dimecres, 18 de novembre de 2009

Avui Kebab per sopar!!


Aquesta tarda, mentre jo era a Catequesi, en Josep Lluís ha quedat per anar a fer un cafè amb un dels seus alumnes de català de Càritas, un noi paquistanès.

Es veu que han anat al Viena i, quan duien una estona, ell li ha volgut ensenyar on treballava... i han anat a un restaurant indi-paquistanès on fan això...


La qüestió és que, sí o sí, n’hi ha regalat per sopar... Fa una oloreta més bona!! A que té un aspecte magnífic? Kebab!! No n’havia provat mai, així que em fa molta gràcia!!

Són gent generosa... bona gent... I aprenen català!! :-))

37 comentaris:

  1. Jo avui estic sopant un trist iogurt( això sí un griego amb prèssec) però un iogurt. Se'ns ha fet tard i no tenim massa gana. I mira que tenia fet un puré de verduretes que m'ha quedat!!

    nena, el quebat fa venir gana, gana

    ResponElimina
  2. he escrit kebab, tant malametn com he sabut

    ResponElimina
  3. Oooooh Assumpta, quina gana que m'ha entrat només de veure-ho. Jo avui m'he fet una fondue boníssissima.

    Apa, no se'n parli més. Que us aprofiti el tiberi :)

    ResponElimina
  4. Doncs ja veuras com t'agrada esta molt bona.

    ResponElimina
  5. M'encanta aquest tipus de menjar. està boníssim!

    ResponElimina
  6. mmmmmm que bó, quina bona pinta que té.
    Estan bonissims noia.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Ui, jo en menjo cada dos per tres, gairebé cada cap de setmana. És bo i barat, la combinació perfecta. Ara que, bona gent ho poden ser, però que aprenguin català ja és una altra cosa. Alguns ens hem trobat que sí, però d'altres noi, no hi ha manera. Nosaltres sempre ho intentem, però no sempre ens entenen. Per no dir que molts tenen també un nivell de castellà lamentable. La comprensió de vegades es fa difícil, i no tots posen interès en canviar això.


    Mmm... la paraula de verificació que m'ha sortit és 'tadeu', tu veuràs...

    ResponElimina
  8. MIREIA.- Ah! a vegades nosaltres també sopem un iogurt ;-)
    Però guarda el puré per demà, eh? que segur que està boníssim!! :-))
    I no pateixis per com has escrit kebab, jo ho he hagut de buscar a Google!! jaja
    És més, el post primer es deia "Avui Pita per sopar"... i després he vist que "Pita" era el tipus de pa!! Llavors he investigat com s'escrivia lu altre i ho he copiat :-))
    Estava molt bo!! :-))
    Petons!!


    JORDI.- Jajaja jo també, quan ho he vist he pensat que tenia una pinta molt bona!! Ara bé, tu una fondue, eh? Et cuideees moooot bé!! :-)
    Ja està menjada jaja
    Abraçades!!


    STRIPER.- Si!! Estava molt bona :-)) duia com dues salses, una era com picant (però a mi ja m'agrada) a més la carneta, ceba, enciam... :-)
    Abraçades!!


    KWEILAN.- Jo no n’havia provat mai!... I mira que em fa gràcia provar coses noves ;-) Igual com amb altres coses sóc bastant maniàtica, amb el menjar no. M’agrada molt això de gustos nous i així ;-)
    Petons!!



    GEORGE.- Imagino una macro teva sobre un punt diminut del pa o de la carn jejeje
    Estava genial :-)
    Abraçades!!


    XEXU.- Sí, sé que hi ha molta gent que els hi encanta, però a mi no se m'havia presentat encara l'ocasió :-)
    Jajaja no m'he explicat bé: Quan deia que són bona gent i aprenen català em referia al grup d'alumnes d'en Josep Lluís! ;-) Gent arribada de llocs ben diversos però que s'adonen que aquí tenim la nostra llengua i es proposen aprendre-la :-)
    Abraçades!!

    ResponElimina
  9. A Barcelona tenim l'oportunitat de provar la cuina de molts països que segurament no podrem visitar mai. Pakistan pot ser un d'ells. La meva experiència en aquest sentit és positiva amb el menjar egipci, libanès, turc, sirià... Al barri de Gràcia, per exemple t'en troves molts de l'àrea mediterrània i a Ciutat Vella estan, principalment, els hindús i pakistanesos.
    A més del menjar, en aquests restaurants, en general muntats de manera senzilla, tens l'oportunitat de tractar amb les persones que els porten, que en general sempre em produeixen admiració pel seu esperit de tirar endavant amb molt d'esforç i il-lusió estant tan lluny de casa seva...

    ResponElimina
  10. M'encantaaaaaaaaaa i si pots, a la propera un FALAFEL.... que és pasta de cigrons rebossada, però no ho sembla, com croquetes, no sé explicar-ho, simplement prova-ho i ja em diràs!!! Jo, quina gana, l'hora que és i sense sopar.... Bon profit!!! :) Un petò!

    ResponElimina
  11. ooooooooooooooooh i això que ja estic sopada! però que bo!!!! tens un pitet????? jejejeje

    petons, maca!

