dimarts, 21 de juliol del 2015

Junts pel SÍ


Com m'agrada aquesta foto!!

Aquesta tarda m'he posat tan contenta en sentir les declaracions dels cinc primers membres de la "llista" de Junts pel SÍ!

16 comentaris:

  1. No sé si és la llista que arreplegarà més vots, però és una bona llista. Il·lusiona els que volem la independència des de sempre, esperem que també ho aconsegueixi amb aquells que no els agrada tant la idea.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que ho estem fent molt bé! I com més il·lusionats estem nosaltres més encomanarem aquesta il·lusió!! :-DD

      (XEXU, no és per desanimar-te, però... ets conscient que votaràs el mateix que jo?... hehehehe)

      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      NOOOOOOOOOO no t'espantis!! Que jo voto per Tarragona!! :-DDDD

      Elimina
  2. Ja ho hem comentat alguna vegada, jo també comparteixo alguns dels dubtes que expressa en XEXU i en conseqüència aquesta no era l'opció que em feia més gràcia quan n'hi havia més d'una per triar. Però això era abans, ara aquesta opció s'ha convertit en l'única opció possible, és doncs "l'opció" i per tant la millor. Així que endavant i... amb il·lusió!! ;-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Som-hi tots!! Amb força! Amb alegria!! Endavant!! :-))

      Elimina
  3. Respostes
    1. Sí, Teresa!! :-))
      Fins i tot al tuiter han desaparegut la majoria de baralles entre indepes hehehe

      Elimina
  4. Jo estic contenta amb aquesta llista de "Junts pel sí". Torna la il·lusió!!! Som-hi!!!

    Ara toca convèncer com més gent millor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també estic molt contenta!!! Per fi tenim una "PAPERETA DEL SÍ"... sembla que "hem posat la directa" i ja no hi haurà qui ens aturi! :-)))

      Elimina
  5. 5 estrelles....cap al 27 S.
    I el 27 S....milions d'estrelles.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Imagino una de les teves precioses fotos, amb milions d'estrelles i tots, tots molt contents!! :-DD

      Elimina
  6. només de veure i sentir les bajanades dels del sempre ja estic encara mes contenta .....anem a totes! vas sentir el discurs del Romeva? no te'l perdis ! curiós....coincidim avui ara fa una estona acabo d'escriure jo també .... junts i juntes siiiii

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí, ja s'han acabat les pors, ara he aconseguit fer un front fort, potent, molt transversal... i estem contents i això s'encomana!! :-)))

      Elimina
  7. Jo crec que la clau de la victòria per aquesta llista no es veu a la foto, efectivament parlo de Pep Guardiola. Jo el veig com a president d'una Catalunya independent que es lleva ben d'hora ben d'hora.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La idea d'un poble que treballa... com ha estat sempre el poble català... amb gent que es lleva ben d'hora ben d'hora és, sens dubte, clau en l'èxit que hem d'aconseguir!! :-))

      Elimina
  8. Doncs mira, et confesso que m'agrada aquesta llista. I m'agrada que no hi sigui la CUP, crec que és la bona opció per aquells que volem un estat amb una estructura diferent.

    No sé si serà el que votaré, doncs la idea que el que va al capdavant no sigui president, em tira enrere doncs no ho entenc. Aviam si ara es fa bona feina.

    Però celebro que finalment tinguem una mica d'alè esperançador.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que tots hagin fet l'esforç de posar-se d'acord... que hi hagi la Carme i la Muriel, que per fi veiem en Mas i en Junqueras tornar a somriure, que en Romeva, amb la seva gran experiència a Europa faci de cap de llista... i tots els altres noms que es van sentint... tot ho trobo molt esperançador!! ;-))

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!