dimecres, 5 de novembre del 2014

El bloC de "paper electoral".- 9N: VOTA SÍ + SÍ

El passat mes de juny vàrem anar a votar pel Parlament Europeu... (només fa cinc mesos? han passat tantes coses que diria que han passat cinc anys!!) però bé, en un post (AQUÍ) vaig manifestar la meva "empipamenta" per la quantitat de paper fet malbé en paperetes que ningú faria servir i que anirien directament a les escombraries.


Una llàstima. Per tranquil·litzar una mica la meva consciència ecològica, vaig agafar uns quants d'aquests fulls pensant en donar-los-hi un us digne. Però jo em moc "per rampells"... i el rampell creatiu em va venir, de cop i de forma inesperada, ahir vespre... sense més, em vaig veure a mi mateixa tallant unes cartolines liles (perquè m'han sobrat de la meva darrera comanda) folrant-les, decorant-les una mica, perforant els papers, posant anelles... et voilà!!


Aquesta és la coberta... El paper de folrar, en sí, ja era una xulada, la mena de collage amb papers diferents i la paraula "happy" ja venia imprès. Jo tan sols hi he afegit les dues floretes amb notes musicals (perquè a la contracoberta també hi ha pentagrames) i les meves inicials.





El paper m'ha dit que està molt content que l'hagi salvat d'acabar a la paperera i li hagi donat un destí tan útil ;-)

NOTA: El "vota SÍ + SÍ" del títol del post és publicitat electoral gratuïta ;-)

15 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bé, certament aquest paper de folrar és ben maco.
    Per dir alguna cosa, trobo que potser les anelles estan una mica sobredimensionades pel gruix del bloc... hauries d'haver "recollit" més paperetes d'aquelles. :-DDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agrada que les anelles es vegin grans, però en aquest cas potser m'he passat una mica? Bé, hi puc afegir més paper... puc retallar alguns folis quadriculats i així tindria papers diferents... També hi podria fer un separador (per separar -hehehe, clar- el paper blanc del quadriculat) :-DD

      A les properes eleccions amb paperetes NO-autoimpreses agafaré molt, molt paper... puc buidar el munt d'alguns... per exemple hahahahaha (ai, estic fatal... tinc el riure fàcil des de que veig tan a prop el 9N!!)

      Elimina
    2. Si a tu t'agraden les anelles grans i el bloc és per a tu, aleshores la resposta és fàcil: No, no t'has passat gens. ,-))

      Elimina
    3. Hahahaha... m'agrada que tingui un moviment una mica "desmanegat", però potser sí que hi afegiré més fulls :-)))

      Elimina
  2. Molt ben fet! Això sí que és donar una bona utilitat a aquest paper sobrer. Va, que diumenge et podràs fer un altre bloc amb les paperetes sobrants del No!

    ResponElimina
  3. Et compro la propaganda gratuïta de l'encapçalament: Sí, Sí,
    Tothom a votar!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, com és gratuïta no te la puc cobrar, així que la pots agafar lliurement ;-))
      SÍ+SÍ!!!

      Elimina
  4. Quan anava a l'escola, quan es feien les votacions en dia laboral, al dia següent ens donaven les paperetes sobrants per poder aprofitar-les. També fèiem llibretes però no tant maques. Lletges, mol lletges amb un un parell de grapes i, apa! a usar com a esborrany.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara que fossin "lletgetes" les vostres llibretes, segur que us feia gràcia poder fer servir paperetes com a paper d'esborranys, oi? :-DD

      Elimina
  5. com que no ens han enviat paperetes per correu per la votació/costellada d'aquest diumenge no et podràs fer un altre bloc :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, PONS!!... Hauré d'esperar a les Plebiscitàries ;-))

      Aquesta tarda no sé què he vist que he pensat en tu... i ara no me'n recordo que era...

      Elimina
  6. Doncs has confirmat el que ja sabíem: que ets una artesana del reciclatge. I encara mes, com que ho fas amb tant de gust ets una artista.
    Et felicito!

    ResponElimina
  7. Un encert molt creatiu per reciclar els papers. T'ha quedat genial artista
    Petons.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!