    ResponElimina
  12. Uoooo que bo que bo que bo Assumpta, era bo oi?

    ResponElimina
  13. Són molts bons els swarma, l'humus, els durum....al capdavall és força sa hi ha carn llegums, amanida...mmmm

    ResponElimina
  14. Quan és bo ho és molt, ara però en surten molts d'aquests on el gènere és congelat i tot té el mateix gust.

    ResponElimina
  15. RAMON.- Quan em vaig casar, ja fa dinou anys, varem anar de viatge de nuvis a Paris i allí un dia varem anar a sopar a un restaurant grec. Recordo que em va impressionar aquella diversitat tan gran que poc després, amb l'ajut dels Jocs Olímpics, es va instal·lar també a Barcelona i altres grans ciutats de Catalunya (jo visc a Reus). És una cosa que m'agrada :-))
    Ara bé, d'altre banda hi ha d'haver també la seva integració. Han de saber on venen i respectar coses tan nostres com la llengua, si és així, tots contents :-)
    Abraçades!!


    CRIS.- Anem bé :-)) Per començar els cigrons m'agraden (avui n'he menjat per dinar) així que miraré a veure si recordo el nom i si els provo ja t'ho diré ;-)
    Petons!!


    ELUR.- Jajajaja siiii!! Si t'és igual que posi "Júlia" i sigui tot rosa, doncs et puc oferir un pitet tot "mono" :-))
    Caram, caram, veig que tothom sap de què va i jo era l'única que no ho havia provat ;-)
    Petons!!


    CESC.- Boníssim!! :-))
    Amb dues salses, una una miqueta picant, un munt de carn, el pa especial... molt bó :-)
    I molt maco el detall d'aquest noi paquistanès de voler-li regalar al seu "profe" de català ;-))
    Abraçades!!


    ELVIRA FR.- Però si ets una experta!! :-)
    Mare meva, alguna de les coses que cites ni l'havia sentit a dir... M'hauré de posar les piles!! :-)
    Petons!!


    JORDI CASANOVAS.- A ell li han preparat allí al davant, tallaven la carn i tal... i quan he obert el paquet que estava amb paper d'alumini, feia una oloreta més bona :-))
    Sí... imagino que quan una cosa té èxit, doncs ja es va standaritzant i perd qualitat... Però aquest era bo :-)
    Abraçades!!

    ResponElimina
  16. ARRIBO QUE JA NO EN QUEDA, OI? però ja veig que era molt bo...

    Bona nit, :)

    ResponElimina
  17. UOOOOOOOOOOOOOO!!!! Primera hora del matí i em trobo això!!! Quina gana m'has fet venir! A més, a mi els kebabs m'encanten!! I ara fa tant de temps que no en menjo... jasflaijfmcaijfaslifhail!!!!

    ResponElimina
  18. A mi m'agrada provar menjars "diferents", a vegades ho encertes i a vegades no, però no pots dir que una cosa no t'agrada sense haver-ho tastat abans.
    En el cas del kebab, n'he menjat més d'alguna vegada i està força bo. :-)
    En quant a l'altre tema, hi ha molts immigrants que intenten integrar-se a la societat que els acull (i això no vol dir que reneguin de la seva) però també n'hi ha molts d'altres que no ho fan ni ho faran.

    ResponElimina
  19. Jo sempre els demano sense res, és a dir, només amb la carn i el pa. La resta... uff!! No em convenç molt!

    Però, estava bo?

    ResponElimina
  20. La qüestió sobre els idiomes que puguin o deixin de parlar els nois del kebab no l'acabo de tenir controlada perquè, em sembla, que és molt relatiu. Ara, els kebabs (i sobretot els "rollito-kebab" mixtes amb formatge i salsa picant) són tremendos! Pràcticament pagaria perquè ens envaïssin els pakistanesos només per disfrutar d'aquesta menja. I això que tinc certs dubtes raonables sobre si el pollastre o la vedella van ser mai pollastres o vedelles!

    *Sànset*

    ResponElimina
  21. Quina bona pinta aquest kebab!!! Ara que es hora de dinar mha fet venir gana... Una abraçada i bona setmana1
    Marta

    ResponElimina
  22. Assumpta ara no podràs parar de menjar-nee!!!! El meu preferit: durum con queso de ternera!!!

    (és millor dürum (enrotllat) perquè no es desmonta al menjar-te'l!!)

    Utnoa

    ResponElimina
  23. Fa poc vaig provar per primera vegada un kebab i era prou bo.

    Ja he fet el post de la pel·lícula.
    Adéu!

    ResponElimina
  24. A mi m'agrada moooolt!

    Alguns divendres, enlloc de pizzejar, n'agafem per fer un fast-food cassolà una mica menys americanitzat i/o italianitzat.

    tot s'ha de dir quye el vostre feia una pinta força millor que el que nosaltres agafem.

    nyaaaaaaaaam!

