diumenge, 10 d’abril del 2016

Delicate Spring


Mireu quina cucada de Mini àlbum d'Scrapbooking que he fet jo soleta!!


Bé... de fet, soleta del tot no l'he fet. He tingut ajuda. Una ajuda a través d'Internet. I és que em vaig apuntar a un curset en línia de la coneguda "scrapera" catalana, Elena Roche (alguns potser la vareu veure fa unes setmanes al programa "Ja t'ho faràs", de TV3) i l'experiència m'ha encantat!


Per un preu molt econòmic (5 Eurs) es té accés a una sèrie de vídeos explicatius, amb tota mena de detalls, més el text i fotos en pdf. A més, com és interactiu, cada dia pots deixar els teus dubtes o fer preguntes sobre el projecte i la profe les contesta. Està molt bé.


El que més gràcia em feia d'aquest àlbum, és un desplegable molt curiós que té "al final" (i que podeu veure a la foto d'aqui dalt). Estava tan segura que això per mi seria dificilíssim que em vaig confiar en les parts més fàcils i em vaig equivocar dues vegades en coses absolutament "ximples".

Per cert, vaig dubtar bastant en els papers decorats, però finalment vaig posar uns fulls solts que havia comprat de la col·lecció Isabella, de la casa Sra. Granger, dissenyats per Marisa Bernal i trobo que hi queden genial


Per cert, de fet, l'àlbum no està acabat del tot. Falta una decoració per la coberta, però resulta que el paper que hi vull posar no el tinc (i està exhaurit) i he preferit deixar-ho així (que ja es veu bonic) i ja l'acabaré del tot quan pugui comprar cartolines noves.

L'estructura la vàrem fer amb quatre papers de colors de la Col·lecció "Los básicos de Elena" (de la pròpia Elena Roche) i aquí és on jo em vaig carregar dos papers de la manera més tonta.


Dues tires havien de fer 30 cm. Com el paper d'Scrap fa 30,5 x 30,5, s'havia de tallar 0,5 cm. a cada tira... I jo ho vaig fer dues vegades!! (o sigui, que em va quedar de 29,5 i, per tant, per mig centímetre de no res, no em servia). Aquí, la prova del delicte:



L'altre errada va ser amb les cobertes. Havia de fer unes marques a 10 cm. i a 10,5 cm. però no ho vaig mirar i ho vaig fer "de memòria" i la meva memòria "recordava" que les tapes anaven partides per la meitat, o sigui 15 cm i 15,5 cm. Un altre paper inutilitzat (de moment, clar, que això no es tira!! que aquestes tapes les penso fer servir per alguna cosa, tan xules que són :-)


Aquí l'estructura muntada amb els papers de colors sobre els quals es posen els papers decorats i els de la base fan el "marc" a els altres.


Au, vídeo i tot, qualitat "marca de la casa a altes hores de la matinada" :-))

Bona nit a tothom! ;-)


15 comentaris:

  1. Quina feinada... però el resultat s'ho val, és molt xulo. Felicitats!! :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que estic contenta! :-) La primera vegada que vaig veure aquest model d'àlbum em va fascinar... i ara ja el sé fer! :-))

      Elimina
  2. Em declaro fan del programa 'Ja t'ho faràs', tot i que jo de manualitats ni idea, però el presentador fa molta gràcia. És distret, a casa el mirem. Sí que em sona aquesta Elena Roche. I quina feinada aquest àlbum, tu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, és molt entretingut! Tot i que la majoria de coses que ell fa, jo no les faré mai (per casa meva no corren palets ni armaris vells als que falta una pota hehehe) però em fa gràcia com presenta i m'agraden molt totes les activitats de les que parla, altres artesans als que presenta, etc.

      Mira, el dia que va anar l'Elena Roche va ser aquest:

      https://www.youtube.com/watch?v=yINpJN8YR6c

      Elimina
  3. La primera impressió,mja veig que és unànime... quina feinada!!!! Però al mateix temps que boñic i que cuidat es veu, ben acabat i ple de delicadesa. Preciós! Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo vaig veure aquest àlbum (el model) fa temps i llavors em va semblar impossible. Ara va sortir el tutorial "on line" i em vaig animar. L'Elena explica molt bé... I el cert és que m'ho he passat pipa fent-lo! :-))

      Elimina
  4. que xulo! jo també miro el programa ja t'ho faràs ....em declaro inepta per fer cosetes manuals tant complexes ( per a i ho són) el resultat és fantàstic Assumpta! felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot és qüestió d'anar poc a poquet fixant-se bé en les instruccions... i posant-hi il·lusió... i ja està! :-))

      Elimina
  5. Te ha quedado muy bonito y cuando le pongas el detalle de la portada va a ser alucinante!!!!, muchas gracias por pasar por mi blog, espero que hagas otro y le añadas los bolsillos que "encontre".
    Un besote

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una amiga me ha encargado uno para regalar en el cumple de su hija (falta justo un mes) con unos papeles súper distintos a los que yo elegí, con amarillos, verdes, rayas... pues a ver si le pongo los "tus" bolsillos! :-)))

      Elimina
  6. Es nota que és primavera, ho dic per les roses de l'àlbum.
    La meva mare, de qui sap aprofitar bé el temps, en diu: curta de jornal. Suposoq ue es refereix al temps, i no al sou...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe jo sí que sóc curta de jornal!! :-DDD

      La veritat és que sí que va quedar força primaveral amb tanta floreta... però fa bonic, oi? :-))

      Elimina
  7. Uaaaaah! És preciós! jo sóc tan maldestre, que per fer uns punts de llibre, vaig estar tota la tarda d'un diumenge... però buscaré els tutorials aquests. Prometen!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eeeeei, moltes gràcies!! :-))
      La veritat és que si t'agraden les manualitats t'ho passes pipa fent-ho...

      Ei, punts de llibre! Has vist els meus d'aquest any de Sant Jordi? Mira, mira!

      http://assumpta-artesania.blogspot.com/2016/04/punts-de-llibre-sant-jordi-2016.html

      Elimina
  8. Ets un crack, sempre t'ho dic!!
    T'ha quedat moníiiissim.

    Bessets! :)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!