dijous, 5 de juny del 2014

Curiosos materials per manualitats... (el desenllaç)

Doncs bé, ha arribat el moment de desvetllar què tenen a veure els objectes de les fotos d'ahir amb les manualitats.

En primer lloc dir que, lamentablement, sóc una persona molt desendreçada. A mi m'agradaria tenir tot ben posat. Les coses distribuïdes en armaris, calaixos, carpetes, capsetes... però no és així. Fa una mica de vergonya de reconèixer-ho, però és cert. I, a més, té certa gràcia perquè, al mateix temps, sóc molt maniàtica amb moltes coses de la neteja (A casa, el primer que s'ha de fer en arribar és treure's les sabates i posar-se unes sabatilles perquè els terres del carrer són brutíssims.)

1.- Bé, no m'embolico més. Anem a per la primera imatge: tot i que sóc desendreçada, tenir rotllos de feltre i de goma-eva damunt la taula del menjador tampoc és que m'agradés molt, així que (i en MAC s'hi va apropar una mica), el cubell de les escombraries nou (i ben rentat!) és com l'armariet que els guarda. Netets i protegits perquè no agafin pols ;-)


2.- Els cereals venen en capses de cartró i aquest cartró és una de les coses més reciclades del món de les manualitats. O sigui que, aquestes capses seran matèria prima per a nous treballs. Les fotos les he tret de la xarxa, clar, que jo encara no me'ls he acabat:





Mireu, mireu l'enllaç!

3.- I arribem a les paperetes: Quan vaig anar a votar, tot i que duia la papereta de casa, ja dins el sobre, ho vaig comprovar mitja dotzena de vegades -no fos cas que el follet del fadaralisme hagués fet una malifeta m'ho hagués canviat-. Una de les comprovacions la vaig fer davant d'una taula molt gran on hi havia un munt de paperetes: Una bestiesa de quantitat de paperetes! Crec que ni que tot Reus hagués anat a votar allí i tots al mateix partit, hi havia paperetes de sobres fos quin fos l'escollit. Quin malbaratament de paper! Però el que més absurd em va semblar és que hi havia partits que duien unes llistes molt llargues i altres que tan sols portaven una desena de noms com a molt: però les paperetes eren de la mateixa mida que les que anaven "completes"! Un munt de paper blanc malgastat!!


Em vaig empipar moltíssim i en vaig agafar un grapat de les que més buides anaven (i em sap greu no haver-ne agafat deu vegades més, que encara n'haurien quedat) En fi, aquest magnífic paper blanc, també serà convenientment reciclat i es convertirà en alguna llibreteta o bloc


Així doncs, ja han començat a passar pel cutter... la part dels polítics anirà al contenidor del paper (en XEXU ho va insinuar) i la part blanca, per la menda lerenda, que en farà quelcom de profit.

14 comentaris:

  1. I tant, visca el reciclatge! Està molt bé aprofitar els recursos. Déu n'hi do tot el que es pot fer amb les capses de cereals, mira que n'he tirat, jo! I jo només deia que tiressis la papereta de PSC, però tampoc no cal, tu queda't la part blanca que la dels noms aviat s'auto-destruirà.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha s'auto-destruirà, com si fos marca-ACME i hagués de passar el "coyote" per allí al davant.
      Ep, que en Pere Navarro diu que ell representa la renovació (hi hi hi)

      Elimina
  2. Bé, jo buscava una utilitat conjunta dels tres elements però tot i així veig que m'hi vaig acostar força. :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, utilitat conjunta... Clar, tal com ho vaig posar es podia interpretar així... De totes formes em va fer gràcia que veiessis que la galleda d'escombraries no era per llençar res sinó per guardar ;.-))

      Elimina
  3. Per cert, us veu fixar que a tots els sobres de propaganda venien amb els logos del partit menys el sobre del PP? des de fora no posava per enlloc que fos del PP. Es com si a ells mateixos els hi fes vergonya XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiiiiiiiiii!!! hahahaha jo tinc la mania de no obrir mai la bústia, sempre l'obre el meu marit i cada dia arribava dient: Mira, la publi d'ERC i la de CiU... mira, publicitat d'Iniciativa... i, un dia em diu "ostres, aquests del PP no posen res a fora hahaha perquè la gent no ho tiri sense ni obrir-ho" ;-))

      Elimina
  4. Ostres que pràctic!
    ho tindré present per guardar tot aquest munt de coses del meu voltant.^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiiiii ;-)) i també van molt bé les "fiambreres" (carmanyoles, o tupperwares... que mai sé quina de les tres formes utilitzar hehe) al Mercadona en tenen més barates encara que als "xinos" i de moltes mides... van genial per guardar botons, cintetes, clips... ;-))

      Elimina
  5. Ei, amb tot aquest material, ja m'imagino unes llibretetes superxules!!!

    Ens les ensenyaràs, oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi penso posar tot el meu carinyo perquè surtin coses molt boniques... i t'asseguro que ho veuràs ;-))

      Elimina
  6. ostres Assumpta això es diu aprofitar bé les coses tens tota la raó perquè tantes paperetes ! així estaran molt ben aprofitades ....hihi vigila que el follet fadaralista del foll aquell no et desendreci els materials

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi havia allí quilos i quilos de paper, sense comptar el que no esta a escrit, com les paperetes robades... Tan necessari que és per la natura!!

      El follet està castigat cara a la paret, per ximplet :-DD

      Elimina
  7. De vegades ho tenim fàcil i ni ens n'adonem. Unes idees fantàstiques, ho tindré en compte, naltres gastem força cereals, un any vaig fer cases per al pessebre, botigues, ferreria... i les paperetes! no hi havia pensat, la propera vegada no se m'escapen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Casetes pel pessebre!! És una idea molt, molt bonaaa! M'encanta! :-))

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!