dilluns, 14 d’abril del 2014

Els meus relats pel concurs de la Jomateixa

Abans que se'm passi el termini (queden quatre dies, en sentit literal) he decidit posar urgentment mans a l'obra per participar al Joc de la Jomateixa... Aquí estan les meves inspiradíssimes creacions!! 




1.- VETERINARIS


Farta de viure en una escala que semblava Veterinaris de TV3, la Rosa va assassinar en sèrie, sense remordiments, la gallina sorollosa del segon primera, la granota amb comportaments agressius del pis d’estudiants i el cocodril amb pestilents digestions -que hagués hagut d’anar a l’especialista “dels exòtics”- de l’àtic.


2.- HORUS MATANT EL COCODRIL


Al càsting per fer de drac de Sant Jordi, Gallina caigué en primera ronda, Granota en segona i Cocodril es va endur el paper, però Gallina i Granota, rabioses, el van assassinar. Rosa Díez diu que la culpa de tot és l’ambient de fractura social que es viu a Catalunya.

16 comentaris:

  1. Doncs realment has estat molt inspirada. Boníssims tots dos!! :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, MAC! ;-)
      El fet és que sortien tants animals que per això em va venir "Veterinaris" al cap... (programa que, per cert, m'agrada força, tot i que no entenc això de tenir un Porc Vietnamita com a mascota... hehehe) i, parlant de bestioles, doncs el segon va sortir fàcilment... ehem... :-DD

      Elimina
  2. gràcies per participar i per la difusió!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu, que sempre ens animes a ser creatius!! ;-)))

      Elimina
  3. Ja els tens fets i ben fets!!
    Estic amb tu quan dius que cal diferenciar les bestioles naturals i les que passegen impunement per aquest món, no hi ha humà que els (as)retiri de la circulació. ;)

    Aferradetes! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. De totes formes, ara em sap greu per les pobres bestioles haver fet la comparació :-DDD

      Elimina
  4. els he trobat genials Assumpta! deu n'hi do el primer .....sort!
    per cert llegint la rits m'he assabentat de les teves tendinitis ....això deu fer molt de mal....espero que milloris ! un dia vaig llegir que la ceba anava be´per les afeccions reumàtiques perquè desinflama
    ànims!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, ELFRI ;-))
      Sí, no estic massa fina, no... ni físicament ni anímicament, la veritat... Però miro d'anar fent.
      Gràcies pels ànims :-)

      Elimina
  5. Prova (no sé si s'ha enviat correctament el comentari que he fet fa uns minuts)

    ResponElimina
  6. Doncs no, no crec que s'hagi enviat. Hi deia que no m'agrada la gent que té animals tancats a casa; aquests han de romandre al seu hàbitat. A la casa del costat hi tenien un porc, i tots els veïns el volien assassinar per la pudor que feia. Potser haurien d'haver contactat amb la Rosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha gent que diu que estima els animals, però els fa viure en condicions bastant impròpies per a ells... Hi ha una raça de porcs que es veu que tenen comportament semblant als gossos... hi ha gent que en té a casa... En la meva opinió, estan sonats :-D

      Elimina
  7. Doncs jo faria cas de la Rosa Díez, una dona que sol tenir raó sempre, no? Sentir-la parlar és un goig, no m'agafa urticària ni res... ni ganes de matar...

    Bones aportacions, però ets competència, així que m'estic sentint una mica com Gallina i Granota...

    ResponElimina
    Respostes
    1. El teu comentari m'ha fet riure i això val 1.000 punts :-DD

      Elimina
  8. Boníssims, tos dos... inspirats, inspirats...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, CARME! ;-) El de la Rosa Díez, no sé quina ximpleria acabava de llegir que havia dit i... patapam! cap a dins el relat! :-))

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!