc un cuquet de nervis i molta il·lusió.

    I escolto el President i m'adono que jo no pensava poder sentir mai unes paraules com les que diu institucionalment i des d'un lloc com el seu. Hem posat les coses sobre la taula i ben clarament. Ara hem de guanyar...

    ResponElimina
  8. Quatre dies???...uffff!!
    Hi ha temps per a tot,de vegades;)

    Aferradeta i ànims!!

    ResponElimina
  9. Aquesta vegada no ho vaig deixar per últim moment i ja he votat!!

    ResponElimina
  10. XEXU.- I és clar que sí! No deixem de manifestar les nostres opinions, tant en els temes més importants com en allò que fa referència a la nostra addicció bloguera :-DD


    CARME.- És aquest PONS!! Que, la veritat, hi posa tanta il·lusió que ben bé se'n mereix, com a mínim, un ;-))
    Avui, quan he sentit dir a en MAS que si es podia fer un referèndum dins de la llei millor, però que sinó es faria IGUALMENT, m'he sentit tan feliç!! :-)))


    LLUNETA.- Sí, sí, ja ho tenim aquí!! El temps vola!! ;-))


    RITS.- Així m'agrada, ets una bona ciutadana de la nació catosfèrica ;-))

    ResponElimina
  11. Estem vivint uns moments històrics en la política del nostre país i és clar que hi hem de dir la nostra quan sigui el moment de votar. No podem renunciar al nostre dret a decidir.

    Pel que fa als C@ts, segur que no són tan històrics però també ens donen l'oportunitat de decidir quins són els blogs que més ens agraden i no hauríem de deixar de fer-ho. :-))

    ResponElimina
  12. Assumpta, em passo el dia veient el televisor i la nit enganxat a la radio. Als meus 70 anys, mai no havia sentit un esclat de joia com aquest. El meu casament, la naixença dels meus fills... la millor cosa que em podia passar. Sóc immenssament feliç.

    ResponElimina
  13. Com ens coneixes! Estem tots enganxats a l'actualitat. Això sí que no m'havia passat mai. I el millor de tot plegat és que cada pas que es fa des d'aquí és en la direcció encertada mentre que cada declaració des de Madrid és una evidència més que l'entesa no és possible. S'aferren a la por sense presentar un sol argument.

    I els premis c@ts! M'havien fugit del cap! Gràcies pel recordatori!

    ResponElimina
  14. I em pregunto: per què cal un referèndum?
    ...la part que pertany a l’estat espanyol- no és Espanya, ÉS D’ESPANYA, fruit d’una conquesta militar. No va ser una adhesió o una unió voluntària de la qual ara ens en penedim...
    L’oblit de la nostra història explica l’acceptació acrítica d’un procediment independentista que implica la legitimació de les raons dels ocupants segons les quals Catalunya és una part indestriable d’Espanya de la qual forma part per pròpia voluntat i des de temps immemorials.
    Els catalans, per tant, de cap manera hauríem de sentir-nos obligats a sustentar el nostre dret mitjançant una consulta popular. Simplement, caldria una proclamació del nostre parlament, consensuada amb les potències europees i mundials, que restituís, automàticament, la sobirania perduda fa 300 anys.
    A part de ser un acte d’absoluta justícia històrica, aquesta via ens estalviaria un desagradable procés previ a la consulta, atiat per l’estat espanyol amb tots els seus recursos, ple de paranys, d’amenaces i de mentides, que tindria com a objectiu sembrar la por i la divisió entre la població catalana.
    http://www.histocat.cat/index.html?msgOrigen=6&CODART=ART02069

    Assumpta, como te escuche uno que yo me se... te fulmina en la hoguera JAJAJAJA

    ResponElimina
  15. ja he votat fa dies.
    Molta sort a tots!!

    ResponElimina
  16. McABEU.- Jo intento no perdre'm res de res, perquè sé que són uns moments històrics! És molt emocionant!! ;-))
    I els C@ts també són molt emocionants :-))


    CARLES CASANOVAS.- Jo també, CARLES, jo també... estic pendent de tot, busco premsa internacional, no em separo del Twitter dels diaris, Catalunya informació... Estic feliç!! ;-))


    MBOSCH.- Estic pensant en aquell escrit teu, de l’estudiant anglès a qui preguntarien els Estats membres de la Unió europea ;-))
    Des d’Extremadura també ens ajuden molt... arriba cada declaració!!
    Mira que bé, pensava que potser el recordatori no serviria per a ningú, però veig que a tu t’ha anat bé ;-))


    GLO.BOS.BLOG.- Molt bé!! ;-)))


    ERNESTO.- ¡Caramba! El texto que pones sí que es radical :-) A mi ya me iría bien que, si de las próximas elecciones sale una amplia mayoria de partidos soberanistas, se proclame la independencia desde el balcón de la Generalitat y ya está ;-))
    Noooo, no creo que CARLOS entre en mi blog ;-))


    JOMATEIXA.- Molt ben fet!! ;-))

    ResponElimina
  17. Perpinyà Lipdub pel català: un rècord mundial per la llengua, per una llei, per un dret
    http://www.youtube.com/watch?v=KrNZdqpsNVU

    ResponElimina
  18. Ja estic esperant la gala amb candeletes!!!! Corbata o corbatí?

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!