dissabte, 9 de gener del 2016

El millor!!








14 comentaris:

  1. No em cansaré de dir-li, ara i abans i tots els cops que calgui: GRÀCIES PRESIDENT!!!
    D'acord amb en Miquel Calzada, només Artur Mas ho podia fer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest tuit ho resum tot!

      Quan tanta gent no deixava de dir que tenia la cadira enganxada al cul i exigien que s'apartés sense cap respecte i sense tenir gens en compte res del que això podia significar segons com es fes, el President Mas ens torna a sorprendre i demostra allò que ja no calia que demostrés, el seu gran amor a Catalunya i la seva immensa capacitat de maniobra.

      Per cert... quin gust sentir-lo parlar de nou en anglès i francès...

      Ah! Carme, que diuen que en Carles Puigdemont parla fins i tot romanès! (a l'Albiol li agafarà alguna cosa) :-DD

      Elimina
  2. Crec que ha pres la millor decisió, jo diria que l'única vàlida en aquests moments.
    Felicitats, Senyor Mas!

    Bona nit! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un crack en Mas... una llàstima no poder "presumir" d'un president així per més temps... Però ha fet el que creia que havia de fer i ho ha fet pel bé de tots i posant-hi el seu segell personal i això és per aplaudir-ho amb totes les forces :-))

      Elimina
  3. Els que crèiem que un pacte era l'única solució possible i que la intransigència d'uns i d'altres ens abocava al desastre no podem més que felicitar-nos perquè, per fi, tots hagin cedit per arribar a un acord. I ara, a treballar per tirar endavant que és el que tots volem. :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo crec, MAC, que tots pensàvem que el pacte era el lògic i normal. Des de la nit de les eleccions, quan sumàvem 62+10 era perquè vèiem natural -i més havent-se plantejat les eleccions com a plebiscitàries- que hi hauria pacte entre les dues forces independentistes.

      També era molt evident que les CUP no regalarien el seu vot. Ningú esperava una investidura a la primera. Els més optimistes l'esperaven a la segona. Jo no... Però sí que estava totalment convençuda que, després del segon NO, i fent força en un pla de xoc social (cosa que com a democrata-cristiana a mi ja m'agrada) s'aconseguiria que les CUP baixessin del burro en aquest "veto" tan directe a una persona (i tan lleig). Jo creia en aquesta tercera votació.

      Quan van començar els empats i coses rares de les que no vull parlar més perquè ara toca mirar endavant va ser quan vaig pensar que no es podia caure en un xantatge tan gros i que anàvem a noves eleccions.

      Sortosament, el president Mas demostra una vegada més que és molt, molt més intel·ligent que els que no el volen. Pel bé del país (i van...) accepta fer el pas al costat però proposant ELL un home de la seva confiança, una persona que NO era idea de les CUP, un independentista des de ben jove, amb experiència en diversos càrrecs. I, clar, exigint que també els que el fan apartar a ell, hagin de fer "sacrificis".

      La tonteta de la Gemma Nierga criticava en Mas perquè no es sacrifica ell sol i demana sacrificis també a les CUP "y encima por escrito"...

      I el millor de tot és que, lliurat del compromís de deixar la política en 18 mesos, ens diu que ara s'aparta però que no es retira. Jo, emocionada, plorant d'alegria perquè el procés no s'atura, perquè l'Arrimadas fa cara d'enfadada, l'Iceta fa cara d'espantat i l'Albiol no sap ni que dir... a Espanya no se'n saben avenir... Què gran ets, President Mas!!!

      I, com molt bé dius tu, ara a treballar per tirar endavant cap a la independència!!

      Elimina
  4. se li ha de reconèixer el gest i la vàlua! Visca la república catalana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, ELFRI, ahir era divertit veure la cara dels polítics espanyols!! :-DD
      Sí, li hem de reconèixer el gest! Un gran home d'Estat!!!

      Visca la República Catalana!!