    ResponElimina
  25. No en sé res del kebab, i sort de la foto o sinó em quedo sense...
    Porto uns dies amb molta feina física i no em queda temps i vetllar, i un ha de matinat i tirar de corda, noi, noi, a dormir i t'aixeques novet.
    Anton

    ResponElimina
  26. Al meu pare li agraden, i la veritat es que fan bona oloreta, però mai els he provat, no m'he animat...

    Espere que estigues ben bo Assumpta! :)

    ResponElimina
  27. mmm,... Assumpta, quina pinta tan deliciosa!!!! que ens fas venir salivera!

    són boníssims!

    ResponElimina
  28. A mi menjar-ne de tant en tant, m'agrada i surt bé de preu.
    :)

    ResponElimina
  29. mmm... bona pinta! Endavant amb el kebab! si estan ben fets són una delícia! :)

    ResponElimina
  30. CARME.- Aquest és virtual!! jejeje sempre n'hi ha per les blogàires que van sembrant bon rotllo... així que en pots agafar que no s'acaba! ;-)
    Petons!!


    NÚR.- Jajajaja la teva darrera línia és genial!! Ja saps, en pots agafar que aquest no s'acaba!! :-))
    Petons!!


    McABEU.- A mi m'encanta provar coses noves!! Fa uns anys vaig tenir la sort de poder celebrar un Any Nou amb cuina russa, cuinat per una russa de debó. Hi havia coses boníssimes!! :-))
    Sí, clar, desgraciadament hi ha qui ve de fora i no respecta res de la societat que l'acull... però els que van a les classes de català de Càritas, aquests són els que sí es volen integrar, clar :-)
    Abraçades!!


    CLÍDICE.- Em fa gràcia veure quants seguidors tenen els kebabs!! I jo sense haver-los provat mai! :-)
    Petons!!


    JORDI.- Així doncs, un kebab amb pa i carn sol, l'anomenarem, a partir d'ara, un "Kebab a l'estil Jordi" jeje
    Estava mooolt bo!! :-)
    Abraçades!!


    GARBI24.- Jejeje sí que és bo, sí... mare meva, tots en sou experts!! :-))
    Abraçades!!


    SÀNSET.- Formatgeeee!!! Mmmmm M'encanta el formatge!! :-)
    Jo posaria formatge a tot arreu!
    I abans em feia "mania" el formatge blau, però ara ja no me'n fa :-))
    Jajajaja això dels dubtes raonables sobre el contingut del menjar... ejem... millor no pensar-hi, oi? :-)
    Abraçades!!


    WAYFARER.- Doncs si vols en pots agafar, que aquest no s'acaba mai!! :-))
    Bona setmana! ;-)
    Petons!!


    UTNOA.- Jejeje veig que coincideixes amb en Sànset amb el tema del formatge... L'hauré de provar!! :-))
    Petons!!


    ALBERT.- Menys mal que tu també ets una mica "nou" en aquests temes jeje
    Uaaau!! Ara aniré al teu blog!! :-))
    Abraçades!!


    ÒSCAR Holaaaaaaaa!!! Quina alegria!! ;-)) Ets molt car de veure, xiquet!!
    Si sóc sincera, em va agradar molt... Ara bé, on hi hagi un entrepà del Viena!! jejeej
    Abraçades!!


    REBAIXES.- Anton! tu portes vida saludable i fas horaris de dormir com s'han de fer... Així que no puc deixar de felicitar-te. I el Kebab ja el menjaràs un altre dia, no pateixis :-))
    Abraçades!!


    TONI.- Estava molt bo! :-)
    Però és que jo sóc atrevida en provar coses noves amb el menjar... M'agraden els gustos, les barreges :-)
    Ara bé, si vols una cosa bona: Un entrepà de pa amb tomàquet i fuet :-))
    Abraçades!!


    RITS.- Jejeje amb un sol Kebab em menjat tots!! :-))
    Sí que el vaig trobar bo, sí!!
    Petons!!


    -ASSUMPTA-.- Estic impressionada jajaja tots ho havieu provat menys l'Anton, el Toni i jo! :-))
    Sí que és bo, sí :-)
    Petons!!


    MA-POC.- La veritat és que aquest estava molt ben fet... El vaig trobar boníssim!! :-))
    Sou tots uns experts jajaja
    Abraçades!!

    ResponElimina
  31. Uyyyyy que rico.
    Se me hizo aguita la boca.
    Espero que no tenga nada de carne.
    SOY VEGETARIANA...Ningún tipo de animalitos.
    Pero esto se vé bien rico.
    Un beso

    ResponElimina
  32. És que la salivera no em permetia vocalitzar correctament... hehehe

    ResponElimina
  33. MARISA, el rincón de mi niñez.- Ai, ai... me temo que no podrías comerlo pues lleva carne! :-)
    Tendré que preguntar si los hacen especiales para vegetarianos jeje
    Besotes!!


    NÚR.- Jajajaja així mateix ho vaig interpretar :-))
    Petons!!

    ResponElimina
  34. Hola!
    Els voluntaris féu una gran feina per aconseguir integrar als nouvinguts.
    felicitats
    Sílvia

    ResponElimina
  35. No ho he tastat mai, ja em diras on queda aquest restaurant... jo avui he dinat al Viena ..

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!