      Elimina
  5. Reconeixem el seu gest.
    També el de Junqueras, Romeva, i fins i tot les diputades de la Cup que s'han avingut a aquest pacte.
    I sobretot al poble que mai no ha deixat de reclamar l'acord.
    Però tens raó, el principal gest que simbolitza l'acord l'ha fet el MHP Mas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, XAVIER!! :-))

      Evidentment, aquí tothom que ha treballat per l'acord té el seu mèrit i això és indubtable... Ara bé, a qui les CUP no volien i han fet apartar, és a en Mas... i ho ha fet i, per tant, el mèrit màxim és seu.

      En quant a la gent de les CUP... per mi és com si fossin de dos grups diferents, hi ha els indepes que estic segura que entenen que ara se'ls demani fidelitat i els "comunistes del segle passat" que encara deuen estar mirant si poden canviar vots d'aquí cap allà a les assemblees famoses. Pels primers, tot el meu respecte i agraïment, fins i tot per la seva valentia no callant aquests darrers dies i manifestant que ells sí que acceptaven l'investidura d'en Mas a canvi d'un pla de xoc social. Pels segons un adéu i ja s'ho faran.

      Elimina
  6. Avui no et fotré la tabarra, però em limitaré a dir que ha fet el que havia de fer, que qualsevol altra cosa hauria estat traïció al poble de Catalunya, que ha costat déu i ajuda que acceptés, i que en el camí ja s'ha guanyat ser president d'aquí a 18 mesos amb el míting vergonyant que va fer per anunciar que plegava, i s'ha carregat completament a la CUP que hi perden moltíssim més que ell (i ningú els ho agrairà), i que queden en una situació de submissió que ni jo mateix entenc. Bé, una mica la tabarra sí que et foto, em sap greu. Però és que m'agradaria que no ho reduíssiu tot a que el president ha fet el gest. Tot el que hi ha darrera és igualment important. I en definitiva, l'esforç de tots, no només de Mas, que ni tan sols era a les negociacions, ens porta a seguir caminant cap a la independència. No està tot fet, de cap manera, el que queda serà encara més difícil. Però almenys seguim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si els de les CUP han hagut de cedir tant (que ja veurem després com queda en la pràctica) és per haver adoptat una actitud tan intransigent de bones a primeres. La seva malaltissa obsessió els ha portat on són. Si haguessin investit a Mas a canvi d'un programa social ben complert, ells haurien pogut explicar el que havien aconseguit i la gent ho hauria entès (bé, de fet, molts cuperos estaven a favor d'investir Mas... mai sabrem quants en realitat, perquè les assemblees... ehem...)

      Ara bé, no pateixis que no s'ha carregat les CUP... estic segura que la part INDEPE de les CUP, seguirà endavant... qui potser sí que s'ho haurà de repensar més és la part que ha estat fent la punyeta, els que ja es fregaven les mans pensant en anar juntets amb CSQEP i pels quals la independència és quelcom mooooolt secundari. Ara bé, si aquests desapareixen (políticament, vull dir, clar) a mi no em sap gens ni mica de greu. Han jugat i han perdut. Han minusvalorat al seu rival i en Mas és molt Mas... Ves-te fent a la idea XEXU, que el veuràs de President de la República :-DD

      Elimina
  7. Li ha costat, eh? No ho podia haver fet abans això? Que no va escoltar que teníem pressa...?

    Aprofito per agrair a la CUP que hagi acceptat un tio que no es el Mas però és exactament igual que si ho fos, i a més acceptar l’acord parlamentari, es que mira que són bona gent!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bona gent, si... mai m'ho hagués pensat. Ara bé, no diguis que teniu pressa, vosaltres sou aquells que "aneu poc a poc perquè aneu lluny"? Doncs això heu fet, vetar el legítim candidat per poder anar ben poc a poc... Sort que a Convergència hi ha gent que val moltíssim i, tal com tu dius, en Puigdemont és ben bé com un Mas, que estima Catalunya de forma indubtable, fidel a un estil i, a més, té un puntet d'ironia i una capacitat de reacció que m'encanten :-DD

      Com ell va dir, no tinc cap dubte que s'hi deixarà la pell (exactament igual que hagués fet el president Mas)

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!